• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrellenin kaçıncı günü hamileliğinizi kesin öğrendiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iğnenin dokuzuncu günü bugün. Hamileliğinizi kaçincı gün öğrendiniz doktorum bana bu konuda bir şey söylemedi. Beklemek çok zor. Deneyimli olanlardan cevap bekliyorum
14 gün canım benı de bugun 12. Gün test yaptım negatif cumartesi tekrarlıcam

Bennde bel ve kasık ağrım var iki gündür onceki hamileligimde de agrilarim oluyordu öğrenmeden önce o zaman haftaya haftaiçi yapayım daha iyi olur

Kesinlikle erken yapmayın. Ben bu ay erkenden başladım testlere ki doktorum battan 1 gün sonra test yapmamı söylemişti. Yarın bat günüm düne kadar pozitif görüyordum , bugünse negatif ...

Arkadaşlar iğnenin dokuzuncu günü bugün. Hamileliğinizi kaçincı gün öğrendiniz doktorum bana bu konuda bir şey söylemedi. Beklemek çok zor. Deneyimli olanlardan cevap bekliyorum
Genelde 2 hafta sonra test yapın diyorlar 14 gün sonra adet olman gerekiyor çünkü ben 17.gün adet oldum

Yalnız ben bakıyorum bayanlar yazmışlar “çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptım negatif çıktı” diye. . Benim aklımı karıştıran bu, ben ilişkinin 12. Günü yapmıştım erken gebelik testini pozitifti . 13. Günü yaptım normal kaset test negatif...

Yalnız ben bakıyorum bayanlar yazmışlar “çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptım negatif çıktı” diye. . Benim aklımı karıştıran bu, ben ilişkinin 12. Günü yapmıştım erken gebelik testini pozitifti . 13. Günü yaptım normal kaset test negatif...
Ignenin etkisi gecince negatif gosteriyor idrarda hcg hormonunun artmasi icin catlamadan sonra 10 12 gun falan gecmesi gerekiyor sanirm ondan idrarda belli olmuyordur erken oldugu icin

Ignenin etkisi gecince negatif gosteriyor idrarda hcg hormonunun artmasi icin catlamadan sonra 10 12 gun falan gecmesi gerekiyor sanirm ondan idrarda belli olmuyordur erken oldugu icin
Bakalım yarın sonuç nasıl çıkacak. Malesef pek umudum yok. Kasık ağrısı , göğüs hassasiyeti düne kadar yaşadığım şeylerdi.

Back