Ovitrelle

Sahra Sahra

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
106
9
27
Bayanlar bugün ignemi yapalı 11 gün oldu ine yaptığım günü de sayarsak 12. Silik bir şekilde pozitif çıkıyor. Sabah yaptım erken gebelik testi . İnenin etkisi geçmemiş midir artık? Dünden beri de adet olacak gibi ağrılarım başladı. Tutmadı mı acaba test hâlâ iğneden dolayı mı pozitif sizce ?

1000007687.jpg

Gün içerisinde oluyor adet sancısı gibi ama ayaklarımı üşüttüğüm için de oluyordur diye düşünüyorum adetime bir kaç gün var

Tamamen kişiden kişiye değişiyor 14 gün adet olunur diyen de var 12. Gün adet olan da 17. Gün adet olan da en iyisi beklemek bir kaç gün daha

Kızlar bugün iğnenin 4. Günü ve ilk günden beri kasık ve sırt agrısı aşırı ve şişkınlik sizce bu iyimi yoksa bunu yaşayıp hamile kalan varmı

Kızlar bugün iğnenin 4. Günü ve ilk günden beri kasık ve sırt agrısı aşırı ve şişkınlik sizce bu iyimi yoksa bunu yaşayıp hamile kalan varmı
Benim ilk günler hiç ağrım olmadı 10 günden sonra felaket ağrılar yaşadım 12. gün değerim 63.67 idi . Bugünde zaten 164 olduğunu öğrendim

İkinci denemem ilk denemede çok az ağrı oldu bu sefer aşırı kasık sırt ağrısı var acıkcası hayal kırıklığına uğramak çok zor

X