Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar.
Az önce yaptım testleri. Yumurta akı gibi de akıntım var ama test negatif Reglime 4 gün var Ovu testine ne diyorsunuz yine mi yumurtluyorum ya anlamadım ki
Canım bu testlerden alma bende 2 defa bu çubuk testlerden aldım sürekli pozitif veriyordu sinirlendim attım
Şimdi laboquick in kaset testinden aldım adetim bitti 3 gündür takip ediyorum bakalım ne zaman yakalicam pozitifi
Canım bu testlerden alma bende 2 defa bu çubuk testlerden aldım sürekli pozitif veriyordu sinirlendim attım
Şimdi laboquick in kaset testinden aldım adetim bitti 3 gündür takip ediyorum bakalım ne zaman yakalicam pozitifi
Kuzum bu marka buranın iyilerinden, ben Amerika’da yaşıyorum. Başka marka ovülasyon testi ile denediğimde de aynı sonucu aldım ama bu kadar koyu bir sonuç beklemiyordum o beni çok şaşırttı onun için paylaşmak istedim. Çünkü reglime de çok has kaldı bu kadar az zaman kalmışken böyle bir koyuluğu beklemiyordum açıkçası..
Evet yok ama bu koyuluktan daha açık bir renk çıkması gerekirdi adetime çok az bir süre kaldı çünkü. Geçen ay yumurtlama günümü değerlendirdim çünkü. Bordo renkti T çizgisi.. Hala dört gün var ya reglime acaba diyorum bir umut pozitif çıkar mı hcg ?!