• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrlla çatlatma iğnesi

afyonluyuz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
905
32
18
34
Afyon
kızlar bugün çatlatma iğnesi vurundum ve doktorum 36 saat sonra 4 gün üst üste ilişki önerdi, bu iğneyi kullananlar olumlu yada olumsuz yorum yaparmısınız çok merak ediyorum hamile kalınıyormu gerçekten lütfen cevap....:28:

Son düzenleme:
Cnm ben kullandım bi tane yumurtam oluşmustu clomen sayesinde sonra iğneyi vuruldum catladı ama yumurtam kalamadım hamile bu aya bakacaz artık inş olur hepimizin

cevap için teşekkür ederim canım burda kimse kimseye destek olmuyor malesef ben elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum allah sana hayırlı sağlıklı evlatlatlar nasib etsin

kızlar bugün çatlatma iğnesi vurundum ve doktorum 36 saat sonra 4 gün üst üste ilişki önerdi, bu iğneyi kullananlar olumlu yada olumsuz yorum yaparmısınız çok merak ediyorum hamile kalınıyormu gerçekten lütfen cevap....:28:

ahh canım benim bende 26 kasım salı günü iğne oldum bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk 3 gün bayagı bir sancım oldu ama ondan sonra sancım falan olmadı geçenlerde hafif hafif kasıklarımda agrı oldu inş hamileyimdir bu arada benim yumurtalarım 22 ve 23 mm di seninki ne kadardı

Canım ya bende cuma gunu 12 de catlatma iğnemi oldum doktorum 36 saat sonra iliski önerdi ama bende neredeyse hiç kasık ağrısı olmadı acaba yumurtam çatlamamış olabilir mı? (iğne yi adetin 10. Gunu oldum 20mm)

ahh canım benim bende 26 kasım salı günü iğne oldum bende sabırsızlıkla bekliyorum ilk 3 gün bayagı bir sancım oldu ama ondan sonra sancım falan olmadı geçenlerde hafif hafif kasıklarımda agrı oldu inş hamileyimdir bu arada benim yumurtalarım 22 ve 23 mm di seninki ne kadardı

selam canım ben kaç milim olduğunu bilmiyorum sadece doktor 1 hafta boyunca takip etti son gittiğimde gözleri pörtledi ve dediki sana ilaç vermişmiydik :40: hayır dedim inanılmaz dedi demekki baya büyümüş son baktığından itibaren ve iğnemi verdi bu iğne hakkında bilmediğimiz yanlış bildiğimiz bişey var bu iğne çatlatma iğnesi değil yumurtaları uyarıcı iğne yumurtayı uyarıyor hergün dua ediyorum rab'bim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşaAllah

Canım ya bende cuma gunu 12 de catlatma iğnemi oldum doktorum 36 saat sonra iliski önerdi ama bende neredeyse hiç kasık ağrısı olmadı acaba yumurtam çatlamamış olabilir mı? (iğne yi adetin 10. Gunu oldum 20mm)

selam canım bendede çok aman aman bi ağrı olmadı dün sadece ilişki sonrası ağrım oldu ama ben iğneyi vurunduğum günün geceside ilişki yaşadım ya erken çatlarsa diye üzülme ağrı olmadı demek çatlamadı demek değildir herkesin vücudu aynı değil

selam canım bendede çok aman aman bi ağrı olmadı dün sadece ilişki sonrası ağrım oldu ama ben iğneyi vurunduğum günün geceside ilişki yaşadım ya erken çatlarsa diye üzülme ağrı olmadı demek çatlamadı demek değildir herkesin vücudu aynı değil

Umarım bu ay çift çizgiyi görebiliriz her ay aynı hüsranı yaşamaktan yoruldum.

Back