Ovü testi

İnşallah

insş

o konuda benimde bi fikrim yok çünkü benşm çift yumurtmamam genelde üst üste oluyordu
Benim bu ay 2.. ovulasyon testi kullanmışım regl 11 gün kaldı hala pik göremedim geçen ay farklı marka ovulasyon testinde görmüştüm bu ay bir gebenin günlüğü kullandım göremedim acaba yanlış mı yaotim da kaçırdım anlamadım siz hangi marka kullaniyorsunuz

Bende bir gebenin günlüğü kullanıyorum henüz olmamıştır devam edin teste bence ne zamandır yapıyosunuz adet biter bitmez başladın mı teste

Artımedi kullandım

Bende bir gebenin günlüğü kullanıyorum henüz olmamıştır devam edin teste bence ne zamandır yapıyosunuz adet biter bitmez başladın mı teste
Evet artık üzülmeye başladım siz ne zamandır kullaniyorsunuz yada duzenli yapamıyor da olabilirim adetim biter bitmez başladım adete 11 gün kaldi

Evet artık üzülmeye başladım siz ne zamandır kullaniyorsunuz yada duzenli yapamıyor da olabilirim adetim biter bitmez başladım adete 11 gün kaldi
Hergün Aynı saate yapsan daha iyi 2 saat önceden sıvı alımını kestiniz değilmi Ya bazen ber ay yumurtlam olmayabiliyomuş ama belli olmaz daha var adetine devM et

Hergün Aynı saate yapsan daha iyi 2 saat önceden sıvı alımını kestiniz değilmi Ya bazen ber ay yumurtlam olmayabiliyomuş ama belli olmaz daha var adetine devM et
Kızlar gebelik testimi ne zaman yapmalıyım 2 si adet günüm bugün negatif gördüm ama hala umudum var

Kızlar ben hem çok heyecanlıyım hem de bir o kadar korkak ve sabırsızım bu ay hemen hemen her iki günde bir birlikteliğimiz oldu inşallah bu ay gebe kalmışımdır buraya yazmak beni çok rahatlatıyor. Adet günüme de var daha kaç gündür üst üste test yaptım hem negatif çıktı ama benim hala içimde bir umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…