- 8 Ekim 2021
- 177
- 124
- 53
- 28
- Konu Sahibi Melegim344
-
Bu durum biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım bende hep 10.gün test yaptırdım negatifti yükselmedi belirtiler iğneden kaynaklı oluyor hormon olduğu için. Umarım sizinki yükselir güzel örneklerde çok çünküSlm kızlar. 3 martta adet oldum ve 14 martta normal kontrole gittiğim da doktor sağ da 18. Mm solda 16 mm büyümüş yumurta var 16 martta ovitrelle verdi yaptım. Ve 36 saat sonrası ve 10 gün boyunca ilk 5 gün ger gün sonra gün aşırı ilişki oldu. Bugün iğneyi oldugum saymazsak 10 gun sabah kan verdimve sonucum 2 cıkmış. Dün 2 gün önce 8.gün de evde test yaptım zaman çok silik çıkmıştı zor belli oluyordu muhtemelen dün iğnenin etkisi geçti.10.gün de beta hcg <2 cıkmış sizce yükselme olur mu böyle bi durum yaşayan var mı? . Dünden beri inanılmaz bi halsizlik baa ağrısı ve ara ara sancim oluyor ve dünden beri göğüslerimde ağrı olmaya başladı ve bugün çok fazla bulandım oluyor . Benim bu durumu yaşayıp beta hcg sonradan yükselen oldu mu ? 14 gün kan vermek daha doğru olurdu ama ben dayanamadım zaten vas ağrısı için acile gitmiştim şüphem olduğunu söyledim kana bakmadan iğne yapamayız dediler o yüzden
Amin inşalla. Geçen pazartesi aşılama oldum yedi gün sonra kan testi vericem. kaç gün aralıklarla kan testini yaptırdınızInşallah canm ya rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın . 3 Güne adet olmazssam cuma yine kan veririm. Bugun oyle rahagsizim ki cok siddetli bas agrim var ve cok kotu mide yanmam insallah beta hcg yukseliyprduge
Merhaba bende şuan sizinle aynı durumdayım . Ovitrelle iğneden sonra 12 .gün kan testi verdim . 2.84 çıktı. Sizin sonuç nasıl oldu yükseldi mi. Benimde adetime7gün varSlm kızlar. 3 martta adet oldum ve 14 martta normal kontrole gittiğim da doktor sağ da 18. Mm solda 16 mm büyümüş yumurta var 16 martta ovitrelle verdi yaptım. Ve 36 saat sonrası ve 10 gün boyunca ilk 5 gün ger gün sonra gün aşırı ilişki oldu. Bugün iğneyi oldugum saymazsak 10 gun sabah kan verdimve sonucum 2 cıkmış. Dün 2 gün önce 8.gün de evde test yaptım zaman çok silik çıkmıştı zor belli oluyordu muhtemelen dün iğnenin etkisi geçti.10.gün de beta hcg <2 cıkmış sizce yükselme olur mu böyle bi durum yaşayan var mı? . Dünden beri inanılmaz bi halsizlik baa ağrısı ve ara ara sancim oluyor ve dünden beri göğüslerimde ağrı olmaya başladı ve bugün çok fazla bulandım oluyor . Benim bu durumu yaşayıp beta hcg sonradan yükselen oldu mu ? 14 gün kan vermek daha doğru olurdu ama ben dayanamadım zaten vas ağrısı için acile gitmiştim şüphem olduğunu söyledim kana bakmadan iğne yapamayız dediler o yüzden
Hamilesin canın değere göre inslah sağlıkla ilerler hayırlı olsunbenim adetime beş gün var 6.8 çıktı hamilemiyim iğneden dolayımı
canım selam hamıle mısınTeşekkür ederim ben hala çatlatma iğnesinin etkisimi diye enin olamıyorum
sonucun ne oldu canım ?Teşekkür ederim ben hala çatlatma iğnesinin etkisimi diye enin olamıyorum
Dün test yaptı yine pozitif çıktı yarın 14.günüm kan tahlili yaptırıcam seninsonucun ne oldu canım ?
ayyy cok sevındım kuzum,Dün test yaptı yine pozitif çıktı yarın 14.günüm kan tahlili yaptırıcam senin
rahat ol canım ınsallaahh bebiştir testını atsana bakıyım,Yyalnız çok gerginim ya iğnelerin etkisi ya hamileyim yarın netleşecek
6,84 cıktıgında ıgneden sonra kacıncı gunundu canım ?Yyalnız çok gerginim ya iğnelerin etkisi ya hamileyim yarın netleşecek
Dokuzuncu gün6,84 cıktıgında ıgneden sonra kacıncı gunundu canım ?
Şu anda biraz belirginliği kayboldu ama atayımrahat ol canım ınsallaahh bebiştir testını atsana bakıyım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?