Ovulasyn testi ?

Raiiin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
333
258
Kızlar selam, ovulasyn testi alıcam eczaneden, bir bilgim yok bu konu hakknda. Doktorum yönlendirdi kullan daha iyi olur dedi. Ilk defa kullanıcm icerisnde kac tane oluyo, hangi saatler icerisinde kullanıcm en ufak bir fikrim yok. Yardmci olabilirmisiniz ?

Laboquick diye bir marka kullanmıştım. Memnun kalmıştım. Eczanelerde pahalı oluyor. Bir kutuda iki adet var. Siz hepsiburada gibi sitelerden alırsanız çoklu alabilirsiniz içinde gebelik testli olanları oluyor. Prospektüste ayrıntılı yazıyor ama sabah 10 12 arası ideal. Sıvı alımını azaltıp yapıyorsunuz. Adet biter bitmez başlarsanız iyi olur daha önce hiç yapmadiysaniz kaçırmamak için. Çift çizgiyi görüp siliklesene kadar yapiyorsunuz. Ben 9 gün adet olup 11.gun yumurtluyordum. Bunu ovulasyon testiyle farketmistim. Kısaca bu şekilde bilgi verebilirim.

Laboquick diye bir marka kullanmıştım. Memnun kalmıştım. Eczanelerde pahalı oluyor. Bir kutuda iki adet var. Siz hepsiburada gibi sitelerden alırsanız çoklu alabilirsiniz içinde gebelik testli olanları oluyor. Prospektüste ayrıntılı yazıyor ama sabah 10 12 arası ideal. Sıvı alımını azaltıp yapıyorsunuz. Adet biter bitmez başlarsanız iyi olur daha önce hiç yapmadiysaniz kaçırmamak için. Çift çizgiyi görüp siliklesene kadar yapiyorsunuz. Ben 9 gün adet olup 11.gun yumurtluyordum. Bunu ovulasyon testiyle farketmistim. Kısaca bu şekilde bilgi verebilirim.
Birgebeningünlügü var bi yerde görmüstm ordan siparis verdim baya uyguna geldi. Ilk kez yapıcm ya sabah ya aksam yapın diyolar. Benim adetim en son cumrtesi bitti 2 gune gelir siparism, gelince yapim mi acaba testleri daha var gibi yumurtlamama genellkle adet bitiminiden 15 16 gun snra yumurtlama oluyo bende.
Anlıyrm cnkü akıntm oluyo. Siparisim geldiginde yakalarm belki yumurtlamayı 😂

Gelince yaparsınız dediğiniz gibiyse yakalarsiniz gibi görünüyor. Kullandığınız ilk ay güzel haberlerinizi alırız inşallah 🤩

Laboquick ovulasyon testini tavsiye ediyorum bende onun takibiyle gebe kalmıştım
Merhaba ovulasyon testi yaptım dun silkti şimdi sanki koyu bakabilirsiniz ilk defa ypyomda acaba yumurtlamamioluyor

Eklentiler

• IMG_20210607_142504.jpg
    IMG_20210607_142504.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210607_142455.jpg
    IMG_20210607_142455.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 29
Ben 3 gundur değerlendiriyorum bugun ve yarinda degerlendirsem olur dimi canım cok saol bu aradacevap verdigin icin cizgi bana koyi geldi ama anlamadığım icin dedim belki daha degisik olabilir ondan sordum 😍
Rica ederim teste göre bugün de değerlendir sık sık gir ilişkiye birgün olsun birgün olmasın ama tabi de yarın da test yap çatlama olduğu zamanda çok önemli 🥰

Rica ederim teste göre bugün de değerlendir sık sık gir ilişkiye birgün olsun birgün olmasın ama tabi de yarın da test yap çatlama olduğu zamanda çok önemli 🥰
Malesef elimde test kalmadi ama bugun ve yarinda deneyip acaba ondan sonra birgun yapip birgun olmasami çünkü eczaneden aldim 2 li idi 40 tl cok pahalı eczanelerde bitti oda suan kasik agrilarim cok var akıntı olarakta bir iki kere uzayan sivi geldi daha gelmedi ama suan kasik agrilarim var canim

Malesef elimde test kalmadi ama bugun ve yarinda deneyip acaba ondan sonra birgun yapip birgun olmasami çünkü eczaneden aldim 2 li idi 40 tl cok pahalı eczanelerde bitti oda suan kasik agrilarim cok var akıntı olarakta bir iki kere uzayan sivi geldi daha gelmedi ama suan kasik agrilarim var canim
Keşke trendyoldan alsaydın bende ordan almıştım indirimdeydi hem.
Elinde yoksa bugün ve yarın değerlendir canım
Sonrasını Allah’a bırak inşallah gebe kalırsın hayırlısıyla 🤲🏻 🥰

Keşke trendyoldan alsaydın bende ordan almıştım indirimdeydi hem.
Elinde yoksa bugün ve yarın değerlendir canım
Sonrasını Allah’a bırak inşallah gebe kalırsın hayırlısıyla 🤲🏻 🥰
Ayenn canimbende bugun oradaki fiyatlara baktım pisman oldum . hayırlısı canim insallah güzel dualarin icin cok saol 3 aydir deniyoruz olmadi bir oglum var uzun ara verdik ondan şimdi ovulasyon testini ilk denedim hayırlısı neyse o olur inşallah canım cok saol 😍🙏

Ayenn canimbende bugun oradaki fiyatlara baktım pisman oldum . hayırlısı canim insallah güzel dualarin icin cok saol 3 aydir deniyoruz olmadi bir oglum var uzun ara verdik ondan şimdi ovulasyon testini ilk denedim hayırlısı neyse o olur inşallah canım cok saol 😍🙏
Bi oğlun var ne güzel olsun bu da hayırlısıyla olur inşallah 🤲🏻
Ne kadarlık evlisin

Bi oğlun var ne güzel olsun bu da hayırlısıyla olur inşallah 🤲🏻
Ne kadarlık evlisin
10 yillik evliyim canim 9yasina gircek oglum dahada 28 yasindayim canim erken evlendim kactim yani ☺️simdi fazla arasi oldu diye birtane daha olsun dedik ama hayirlisi canim senin varmi cocugun canim?

Birgebeningünlügü var bi yerde görmüstm ordan siparis verdim baya uyguna geldi. Ilk kez yapıcm ya sabah ya aksam yapın diyolar. Benim adetim en son cumrtesi bitti 2 gune gelir siparism, gelince yapim mi acaba testleri daha var gibi yumurtlamama genellkle adet bitiminiden 15 16 gun snra yumurtlama oluyo bende.
Anlıyrm cnkü akıntm oluyo. Siparisim geldiginde yakalarm belki yumurtlamayı 😂
Testlerinin fotoğrafını çekip birgebeningünlüğü instagram hesabına gönderirsen takip ediyorlar canım hatta ordan almasan bile takip ediyorlar sen her gün test yaptığında o sayfaya at hem tavsiyelerde de bulunuyorlar

Testlerinin fotoğrafını çekip birgebeningünlüğü instagram hesabına gönderirsen takip ediyorlar canım hatta ordan almasan bile takip ediyorlar sen her gün test yaptığında o sayfaya at hem tavsiyelerde de bulunuyorlar
Ordan aldım canm testleri, memnunum gayet. Cok iyi yardmci oldu ebru abla zaten :)

X