- 11 Ekim 2023
- 12
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi incibelgin
Hanımlar merhaba, ovitrelle kullandıktan sonra 13. günüm ve bugün adet oldum bu şekilde adet olup sonra hamile kalan var mı varsa lütfen yazabilir mi çok moralim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olduysanız bu ay için hamile kalmamışsınız demektir. Bu ay için sonucunuz değişmez çatlayan yumurta atılmış sonuçta. Bir dahaki aya olur inşallahHanımlar merhaba, ovitrelle kullandıktan sonra 13. günüm ve bugün adet oldum bu şekilde adet olup sonra hamile kalan var mı varsa lütfen yazabilir mi çok moralim bozuldu
Ben yerleşme kanaması yaşamadım ama yaşayan kişilerin anlattığına göre adetten farklı oluyormuş o sanırım sadece 3-4 damla olacak şekilde ve rengi kahverengi oluyormuşinsan umut edip acaba yerleşme kanaması mı diyor çok teşekkür ederim yanıtınız için inşllah bir dahaki aya nasip olur bir sonraki ay iğne ilaç kullanmadan hamile kalan var mı acaba yazarlarsa çok memnun olurum
çok teşekkürler bilgilendirme için sağolun inşallah bir daha ki ay siz de kullandınız mı iğne vs?Ben yerleşme kanaması yaşamadım ama yaşayan kişilerin anlattığına göre adetten farklı oluyormuş o sanırım sadece 3-4 damla olacak şekilde ve rengi kahverengi oluyormuş
Evet ben de kullandım 2 kere ovitrelle hamile kaldığım tedavim de 5 gün günde 2 kere femara o bittikten sonra 125mg gonal f yaptım 2 gün sonrasında çatlatma iğnesi yaptım o ay hamile kaldımçok teşekkürler bilgilendirme için sağolun inşallah bir daha ki ay siz de kullandınız mı iğne vs?
ne güzel inşallah sağlıkla büyüsün yolu bahtı açık olsun bizede nasip olur inşallahEvet ben de kullandım 2 kere ovitrelle hamile kaldığım tedavim de 5 gün günde 2 kere femara o bittikten sonra 125mg gonal f yaptım 2 gün sonrasında çatlatma iğnesi yaptım o ay hamile kaldım
Evet ben de kullandım 2 kere ovitrelle hamile kaldığım tedavim de 5 gün günde 2 kere femara o bittikten sonra 125mg gonal f yaptım 2 gün sonrasında çatlatma iğnesi yaptım o ay hamile kaldım
Benimde 2 tane yumurtam olmuştu. Tabi çoğul gebelik ihtimali var bu tarz tedavilerde. Bana da doktorum söylemişti benim tek oldu 2 yumurtam olmasına rağmen ama benim doktorum 3 ve üzeri yumurta olduğu zaman ben tedaviyi o ay için iptal ediyorum diyor ikiz olabilir ama üçüz tıbben istemediğimiz bir şey diyorduBen 2 tane 900 lük Gonal f kullandım bugün 3 yumurtamın 18-19 olduğunu söyledi ve Ovitrelle yazdı doktorum
Kullandım da iğneyi ama çoğul yumurta çoğul gebelik anlamına gelmiyor mu :/
Doktorum olabilir ama ikiz olur en fazla dedi de korktum açıkçası Sizin bilginiz var mı
Benimde 2 tane yumurtam olmuştu. Tabi çoğul gebelik ihtimali var bu tarz tedavilerde. Bana da doktorum söylemişti benim tek oldu 2 yumurtam olmasına rağmen ama benim doktorum 3 ve üzeri yumurta olduğu zaman ben tedaviyi o ay için iptal ediyorum diyor ikiz olabilir ama üçüz tıbben istemediğimiz bir şey diyordu
Belki yumurtalardan birisi fazla büyümediyse olgunlaşan 2 tane varsa onun içinde yazmış olabilir3 ve üzerinde arkadaşımın da doktoru iptal etmişti ancak doktorum 3 yumurta görüntüledi ve Ovitrelle yazdı
Biraz tedirgin oldum bende evet çok istiyorum ama çoğul bilmiyorum
Belki yumurtalardan birisi fazla büyümediyse olgunlaşan 2 tane varsa onun içinde yazmış olabilir
Bu tarz durumlar doktordan doktora değişiyor ben ne söylesem onlar kadar bilemem en fazla ikiz olur dediyse vardır bir bildiği doktorunda doktorunuza güveniyorsanız söylediği tedaviyi uygulamaya devam edin mutlaka2 si 18 1 i 19 mm olarak görünüyordu