• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon 3 gündür pik

minikkurbagam

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
25
6
1
33
3 gündür pik gidiyor neden çatlamıyor olabilir 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_8419.webp
    IMG_8419.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8420.webp
    IMG_8420.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 32
Olabilir hemen catlamadigi olurmuş. İstersen bol havuç tuket. Çatlamasina iyi gelir diye duymustum.

Ya bazen ovulasyon testleri öyle gösteriyor diyolar bazende üç günde anca catliyomis yumurtalar. Bilemiyorum ama duyduğum kadarıyla böyle olanlar var yani. Pcos var mı sende

Ya bazen ovulasyon testleri öyle gösteriyor diyolar bazende üç günde anca catliyomis yumurtalar. Bilemiyorum ama duyduğum kadarıyla böyle olanlar var yani. Pcos var mı sende
Bildiğim kadarıyla yok PCOS bu zamana kadar da hep düzenli olurdum adetlerimi sadece bu ay yumurta kalitem artsın diye inositol kullandım o mu etkiledi ne yaptı

Bildiğim kadarıyla yok PCOS bu zamana kadar da hep düzenli olurdum adetlerimi sadece bu ay yumurta kalitem artsın diye inositol kullandım o mu etkiledi ne yaptı
Canım inositol yumurtalara o kafar etkisi var ki gelişmesinde olgunlaşmasında çatlamasında muhakkak ondandır çünkü bende de pco var inositol kullanmadan önce yumurtlama görmüyordum kullandığımdan beri yumurtlama görüyorum

Olabilir o zaman ben bilmiyorum o hapı. Yarına çatlar diye düşünüyorum sabırlı olmaya çalış

Canım inositol yumurtalara o kafar etkisi var ki gelişmesinde olgunlaşmasında çatlamasında muhakkak ondandır çünkü bende de pco var inositol kullanmadan önce yumurtlama görmüyordum kullandığımdan beri yumurtlama görüyorum
Büyük ihtimalle o yüzden oldu canım ilk kez böyle gördüm çünkü çatlamadan kiste falan dönüşmez inşallah

Yani çatlama olunca yumurta hemen ölmüyor mu çatlamadan sonraki günde mi önemli
O kadarını bilemiyorum ama genelde değerlendirin diyolar .. 3 gün üst üste. Ama ben 4 ay kullandım ovulasyon testini gayet yumurtlama ve çatlama da görüyordum ama gebelik elde edemedim devamını da getirmedim o testin

O kadarını bilemiyorum ama genelde değerlendirin diyolar .. 3 gün üst üste. Ama ben 4 ay kullandım ovulasyon testini gayet yumurtlama ve çatlama da görüyordum ama gebelik elde edemedim devamını da getirmedim o testin
Stres oluyor sanırım insan o da gebeliği etkiliyor

Stres oluyor sanırım insan o da gebeliği etkiliyor
Tabiki herkes öyle söylüyor ama başladığımızdan beri bende stres olduğunu düşünmüyorum aksine şimdi stresliyim. Başlarda hemen olacağını sandığım için daha rahattım ama olmadığını gördükçe stresim artmıştır

IMG_2041.webp
kızlar dün yumurta akı gibi akıntım geldi test yaptım ama böyle anlamadım birşey sıvı tüketimimde çok yoktu

Tabiki herkes öyle söylüyor ama başladığımızdan beri bende stres olduğunu düşünmüyorum aksine şimdi stresliyim. Başlarda hemen olacağını sandığım için daha rahattım ama olmadığını gördükçe stresim artmıştır
Doktora gittiniz mi hiç belki pco ya da tiroit falan vardır onlarda gebeliği etkileyebiliyor. Gerçi kısmet sanırım birazda bu işler ne kadar çabalasakta uzun sürebiliyor 🤷

Doktora gittiniz mi hiç belki pco ya da tiroit falan vardır onlarda gebeliği etkileyebiliyor. Gerçi kısmet sanırım birazda bu işler ne kadar çabalasakta uzun sürebiliyor 🤷
Gitmez olur olurmuyum. İlk Gebelik istediğim ay gittim muayene oldum kan değerlerine falan bakıldı bı sorun yok rahmin temiz miyom kistte yok dediler folik asit kullandım dört ay. Baktim hala tık yok 6.ayda falandi galiba hormon testi verdim ondada bişey çıkmadı her şey normal. PCOs falanda yok

Back