• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovula erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M-Mavera2048

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
2.733
3.289
63
Adet günüme 1 hafta kadar var
Bu ayı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum
Ovula erken gebelik testi üzerinde şüpheli ilişkiden 5 gün sonra test sonuç verir diyo
Bende yazana güvenerek bi test yapmak istedim ama sonuç negatif😔
Aslında erken gebelik testlerine güvenmem hiçte yapmamıştım ama şüpheli ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç verir yazınca bi denemek istedim
Sizce bu sonuç kesin midir
Yoksa yinede umut var mı

Adeti bekle erken yapmışsın kana 10 g0nde gecer gebelik idrara da 12 günde felan

Geçen ay kafayı testlerle bozan biri olarak söylüyorum ki Test yapma! Ben çoklu test sipariş verdiğim için adetten 4 gün önce erken testi yaptım hiçbişey çıkmadı sonra normal testleri yaptım bazıları 1-2 saat sonra cıktı hatta ovülasyon testini bile yaptım hafif cizgi vardi ama asla koyu değildi. Adetime 3 gün kala bi leke geldi bi acaba oldum. O lekeden sonra baska hicbi leke gelmedi. Tam dedimki sanırım hamileyim o sabahı söküldü adetim. Oturup ağladım sadece. Psikolojiyi berbat etmek istemiyorsam test yapma bacım. Biliyorum adetin yaklaştıkça sabirsizlaniyoesun yumurtaya giren ağrıları acaba yerlesme mi diyorsun. Ama yapma derim.

Adeti bekle erken yapmışsın kana 10 g0nde gecer gebelik idrara da 12 günde felan
Aslında hiç niyetim yoktu yapmaya adeti beklicektimde 5 gün sonraya kadar sonuc verir yazınca ona aldandım
Boşuna moralimi bozdum

Geçen ay kafayı testlerle bozan biri olarak söylüyorum ki Test yapma! Ben çoklu test sipariş verdiğim için adetten 4 gün önce erken testi yaptım hiçbişey çıkmadı sonra normal testleri yaptım bazıları 1-2 saat sonra cıktı hatta ovülasyon testini bile yaptım hafif cizgi vardi ama asla koyu değildi. Adetime 3 gün kala bi leke geldi bi acaba oldum. O lekeden sonra baska hicbi leke gelmedi. Tam dedimki sanırım hamileyim o sabahı söküldü adetim. Oturup ağladım sadece. Psikolojiyi berbat etmek istemiyorsam test yapma bacım. Biliyorum adetin yaklaştıkça sabirsizlaniyoesun yumurtaya giren ağrıları acaba yerlesme mi diyorsun. Ama yapma derim.
Çok haklısın, keske yapmasaydım😔
Kardeşim eczacı çok fazla test varmıs ellerinde eşantiyon o verdi baya fazla
Bende fazladan olunca daha bi hafta önceden baslamıs oldum test yapmaya saf gibi
Normalde yapmıyodum sizin durum gibi bişey yasadım bende daha önce çünkü, üç gün önce silik çizgi sonrasında adet 😔 o zamandna beri yapmamıstım aslında regl önceside de yapmıs oldum bi ümitle😔

Eğer sizde ve esinizde bir sorun yoksa salın kendinizi. Ben bu ay sadece gün aşırı iliski olmasına dikkat ettim önceden sadece yumurtlama gününde yapardım bu ay biraz daha saldım 7 gün falan var adetime sol yumurtama ağrı giriyor. Nasipte varsa olacak inşallah allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin

En temizi adet gunu bazen o bilr olmuyor birkac gun gecikme gerekiyor dollenme suresiyle alakalı

Eğer sizde ve esinizde bir sorun yoksa salın kendinizi. Ben bu ay sadece gün aşırı iliski olmasına dikkat ettim önceden sadece yumurtlama gününde yapardım bu ay biraz daha saldım 7 gün falan var adetime sol yumurtama ağrı giriyor. Nasipte varsa olacak inşallah allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Eşim yaptırdı spermiyogram testi onda bi sıkıntı çıkmadı
Bende sadece vajinal muayene oldum orda kist vs bişey görülmedi, daha hormon tahlili falan yaptırmadım
Bu ay işte olmassa doktorum bakalım dedi hormonlara
İnsallah gerek kalmas
Birbirimize güsel haberler veriris umarım bu ay😘 takip edicem seni=)

Inşallah güzel haberler veririz. Biz 8 aydır deniyoruz olmadı bende bi sıkıntı yok şuanlık eşim test yaptırmadı o biraz daha ağırdan almak istiyor ama erken teşhis en iyisi diye ben biraz sıkıştırıyorum bakalım. Hayırlısı inşallah

Inşallah güzel haberler veririz. Biz 8 aydır deniyoruz olmadı bende bi sıkıntı yok şuanlık eşim test yaptırmadı o biraz daha ağırdan almak istiyor ama erken teşhis en iyisi diye ben biraz sıkıştırıyorum bakalım. Hayırlısı inşallah
İnsallah
Bizimde bi sene oldu
Zaten bi senelik evliyim, hiç korunmadık işte
Bi sene doluncada eşim için doktora gittik onun testi iyi çıktı
Aslında bende hormon testi falan yaptırım dedim o ay ama bi bekleyelim dedi bikaç ilaç verdi işte doktorum bakalım bu ay olmassa hormon testlerimi falan yaptırcam bende
Bi sene dolmadan zaten erkek için sperm testi yapmıyolarmıs genelde, tabi yaşla alakalı sıkıntı yoksa
Sizin var biraz daha vaktiniz

10 tane beğen butonu olsa tıklardım inan. Tam M-Mavera2048 M-Mavera2048 e cevap yazacaktım ki senin mesajını gördüm. Noktasına kadar katılıyorum.

M-Mavera2048 M-Mavera2048 sakın günün geçmeden test yapma kuzu. İnan ki beklemek hayal kırıklığından daha iyidir.

10 tane beğen butonu olsa tıklardım inan. Tam M-Mavera2048 M-Mavera2048 e cevap yazacaktım ki senin mesajını gördüm. Noktasına kadar katılıyorum.

M-Mavera2048 M-Mavera2048 sakın günün geçmeden test yapma kuzu. İnan ki beklemek hayal kırıklığından daha iyidir.
Yok yok yapmıcamm boşuna üzdüm kendimi bugün
18 20 si gibi adet günüm işte, beklicem hayırlısı bakalım 🙏

İnsallah
Bizimde bi sene oldu
Zaten bi senelik evliyim, hiç korunmadık işte
Bi sene doluncada eşim için doktora gittik onun testi iyi çıktı
Aslında bende hormon testi falan yaptırım dedim o ay ama bi bekleyelim dedi bikaç ilaç verdi işte doktorum bakalım bu ay olmassa hormon testlerimi falan yaptırcam bende
Bi sene dolmadan zaten erkek için sperm testi yapmıyolarmıs genelde, tabi yaşla alakalı sıkıntı yoksa
Sizin var biraz daha vaktiniz
Ya evet ama ben geçen gitti. Bana da hormon testi yapmayacaklardı ama ablam 27 yaşında 2. Cocuk istediginde amh sı 0.01 çıkmıştı genetik olabilme durumuna karşı test uyguladılar hormonlarim normal. Kist falan da yok. Bakalım eşimin kendini hazir hissetmesini bekliyorum

Ya evet ama ben geçen gitti. Bana da hormon testi yapmayacaklardı ama ablam 27 yaşında 2. Cocuk istediginde amh sı 0.01 çıkmıştı genetik olabilme durumuna karşı test uyguladılar hormonlarim normal. Kist falan da yok. Bakalım eşimin kendini hazir hissetmesini bekliyorum
Çok iyi yapmıssınız tabi
Genetik olabiliyo çünkü
Sevindim sizin tahlillerde sıkıntı çıkmamasına
Ben 30 yasındayım, ilk çocuk için uğrasıyoruz henüz🤦‍♀️
Bakalım bu ay olmassa bende baktırcam hormonlarıma, insallah benimde iyi çıkar sonuçlarım

Ben yaşlarımızdan dolayı altıncı aydan itibaren aslında ufak ufak eşime gidelim diyodum da =) erkekler bu konuda biraz daha zor ikna oluyo daha doğrusu sıkıntı çıkar diye bizden daha fazla korkuyolar
İşte bende bi sene sonunda ikna etmiş oldum =)

Ben yaşlarımızdan dolayı altıncı aydan itibaren aslında ufak ufak eşime gidelim diyodum da =) erkekler bu konuda biraz daha zor ikna oluyo daha doğrusu sıkıntı çıkar diye bizden daha fazla korkuyolar
İşte bende bi sene sonunda ikna etmiş oldum =)
Ne yazıkki erkekler çok geç ikna oluyor

Çatlatma iğnesinin 14.günü kızlar bakarmısınız

Eklentiler

• B584078E-A543-4DDA-98FF-0375570D997E.webp
    B584078E-A543-4DDA-98FF-0375570D997E.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 213
Back
X