Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Merhaba arkadaşlar. 1.5 yıldır bebek istiyoruz evliligimin 5. Ayında kendiligimden hamile kaldim ama ögrendigim gün kanamam oldu kimyasal gebelik oldugunu ögrendik. Ondan sonra bidaha olmadi. 5 ay önce doktora gittim gerekli testlerin hepsi yapıldı bana ve esime. Bi sorun cikmadi. Klomen ve ovitrele tedavisine basladım. 3 ay denedim olmayınca rahim filmi istedim rahim filmi çekti doktorum. Oda temiz cıktı. Filimden sonraki ilk ayım suan. Klomen başladık tekrar bugün yumurtam 20mm oldugunu soyledi doktorum. Ovitrelle vuruldum. Cok korkuyorum bu seferde olmazsa diye.. gercekten artık yorulmuş hissediyorum kendimi. Yorum yazanlara simdiden tesekkur ederim

İnşallah bu kez olsun diyelim zaten hamile de kalabiliyorsunuz.
yumurta takibi yaptırdınız mı yumurtlama zayıf mı normal mi zayıf ise destek vermeniz gerekebilir örneğin ama sıkıntı yapmayın nihayetinde önceden olmuş şimdi neden olmasın Allah kısmet ettiği zaman hayırlı haberinizi alırsınız inşallah
Ben 3 yıldır hiç hamile kalmadım daha sizin çok yeni stres yapmak için özellikle stres doğurganlığın birebir düşmanı.

Bende onu anlamiyorum o zaman farkinda olmadan kalmişim ama simdi istedigim halde kalamiyorum. Yumurtlamada problem yok sadece catlamiyo onuda igneyle catlatiyoruz ama hala olmadi 4 ay oldu.. nasip bekliyorum rabbim isteyem herkese nasip etsin..

Bende onu anlamiyorum o zaman farkinda olmadan kalmişim ama simdi istedigim halde kalamiyorum. Yumurtlamada problem yok sadece catlamiyo onuda igneyle catlatiyoruz ama hala olmadi 4 ay oldu.. nasip bekliyorum rabbim isteyem herkese nasip etsin..
Söylediğiniz gibi nasip imkansız değil moralinizi hiç bozmayın 4 ay daha çok yeni

Çok stres olma kuzum akışına bırak stres çok etkiliyor bende geçen ay femara ovitrelle kullandım ama çok stres yaptım olmadı bu ay yine devam ve stres yapmicam dusunmiycem gün bile saymiycam inşalalh gelir bebeğin kuzum

benimde 12.günüm :) progestan ilacım bugün bitiyor. yarın yada öbür gün idrar testi yapayım diyorum. ama çokta emin değilim

Progestani neden kullaniyosun canim

Doktor verdi canım. büyük ihtimal tutmasına yardımcı olası için sanırım bende tam bilmiyorum. idrar testlerini internetten aldım bugün geldi yapmamak için sabırsızlanıyorum yaaa ama c.tesi pazar yapayım diyorum testi paylaşırım sonucunuda

Insallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…