• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Ovulas.testinde piki olmuş mu sizce

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nazi123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
125
26
13
39
Kızlar ilk kez bu ay denedim de birden hepsini dizdim ama anlamadim c koyu t de ona yakın çıkınca yumurtlama saniyordum meğer değilmiş bir yorumlayabilirmisiniz en azından hiç yakalayabilmişmiyim teşekkür ederim bu arada hemen adetimin bıttiginin ertesi günü basladim

Eklentiler

• 16007907712227138305759950516081.jpg
    16007907712227138305759950516081.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 158
  • 16007908490696345982284072411639.jpg
    16007908490696345982284072411639.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 175
Kızlar ilk kez bu ay denedim de birden hepsini dizdim ama anlamadim c koyu t de ona yakın çıkınca yumurtlama saniyordum meğer değilmiş bir yorumlayabilirmisiniz en azından hiç yakalayabilmişmiyim teşekkür ederim bu arada hemen adetimin bıttiginin ertesi günü

Benimde testlerim boyle belli belirsizdi doktorum yumurta yetersizligim oldugunu soylemisti bence bi doktora gorunun ve 14.gunu t cizgisi c ile ayni koyulukta o zaman pik olmus olabilir

Benimde testlerim boyle belli belirsizdi doktorum yumurta yetersizligim oldugunu soylemisti bence bi doktora gorunun ve 14.gunu t cizgisi c ile ayni koyulukta o zaman pik olmus olabilir
Teşekkür ederim bu ay klomen kullandım o yapmis olabilir mi 3 aydır gidiyorum dr yumurta takibi için

Doktorunuz ne diyor yumurtalariniz icin
2 ay klomen verdi takibe çağırdı sonra deneme lere başlayın dedi 🙂 başka da bisey demedi bu son ay kendim testle takip etmek istedim geçen ay klomenden dolayı 32 gun geldi adetim 27.sinde erken gebelik testi yapdim negatif canim baya sıkıldı onun için sormak istedim belki de hiç çatlama olmadi

2 ay klomen verdi takibe çağırdı sonra deneme lere başlayın dedi 🙂 başka da bisey demedi bu son ay kendim testle takip etmek istedim geçen ay klomenden dolayı 32 gun geldi adetim 27.sinde erken gebelik testi yapdim negatif canim baya sıkıldı onun için sormak istedim belki de hiç çatlama olmadi
Ben gecen ay klomen ve catlatma ignedi vurundum nasip olmadi bu ayda sadece klomen kullandim bugun adetin 14.gunuydu bi ovu testi yapim dedim sonuc boyle

Eklentiler

• DB5AEE48-7FF5-41B4-9F57-0B6C9345322E.jpeg
    DB5AEE48-7FF5-41B4-9F57-0B6C9345322E.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 168
Ben gecen ay klomen ve catlatma ignedi vurundum nasip olmadi bu ayda sadece klomen kullandim bugun adetin 14.gunuydu bi ovu testi yapim dedim sonuc boyle
Baya baya yumurtan oluşmuş ve çatlicak gibi ben hic bunu görmedim merak ettiğim buydu teşekkür ederim siliklesince çatlamış oluyor dimi

Baya baya yumurtan oluşmuş ve çatlicak gibi ben hic bunu görmedim merak ettiğim buydu teşekkür ederim siliklesince çatlamış oluyor dimi
Aynen catlamis oluyor siliklesince
tedaviden once benimde testlerim sizinki gibiydi umarim dogru zamanlarda degerlendirmissinizdir
benimde aklima takilan acaba benimkiler catliyormu diye nasip bakalim insallah hamis kalirsiniz

Aynen catlamis oluyor siliklesince
tedaviden once benimde testlerim sizinki gibiydi umarim dogru zamanlarda degerlendirmissinizdir
benimde aklima takilan acaba benimkiler catliyormu diye nasip bakalim insallah hamis kalirsiniz
Umarım çok sağolun insallah sizde bu ay hayırlı haberleri alırsınız🙏 sizinde klomenden dolayı hiç gecikdigi oldu mu regliniz normal şartlarda 25 28 günde gelen 32 oldu ya geçen ay belki yine öyle gekcekdir ay walla ne zor muş hemen gelsede rahatlasam erken gebelik testine rağmen hala aceba mi diyorum

Umarım çok sağolun insallah sizde bu ay hayırlı haberleri alırsınız🙏 sizinde klomenden dolayı hiç gecikdigi oldu mu regliniz normal şartlarda 25 28 günde gelen 32 oldu ya geçen ay belki yine öyle gekcekdir ay walla ne zor muş hemen gelsede rahatlasam erken gebelik testine rağmen hala aceba mi diyorum
Benim adetlerim duzensiz 26-30 dongum igne yuzunden erkenmi geldi gecmi geldi bilemiyorum malesef tecrubeli arkadaslar size yardimci olacaklardir

Back