- 30 Ekim 2016
- 1.411
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Bugünü boş geçme canım . Sanki 36 saat sonra çatlayacak gibi . Silikleşmş sanki biraz bugünArkadaşlar Pazar-pazartesi ve Salı, şimdi ovulasyon sonuçlarım değerlendirirmisiniz
Canım piki her zaman böyle mi görüyorsun? Testlerin pik değil gibi de o yüzden sordum testin varsa yapmaya devam et bence benimde üç gündür testlerim koyuydu ama pik değildi dün test silinince pik oldu geçti sandım ama testim Bugün pik olduArkadaşlar Pazar-pazartesi ve Salı, şimdi ovulasyon sonuçlarım değerlendirirmisiniz
Adet gününüze kaç gün kala oldu yumurtlamaDaha koyu yakaladıgımda oldu ama bugün yumurtlama günümün 23.günü geç oldu baya
Canım her iki testte negatifEki Görüntüle 2623864 Eki Görüntüle 2623864
Kızlar üstteki dün kü testim pozitif sanırım alttaki bu günkü.Dün ilişki olamadı şansım yok mu şimdii. Çatlaması mı önemli o koyu çizgimi
Yapmaya devam et nezaman başladın ki kaçırdığını düşünüyorsunEki Görüntüle 2623864 Eki Görüntüle 2623864
Kızlar üstteki dün kü testim pozitif sanırım alttaki bu günkü.Dün ilişki olamadı şansım yok mu şimdii. Çatlaması mı önemli o koyu çizgimi
Ne zamandır test yapıyorsun? Bu testler negatif maalesefEki Görüntüle 2623864 Eki Görüntüle 2623864
Test markaniz nedir acabaArkadaşlar Pazar-pazartesi ve Salı, şimdi ovulasyon sonuçlarım değerlendirirmisiniz
Valla adetimin bittiği günden itibaren yapıyorum tam koyulmuştu çizgi yeniden silindi bu kadar silikleşmesi mümkün mü bir gündeCanım her iki testte negatif
Hepsini yan yana koyup atarmısın canımValla adetimin bittiği günden itibaren yapıyorum tam koyulmuştu çizgi yeniden silindi bu kadar silikleşmesi mümkün mü bir günde
Tamam işte silikleşme olduysa yumurtan çatlamıştr demekki. Pik yapar sonrasında silik olursa yumurtan çatlamış demektir . Degerlendir bugünü mutlakaValla adetimin bittiği günden itibaren yapıyorum tam koyulmuştu çizgi yeniden silindi bu kadar silikleşmesi mümkün mü bir günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?