Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon anlaşılmazlığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nsrncicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
79
16
30
Herkese hayırlı ramazanlar kızlar bu ay nasipse bebek düşünmeye başladık takvimim uygulaması var oradan baktığımda bu haftayı full yumurtlama gösteriyor ama ovülasyon testi yapıyorum 2 gündür silik bile olsa çizgi çıkmıyor. Uygulamada bugün ve yarını en yüksek ihtimal gösteriyor ama kaset testte çıkmıyor ramazanlıkta da sık sık denemek çok zor zaten acaba testi mi yanlış yapıyorum?

Adetiniz düzenli değilse uygulamaya pek bakmayın yaniltabiliyor..son üç adet tarihinize bakın arada kaç gün var..30 gün varsa ikiye bölün adetin birinci gününden sayın ve 13 gün sonra ovulasyon yapın..çift çizgiyi görünce deneyin fakat psikoloji çok önemli kafaya takmayın ve kuru incir yiyin yumurta kalitesini arttırıyor

35 gün var o zaman 21.günde oluyor diye biliyorum ben 20.günde test yaptım silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı?

testi ilk idrarınızla yapmayınız,testi yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımnı bırakınız,her gün aynı saatlerde yapmaya dikkat ediniz. Telefon uygulamalarına güvenmeyiniz test ile takibe devam ediniz.

Peki biraz daha dikkat edeyim o halde teşekkürler

Telefon uygulamaları tahmin yapiyo yani mesela adet tarihiniz 28 günde bir ise ona göre birşeyler belirliyo doğru çıkma yüzdesi çok az. Ovulasyon testleri güvenilir doğru zamanda doğru şekilde yapıldığı taktirde. Ve her ay aynı zamanda yumurtlamazsiniz bazen tam 14. Gün yumurtlarken bazen de 16. Gün yumurtlam görebilirsiniz. Tabi bu daha erken de olabilir. O yüzden siz adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yapmaya başlarsanız sizin yararınıza olur. En kısa zamanda görebilirsiniz umarım piki

Uygulamaya takılmayın bende asla doğru çıkmadı uygulama 14. gün gösteriyor ama ben 11-12. günlerde yumurtlama gördüm hep ovülasyonda

Ahh umarım çok teşekkürler

Uygulamaya takılmayın bende asla doğru çıkmadı uygulama 14. gün gösteriyor ama ben 11-12. günlerde yumurtlama gördüm hep ovülasyonda
Ben de bilmiyordum işte hergün yapılması gerektiğini 10lu almıştım testi bitti o da umarım bir daha almama gerek kalmaz

Niye hemen ovulasyona başladınız ki? Gereksiz stres olursunuz. 2 günde 1 ilişkiye girin. Plan program icinde keyfi bile olmaz.

Niye hemen ovulasyona başladınız ki? Gereksiz stres olursunuz. 2 günde 1 ilişkiye girin. Plan program icinde keyfi bile olmaz.
Şöyle ki, öğretmenim ve doğum izni yaz tatili derken birleştirmek istiyorum o yüzden ilk aydan hamile kalmak istedim Allah nasip eder mi bilemem tabi

Eşiniz ve siz muayene oldunuz mu? Hamile kalmaya engel bir durum olmadigi belirlendi mi? Sperm örneğinde her şey normal mi?
Hayır dediğim gibi ilk defa deniyoruz eğer bir süre olmazsa gideriz diye düşündük

Hayır dediğim gibi ilk defa deniyoruz eğer bir süre olmazsa gideriz diye düşündük
Hem izinleri birleştirmek istiyorsunuz hem de testlere gitmiyorsunuz, ilginç. gidip muayene olun. Gerekli takviyeleri kullanın. Belki yalnizca bir vitamin eksikliği yüzünden olmuyordur, bilemezsiniz. Belki sınırlı sayida yumurtanız var ve beklerken onlari kaybediyorsunuz. Yine de siz bilirsiniz.

İşte olmuyor diye bişey söylemedim ben olup olmadığını ben de bilmiyorum şu an izin birleştirmek istiyorum evet ama izin birleşmiyorsa asla istemiyorum diye bişey de yok. Yani teşekkür ederim öneriniz için olmazsa uygularım dediklerinizi

Benim adete 1 gün var ama benim ovulasyon testim böyle çıkıyor tekrar mı yumurta oluşuyor acaba

Eklentiler

• 179251A8-BBF1-4118-8EEC-812EFBB11CF1.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 37D7CF19-37E3-4C86-9270-0C615D346B32.jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 23
Uygulamalar cok yanıltıcı, bence sadece ovu testine bakmanız lazim

Soldaki 2 gün kala yapıldı sağdakide adete 1 gün kala yapıldı normal mi adet zamanı yumurta oluşur mu

Eklentiler

• B7356A6E-A0F2-444F-854F-33DD0A191A9B.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 23
  • CEE59D72-74A8-4D60-8D8C-4575BECB7D73.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…