Benim bu ay 2.. ovulasyon testi kullanmışım regl 11 gün kaldı hala pik göremedim geçen ay farklı marka ovulasyon testinde görmüştüm bu ay bir gebenin günlüğü kullandım göremedim acaba yanlış mı yaotim da kaçırdım anlamadım siz hangi marka kullaniyorsunuzİnşallah
insş
o konuda benimde bi fikrim yok çünkü benşm çift yumurtmamam genelde üst üste oluyordu
Bende bir gebenin günlüğü kullanıyorum henüz olmamıştır devam edin teste bence ne zamandır yapıyosunuz adet biter bitmez başladın mı testeBenim bu ay 2.. ovulasyon testi kullanmışım regl 11 gün kaldı hala pik göremedim geçen ay farklı marka ovulasyon testinde görmüştüm bu ay bir gebenin günlüğü kullandım göremedim acaba yanlış mı yaotim da kaçırdım anlamadım siz hangi marka kullaniyorsunuz
Artımedi kullandımBenim bu ay 2.. ovulasyon testi kullanmışım regl 11 gün kaldı hala pik göremedim geçen ay farklı marka ovulasyon testinde görmüştüm bu ay bir gebenin günlüğü kullandım göremedim acaba yanlış mı yaotim da kaçırdım anlamadım siz hangi marka kullaniyorsunuz
Evet artık üzülmeye başladım siz ne zamandır kullaniyorsunuz yada duzenli yapamıyor da olabilirim adetim biter bitmez başladım adete 11 gün kaldiBende bir gebenin günlüğü kullanıyorum henüz olmamıştır devam edin teste bence ne zamandır yapıyosunuz adet biter bitmez başladın mı teste
En koyu bunu gördüm bu zamana kadarBende bir gebenin günlüğü kullanıyorum henüz olmamıştır devam edin teste bence ne zamandır yapıyosunuz adet biter bitmez başladın mı teste
Hergün Aynı saate yapsan daha iyi 2 saat önceden sıvı alımını kestiniz değilmi Ya bazen ber ay yumurtlam olmayabiliyomuş ama belli olmaz daha var adetine devM etEvet artık üzülmeye başladım siz ne zamandır kullaniyorsunuz yada duzenli yapamıyor da olabilirim adetim biter bitmez başladım adete 11 gün kaldi
Bu test ne zaman yaptın resimde çok parlama olmuşEn koyu bunu gördüm bu zamana kadar
Kızlar gebelik testimi ne zaman yapmalıyım 2 si adet günüm bugün negatif gördüm ama hala umudum varHergün Aynı saate yapsan daha iyi 2 saat önceden sıvı alımını kestiniz değilmi Ya bazen ber ay yumurtlam olmayabiliyomuş ama belli olmaz daha var adetine devM et
Erken yapmışsın sanki daha çok var adetine bence günün geçince yapKızlar gebelik testimi ne zaman yapmalıyım 2 si adet günüm bugün negatif gördüm ama hala umudum var
3 gün önce yaptım ama.sanirim.duzenli yapamadım.bu ay yine de yapıyorum ama ne olur ne olmaz en az 2 günde bir ilişki yaşıyorumBu test ne zaman yaptın resimde çok parlama olmuş
İnşallah hayırlısı olur hakkında tez zamanda hamile kalırsın3 gün önce yaptım ama.sanirim.duzenli yapamadım.bu ay yine de yapıyorum ama ne olur ne olmaz en az 2 günde bir ilişki yaşıyorum