Hayır cnm devam et kaçıncı gününsizce yumurtlama başlamış midir?31 aralik 2019 adet tarihim 38-39 gunde bir adet oluyorum.
Böyle olması gerekiyo cnmHayır cnm devam et kaçıncı günün
Böyle olması gerekiyo cnmEki Görüntüle 2583216
Bunlar devami enbastaki i28 ocakBöyle olması gerekiyo cnmEki Görüntüle 2583216
27 Ocak pik yapmış gibi duruyor cnm 28 kaset tipi testse çatlamış cnm inşallah değerlendirmişsindirBunlar devami enbastaki i28 ocak
27 ve 28 degerlendirdim insallah tutmustur27 Ocak pik yapmış gibi duruyor cnm 28 kaset tipi testse çatlamış cnm inşallah değerlendirmişsindir
Adeti beklyrm ya tutacak ya asilamaya devam edcm27 ve 28 degerlendirdim insallah tutmustur
İnşallah kuzum keşke 30 31 değerlendirseydin ama oldun inşallah bebeğin tutunmuştur sana cnm27 ve 28 degerlendirdim insallah tutmustur
Aminn insallahİnşallah kuzum keşke 30 31 değerlendirseydin ama oldun inşallah bebeğin tutunmuştur sana cnm
Tanistigima memnuun oldumİnşallah kuzum keşke 30 31 değerlendirseydin ama oldun inşallah bebeğin tutunmuştur sana cnm
Bende cnm ne kadarlık evlisin kaç yaşındasınTanistigima memnuun oldum
Bende cnm bu ay adet olunca aşılmaya başlıcak doktorum bende Allah büyük vesselam diyerekten ovulasyon testine başladım bu ay böyle olsunAdeti beklyrm ya tutacak ya asilamaya devam edcm
Bende adeti beklyrm bu ay asilama tedavi baslick ayniyiz hangi hastanede?Bende cnm bu ay adet olunca aşılmaya başlıcak doktorum bende Allah büyük vesselam diyerekten ovulasyon testine başladım bu ay böyle olsun
4.5 senelik evliyim 29 yasindayim bi dusugum oldu pcoluyum ikimizin tahlileri hersey temizBende cnm ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
Bende asilama olmadan belki tutar dedim ovulasyon testi aldim takvime gore 24 gosteryrdu 27 de gordumBende cnm ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
Ben manisadayım cnm Celal bayar üniversitesine gidiyorumBende adeti beklyrm bu ay asilama tedavi baslick ayniyiz hangi hastanede?
Bende 7 senelik evliyim 23 yaşındayım bizimde bir sorunumuz yok ama hiç gebe kalamadım4.5 senelik evliyim 29 yasindayim bi dusugum oldu pcoluyum ikimizin tahlileri hersey temiz
Takvimler yalan cnm benimde takvime göre 5 6 gün sonra olduBende asilama olmadan belki tutar dedim ovulasyon testi aldim takvime gore 24 gosteryrdu 27 de gordum
2020 Ocak aşılama yaptıranlar cnm buraya gel burdan konuşur hem Başka arkadaşlar da varBende asilama olmadan belki tutar dedim ovulasyon testi aldim takvime gore 24 gosteryrdu 27 de gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?