Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birgebeningünlügü var bi yerde görmüstm ordan siparis verdim baya uyguna geldi. Ilk kez yapıcm ya sabah ya aksam yapın diyolar. Benim adetim en son cumrtesi bitti 2 gune gelir siparism, gelince yapim mi acaba testleri daha var gibi yumurtlamama genellkle adet bitiminiden 15 16 gun snra yumurtlama oluyo bende.Laboquick diye bir marka kullanmıştım. Memnun kalmıştım. Eczanelerde pahalı oluyor. Bir kutuda iki adet var. Siz hepsiburada gibi sitelerden alırsanız çoklu alabilirsiniz içinde gebelik testli olanları oluyor. Prospektüste ayrıntılı yazıyor ama sabah 10 12 arası ideal. Sıvı alımını azaltıp yapıyorsunuz. Adet biter bitmez başlarsanız iyi olur daha önce hiç yapmadiysaniz kaçırmamak için. Çift çizgiyi görüp siliklesene kadar yapiyorsunuz. Ben 9 gün adet olup 11.gun yumurtluyordum. Bunu ovulasyon testiyle farketmistim. Kısaca bu şekilde bilgi verebilirim.
Merhaba ovulasyon testi yaptım dun silkti şimdi sanki koyu bakabilirsiniz ilk defa ypyomda acaba yumurtlamamioluyorLaboquick ovulasyon testini tavsiye ediyorum bende onun takibiyle gebe kalmıştım
Evet canım değerlendirMerhaba ovulasyon testi yaptım dun silkti şimdi sanki koyu bakabilirsiniz ilk defa ypyomda acaba yumurtlamamioluyor
Ben 3 gundur değerlendiriyorum bugun ve yarinda degerlendirsem olur dimi canım cok saol bu aradacevap verdigin icin cizgi bana koyi geldi ama anlamadığım icin dedim belki daha degisik olabilir ondan sordumEvet canım değerlendir
Rica ederim teste göre bugün de değerlendir sık sık gir ilişkiye birgün olsun birgün olmasın ama tabi de yarın da test yap çatlama olduğu zamanda çok önemliBen 3 gundur değerlendiriyorum bugun ve yarinda degerlendirsem olur dimi canım cok saol bu aradacevap verdigin icin cizgi bana koyi geldi ama anlamadığım icin dedim belki daha degisik olabilir ondan sordum
Malesef elimde test kalmadi ama bugun ve yarinda deneyip acaba ondan sonra birgun yapip birgun olmasami çünkü eczaneden aldim 2 li idi 40 tl cok pahalı eczanelerde bitti oda suan kasik agrilarim cok var akıntı olarakta bir iki kere uzayan sivi geldi daha gelmedi ama suan kasik agrilarim var canimRica ederim teste göre bugün de değerlendir sık sık gir ilişkiye birgün olsun birgün olmasın ama tabi de yarın da test yap çatlama olduğu zamanda çok önemli
Keşke trendyoldan alsaydın bende ordan almıştım indirimdeydi hem.Malesef elimde test kalmadi ama bugun ve yarinda deneyip acaba ondan sonra birgun yapip birgun olmasami çünkü eczaneden aldim 2 li idi 40 tl cok pahalı eczanelerde bitti oda suan kasik agrilarim cok var akıntı olarakta bir iki kere uzayan sivi geldi daha gelmedi ama suan kasik agrilarim var canim
Ayenn canimbende bugun oradaki fiyatlara baktım pisman oldum . hayırlısı canim insallah güzel dualarin icin cok saol 3 aydir deniyoruz olmadi bir oglum var uzun ara verdik ondan şimdi ovulasyon testini ilk denedim hayırlısı neyse o olur inşallah canım cok saolKeşke trendyoldan alsaydın bende ordan almıştım indirimdeydi hem.
Elinde yoksa bugün ve yarın değerlendir canım
Sonrasını Allah’a bırak inşallah gebe kalırsın hayırlısıyla
Bi oğlun var ne güzel olsun bu da hayırlısıyla olur inşallahAyenn canimbende bugun oradaki fiyatlara baktım pisman oldum . hayırlısı canim insallah güzel dualarin icin cok saol 3 aydir deniyoruz olmadi bir oglum var uzun ara verdik ondan şimdi ovulasyon testini ilk denedim hayırlısı neyse o olur inşallah canım cok saol
10 yillik evliyim canim 9yasina gircek oglum dahada 28 yasindayim canim erken evlendim kactim yani simdi fazla arasi oldu diye birtane daha olsun dedik ama hayirlisi canim senin varmi cocugun canim?Bi oğlun var ne güzel olsun bu da hayırlısıyla olur inşallah
Ne kadarlık evlisin
Bende 20 aylık evliyim 3 aylık hamileyim.10 yillik evliyim canim 9yasina gircek oglum dahada 28 yasindayim canim erken evlendim kactim yani simdi fazla arasi oldu diye birtane daha olsun dedik ama hayirlisi canim senin varmi cocugun canim?
Testlerinin fotoğrafını çekip birgebeningünlüğü instagram hesabına gönderirsen takip ediyorlar canım hatta ordan almasan bile takip ediyorlar sen her gün test yaptığında o sayfaya at hem tavsiyelerde de bulunuyorlarBirgebeningünlügü var bi yerde görmüstm ordan siparis verdim baya uyguna geldi. Ilk kez yapıcm ya sabah ya aksam yapın diyolar. Benim adetim en son cumrtesi bitti 2 gune gelir siparism, gelince yapim mi acaba testleri daha var gibi yumurtlamama genellkle adet bitiminiden 15 16 gun snra yumurtlama oluyo bende.
Anlıyrm cnkü akıntm oluyo. Siparisim geldiginde yakalarm belki yumurtlamayı
Ordan aldım canm testleri, memnunum gayet. Cok iyi yardmci oldu ebru abla zaten :)Testlerinin fotoğrafını çekip birgebeningünlüğü instagram hesabına gönderirsen takip ediyorlar canım hatta ordan almasan bile takip ediyorlar sen her gün test yaptığında o sayfaya at hem tavsiyelerde de bulunuyorlar
Allah bağışlasın canim cok sevindim hayirlisi olsun insallaj bende bu ay guzel haberler alriim dualarini eksik etme hamilesin kabul olur canjmBende 20 aylık evliyim 3 aylık hamileyim.
Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak
Bende konunun açılış tarihine bakmamışımOrdan aldım canm testleri, memnunum gayet. Cok iyi yardmci oldu ebru abla zaten :)
Allahım isteyen herkese versin inşallah kucağınızı doldursun rabbim insallahAllah bağışlasın canim cok sevindim hayirlisi olsun insallaj bende bu ay guzel haberler alriim dualarini eksik etme hamilesin kabul olur canjm