• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulaayon testi ile gebelik öğrenme.Testime r .isi ?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kizlar benim testimde 8 martta iki cizgi koyuydu o gün aksam degerlendirdik.Sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti o günleri degerlendiremedik.Adetim 22 sinde.Ama birkac gun one veya arkaya atabiliyor.3 gun once ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hic çıkmadı.Simdi yaptim asagidaki fotograf gibi çıktı.Sizce var midir gebelik?Adetime 4 5 gun var oynama olmazsa..

Eklentiler

• 20170317_095355-1.jpg
    20170317_095355-1.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 272
Evet silik çizgi var ama bu ovulasyon testi yani gebelik için net birşey söylenemez bence erken gebelik testi yap canım battan 1 hafta öncesinde sonuç veriyolar inşallah güzel haberi alırsın:KK66:

Kizlar benim testimde 8 martta iki cizgi koyuydu o gün aksam degerlendirdik.Sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti o günleri degerlendiremedik.Adetim 22 sinde.Ama birkac gun one veya arkaya atabiliyor.3 gun once ovulasyon testi yaptim 2.cizgi hic çıkmadı.Simdi yaptim asagidaki fotograf gibi çıktı.Sizce var midir gebelik?Adetime 4 5 gun var oynama olmazsa..
Benim de 5 günüm var canım bugün ben de obulasyon testi yaptım senin ki gibi çıktı.2 gün önce yaptığım daha silikti koyulaşmaya başladı ben de anlamadım:KK64:

Adete yakin lh tekrar yukselebilir cnm bu gebelik belirtisi degol

Arkadaslar ovulasyon testine çok ta bel baglamayin derim. Ekteki resme bakın çünkü aletimin 6. günü yaptım ovulasyon testini. Sonuç bu.

Eklentiler

• 20170427_101343.jpg
    20170427_101343.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 188
Arkadaslar ovulasyon testine çok ta bel baglamayin derim. Ekteki resme bakın çünkü aletimin 6. günü yaptım ovulasyon testini. Sonuç bu.

Bu yumurtlamana az kalmis demek. Markadan markaya da degisir tabi. Ovulasyon testine bel baglamak sacma tabiki ama su bir gercek adet yakin oldugu zaman adete 3/4 gun kala ovulasyon pozitife yakin cikar. Bu gebelikten de olabilir adet olacsk olmasindan da. İkisinde de lh yukselir. Bazi kadin adet bitimi hmn yumurtlar. Bu yumurtlama isi her ay duzenli olmayabilir

Bu yumurtlamana az kalmis demek. Markadan markaya da degisir tabi. Ovulasyon testine bel baglamak sacma tabiki ama su bir gercek adet yakin oldugu zaman adete 3/4 gun kala ovulasyon pozitife yakin cikar. Bu gebelikten de olabilir adet olacsk olmasindan da. İkisinde de lh yukselir. Bazi kadin adet bitimi hmn yumurtlar. Bu yumurtlama isi her ay duzenli olmayabilir
Canim ama yumurtlamama henüz 12 gün var. Aylardır yapıyorum bu testi. Ordan biliyorum. Belki de dediğin gibi adet olduğum için böyledir. Kimbilir
Sevgiyle ve umutla kalin

Canim ama yumurtlamama henüz 12 gün var. Aylardır yapıyorum bu testi. Ordan biliyorum. Belki de dediğin gibi adet olduğum için böyledir. Kimbilir
Sevgiyle ve umutla kalin
Mesela adetten temizlenince tek iliskiyle hamile kalip oglu olan coook insan taniyorum. Nedeni adetteyken atilan yumurtalarmis bilimsel olarak.

Bak bu da benim ovulasyon testim adetime 2 gün kala böyle çıktı. hemen gebelik testi yaptım o da silik çift çizgi çıktı ve şu an 62 günlük hamileyim bence ovulasyon testini yabana atma derim. Gebelik testi de yap inşallah hamilesindir.

Eklentiler

• 2017-04-27 11.21.01.png
    2017-04-27 11.21.01.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 179
Mesela adetten temizlenince tek iliskiyle hamile kalip oglu olan coook insan taniyorum. Nedeni adetteyken atilan yumurtalarmis bilimsel olarak.
Dediklerini dinliycem kaç yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ama malesef ellerim boş hala. Allahtan ümit kesilmez
Teşekkürler arkadaşım sağlıkla ve bebeklerinizle esen kalin

Bak bu da benim ovulasyon testim adetime 2 gün kala böyle çıktı. hemen gebelik testi yaptım o da silik çift çizgi çıktı ve şu an 62 günlük hamileyim bence ovulasyon testini yabana atma derim. Gebelik testi de yap inşallah hamilesindir.
sanırım kişiye göre değişiklik gösteriyor cokta kapılmamak gerekk daha sonrasında hayal kırıklıgı olmaması açısından.
benim bundan daha da koyuydu ovulasyon testim ama adet olmuştum :(

Mrb arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı adetime 3 gün var ovulsaydın testim böyle çıktı :skandal:

Eklentiler

• 88E541A6-F991-4ACB-890F-229581FD5F2E.jpeg
    88E541A6-F991-4ACB-890F-229581FD5F2E.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 85
  • 3156D143-C64C-4A35-BAD3-397A5F356925.jpeg
    3156D143-C64C-4A35-BAD3-397A5F356925.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 78
Back
X