- Konu Sahibi marisaltnts
-
Çok yoğun akıntım oldu o günden sonra hep değerlendirdim canım o gün de dahil yani hiç takip etmedim açıkçasıOvü takibi yaptın mı yumurtlama görüp mü değerlendirdin pcolarda yumurtlamayı takip etmek gerekiyor diyolar düzensizlikten dolayı galiba
Anladım canım hayırlısı bakalım inşaallah senin sağlıklı ilerler kucağına alırsın yavrunuÇok yoğun akıntım oldu o günden sonra hep değerlendirdim canım o gün de dahil yani hiç takip etmedim açıkçası
İnan hiç ummadık anda oluyor biz taşınıcaz ben çuvallar kaldırdım ağır ağır şehir şehir gezdim hopladım zıbladım hiç dikkat etmedim kesin yoktur dedim testi yaparken umutsuzdum açıkcası hiç belirti yok çünkü bi baktım anında çıktıAnladım canım hayırlısı bakalım inşaallah senin sağlıklı ilerler kucağına alırsın yavrunubizim ne olacak beklemedeyim bakalım
Zaten hep öyle derler hiç beklemediğin bi anda olmaz dediğin anda geliyor mucize gibiİnan hiç ummadık anda oluyor biz taşınıcaz ben çuvallar kaldırdım ağır ağır şehir şehir gezdim hopladım zıbladım hiç dikkat etmedim kesin yoktur dedim testi yaparken umutsuzdum açıkcası hiç belirti yok çünkü bi baktım anında çıktı
İlişkiden kaç gün sonra yapmıştınız ovu testini
Adetim bitti bittikten iki gün sonra ovü yapmaya başladım tabi aynı zamanda gün aşırı ilişkiİlişkiden kaç gün sonra yapmıştınız ovu testini
Son şu üç gündür koyu çıkıyor ve hiç böyle çıkmamıştı mesela geçen ayda öylesine yapmıştım regliden dört gün önce böyle koyu çıkmamıştı anlam veremedim beklicem artık günüm geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum korkuyorum da zatenİlişkiden kaç gün sonra yapmıştınız ovu testini
Ovu testi ile Takip etmedim uygulamadan bakıyorum arada yumurtlama zamanına denk gelen bi anda nasılsa olmuyor diye biraz rahat davrandık evde geb testim yoktu buna bakayım dedim.. ben sanmıyorum yine hamilelik olduğunu yüzde 1 ihtimal ama.. rabbim isteyene nasip etsin inşallahYumurtlama oldumu çatladı mı takip ettiniz mi
inşallahValla mı ayyyy çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaallahAllahım ben korkuyorum test yapmaya yaa inşaallahh bende de vardır
ilişkiden 16 gün sonra yaptımİlişkiden kaç gün sonra yapmıştınız ovu testini
Benimde bu ay iki gün reglim gecikti dün ovulasyon testi yaptım çok silikti erken gebelik testi kaset testte negatifdiSon şu üç gündür koyu çıkıyor ve hiç böyle çıkmamıştı mesela geçen ayda öylesine yapmıştım regliden dört gün önce böyle koyu çıkmamıştı anlam veremedim beklicem artık günüm geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum korkuyorum da zaten
Kızlar bakar mısınızneden gebelik testi yapmıyorsunuz kuzum?
vaaaarrrrrKızlar bakar mısınızvar mı hem ovü yaptım hemde öylesine hcg yaptım
Sence yok mu gerçektenKızlar bakar mısınızvar mı hem ovü yaptım hemde öylesine hcg yaptım
Sence yok mu gerçektenhayırlı olsun
Sağlıkla gelsin canıminanamadım hiç umudum yoktu bu saatlerde ovü yapıyorum diye yine koyu çıkınca bide test yapayım ne olursa olsun dedim yaptım
Teşekkür ederimSağlıkla gelsin canım
Ver hemen bence garanti olsunTeşekkür ederimne zaman kan versem reglim geçince mi gitsem
Aaaaa başbaşa pozitifKızlar bakar mısınızvar mı hem ovü yaptım hemde öylesine hcg yaptım
Teşekkür ederimAaaaa başbaşa pozitifilk gördüğünüz yumurtlama üzerinden henüz 3 gün geçti sanmıştım ben hemen kan testine koşun, tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?