- 7 Ocak 2025
- 25
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi minikkurbagam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür sürekli havuç yiyorumOlabilir hemen catlamadigi olurmuş. İstersen bol havuç tuket. Çatlamasina iyi gelir diye duymustum.
Bildiğim kadarıyla yok PCOS bu zamana kadar da hep düzenli olurdum adetlerimi sadece bu ay yumurta kalitem artsın diye inositol kullandım o mu etkiledi ne yaptıYa bazen ovulasyon testleri öyle gösteriyor diyolar bazende üç günde anca catliyomis yumurtalar. Bilemiyorum ama duyduğum kadarıyla böyle olanlar var yani. Pcos var mı sende
Canım inositol yumurtalara o kafar etkisi var ki gelişmesinde olgunlaşmasında çatlamasında muhakkak ondandır çünkü bende de pco var inositol kullanmadan önce yumurtlama görmüyordum kullandığımdan beri yumurtlama görüyorumBildiğim kadarıyla yok PCOS bu zamana kadar da hep düzenli olurdum adetlerimi sadece bu ay yumurta kalitem artsın diye inositol kullandım o mu etkiledi ne yaptı
Olabilir o zaman ben bilmiyorum o hapı. Yarına çatlar diye düşünüyorum sabırlı olmaya çalışBildiğim kadarıyla yok PCOS bu zamana kadar da hep düzenli olurdum adetlerimi sadece bu ay yumurta kalitem artsın diye inositol kullandım o mu etkiledi ne yaptı
Büyük ihtimalle o yüzden oldu canım ilk kez böyle gördüm çünkü çatlamadan kiste falan dönüşmez inşallahCanım inositol yumurtalara o kafar etkisi var ki gelişmesinde olgunlaşmasında çatlamasında muhakkak ondandır çünkü bende de pco var inositol kullanmadan önce yumurtlama görmüyordum kullandığımdan beri yumurtlama görüyorum
Zaten hastaydık değerlendiremedik yarına çaylarsa o zaman değerlendirelim bariOlabilir o zaman ben bilmiyorum o hapı. Yarına çatlar diye düşünüyorum sabırlı olmaya çalış
Bence piki de değerlendirin catlamayida bide ertesi günüde. Genelde üç gün üst üste degerlendiriyolarZaten hastaydık değerlendiremedik yarına çaylarsa o zaman değerlendirelim bari![]()
Yani çatlama olunca yumurta hemen ölmüyor mu çatlamadan sonraki günde mi önemliBence piki de değerlendirin catlamayida bide ertesi günüde. Genelde üç gün üst üste degerlendiriyolar
O kadarını bilemiyorum ama genelde değerlendirin diyolar .. 3 gün üst üste. Ama ben 4 ay kullandım ovulasyon testini gayet yumurtlama ve çatlama da görüyordum ama gebelik elde edemedim devamını da getirmedim o testinYani çatlama olunca yumurta hemen ölmüyor mu çatlamadan sonraki günde mi önemli
Stres oluyor sanırım insan o da gebeliği etkiliyorO kadarını bilemiyorum ama genelde değerlendirin diyolar .. 3 gün üst üste. Ama ben 4 ay kullandım ovulasyon testini gayet yumurtlama ve çatlama da görüyordum ama gebelik elde edemedim devamını da getirmedim o testin
Tabiki herkes öyle söylüyor ama başladığımızdan beri bende stres olduğunu düşünmüyorum aksine şimdi stresliyim. Başlarda hemen olacağını sandığım için daha rahattım ama olmadığını gördükçe stresim artmıştırStres oluyor sanırım insan o da gebeliği etkiliyor
Doktora gittiniz mi hiç belki pco ya da tiroit falan vardır onlarda gebeliği etkileyebiliyor. Gerçi kısmet sanırım birazda bu işler ne kadar çabalasakta uzun sürebiliyorTabiki herkes öyle söylüyor ama başladığımızdan beri bende stres olduğunu düşünmüyorum aksine şimdi stresliyim. Başlarda hemen olacağını sandığım için daha rahattım ama olmadığını gördükçe stresim artmıştır
Test yaptığın saatte önemli aslında akşam saatinde yapmakta etkiliyormuş. Regl biteli kaç gün olmuştuEki Görüntüle 3553081 kızlar dün yumurta akı gibi akıntım geldi test yaptım ama böyle anlamadım birşey sıvı tüketimimde çok yoktu
Gitmez olur olurmuyum. İlk Gebelik istediğim ay gittim muayene oldum kan değerlerine falan bakıldı bı sorun yok rahmin temiz miyom kistte yok dediler folik asit kullandım dört ay. Baktim hala tık yok 6.ayda falandi galiba hormon testi verdim ondada bişey çıkmadı her şey normal. PCOs falanda yokDoktora gittiniz mi hiç belki pco ya da tiroit falan vardır onlarda gebeliği etkileyebiliyor. Gerçi kısmet sanırım birazda bu işler ne kadar çabalasakta uzun sürebiliyor![]()