H hilaliko Papatyam Kayıtlı Üye 16 Mart 2013 1.086 196 31 Mayıs 2014 Konu Sahibi hilaliko #1 kızlar ben gunde bır kere olmak sartıyla son 4 gındur her gun bır tane ovulasyon testı yaptım ılk gun cook sılık cızgı 2 gun bıraz daha bellı 3 gun tam net ama hala analamdım bu ovusyon testı nasıl bırsey benım hep 2 cızgı cıktı yardımcı olurmusunuz
kızlar ben gunde bır kere olmak sartıyla son 4 gındur her gun bır tane ovulasyon testı yaptım ılk gun cook sılık cızgı 2 gun bıraz daha bellı 3 gun tam net ama hala analamdım bu ovusyon testı nasıl bırsey benım hep 2 cızgı cıktı yardımcı olurmusunuz
O ortmenim Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 731 150 31 Mayıs 2014 Konu Sahibi hilaliko #2 Benimde 10 gündür yapiyorum hep çift çizgi bozuk mu acaba bi de ne silik ne net çizginin alto koyu ustu silik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde 10 gündür yapiyorum hep çift çizgi bozuk mu acaba bi de ne silik ne net çizginin alto koyu ustu silik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.