• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jade25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
89
28
3
30
Kizlarrrrr :olamaz: dün doktora gittim klomen vermişti 10 tane ben7 tane içmiştim sonra doktor tamam dedi muayene etti 3 yumurtam gelişmiş solda 2 sağda 1 yanlız bana kaç mm söylemedi ha bide ovitrelle verdi 30 unda gidip olucam ama benim ovulasyon da 28 i gösteriyor bir digeride klomenden 2 tane kaldı onuda iceyimmi yardımcı olurmusunuz

Içme. Kist de yapabilen bir sey 3 yumurta da oluşmuş zaten. Igneni ol. Doktorun yumurtlamayı daha iyi hesaplamıştır sonucta mm görüyor. Sen bakma takvim uygulamasına filan. Reglin 20. Günü bile ovitrelle vurunan arkadaşım var. 🤷🏻‍♀️

Içme. Kist de yapabilen bir sey 3 yumurta da oluşmuş zaten. Igneni ol. Doktorun yumurtlamayı daha iyi hesaplamıştır sonucta mm görüyor. Sen bakma takvim uygulamasına filan. Reglin 20. Günü bile ovitrelle vurunan arkadaşım var. 🤷🏻‍♀️
Hımm anladım yani orda kafam çok karıştı çok teşekkür ederim aslında doğru bu uygulamalar ne kadar net bilgi verebilirki ovulasyon için artık

Hımm anladım yani orda kafam çok karıştı çok teşekkür ederim aslında doğru bu uygulamalar ne kadar net bilgi verebilirki ovulasyon için artık
Hiç doğru sonuç vermiyor. Ben de klomen kullandım 4 ay. Mecbur ara verdik tedaviye simdi ovulasyon testi kullanıcam. 🤗

Hiç doğru sonuç vermiyor. Ben de klomen kullandım 4 ay. Mecbur ara verdik tedaviye simdi ovulasyon testi kullanıcam. 🤗

Evet ben kullanmıştım çift çizgi çıkarsa o gün net günün hafif silik ihtimal var demek haklısın demekki doktor hesap yapmış ona gore o tarihî vermis😊çok heyecanliyim sonuç için sabırsızlanıyorum😁

Back