- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Buda son hali kaset testinİkinci çizgi var hayırlı olsun kan ver bence
Sonuç çıktı mı pekiinşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktı kan verdim bu arada
1 saateSonuç çıktı mı peki
Hadi bakalım hayırlısı bence var ben öyle hissettim yaz sonuç çıkınca merak ettim1 saate
Oy daha çok yeni :)) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın7.38 çıktı sonuç kızlar
7.38 sonucum canımSonuç çıktı mı peki
5'in üstündeyse vardır 2 gün sonra tekrar sonuç al en az 15-16 çıkması lazım diye biliyorum yani iki katı.Var mi yani düşmez değer dimi
Yaa yeni o zmann maşallahh gözün aydın canımm7.38 sonucum canım
Ay inşallah canım ya düşmez dimi 14.günde bittiYaa yeni o zmann maşallahh gözün aydın canımm
2 gün sonra iki katı olursa sağlıklıdır allahın izniyle7.38 sonucum canım
İnşallah canım2 gün sonra iki katı olursa sağlıklıdır allahın izniyle
Stres yapma canım düşmez allahın izniyle kalbini ferah tutAy inşallah canım ya düşmez dimi 14.günde bitti
İğne etkisinde gitmiştir artık 15.güne giriyorumStres yapma canım düşmez allahın izniyle kalbini ferah tut
Aynen canım 20 ye yakın çıkar yada daha fazla5'in üstündeyse vardır 2 gün sonra tekrar sonuç al en az 15-16 çıkması lazım diye biliyorum yani iki katı.
Bir-iki gün daha bekleyip normal test de yap çıkan sonuca göre kan ver bence inşallah vardır hayırlı olsunEki Görüntüle 2689540
kizlar benim üzerimden geçince erken testi yaptım böyle çıktı diğer testte negatifti anlamadım niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?