OVİTRELLE ?

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
691
Puanlar
73
Kizlar pco var 1 yildir evlym 2 klomen arti catlatma ignrsi oldu 3 ay ara verdil ikisi olmayinca ve doktora tekrsr gidince bana 6 keze kadar yolu var dedi 3. Deneyelim simdi bi dedi ben 3 kez biliyordum bi onceki doktor 3 kez olmayinca asilama yapariz demisti ve doktor bana asilamaya gerek kalmaz dedi bu gittigm doktor ikisinde denk gelmemstr dedi halbuki degerlendirdik de aklim karisti bi an once artk cocgum olsun istyrm kizlar delircem ya boyle olup kalabilen varni herhaangi bi yontemle

Bende 4. ay kullanıyorum klomen+ovitrelle yi. ilk defa geçen 3. ayda oluştu ama dış gebelik mi kimyasal gebelikmi tam sonuçlandıramasakta kemoterapi iğnesiyle bi şekilde değerlerin düşüşü sağlandı. bu ay da klomeni 2 kutu verdi ve p.tesi günü ovitrelleyi vuruldum.bahsettiğiniz gibi günleri evet değerlendiriyoruz ama 1-1,5 yıldır bizde hala uğraşmaktayız. benimde doktorum denk gelmemiştir diyor her ay üzülmekten hayal kırıklığı yaşamaktan ciddi anlamda bunaldım. 7 yıllık evliyim 5 yaşında kızım var o zamanla tedaviye gerek duyumamıştık sorunsuz olmuştu ama 2. de işler değişti ve onca çabaya tedaviye rağmen hamile kalamıyorum. Aslında çevremizde konuyu konuşmayan insnalarda aynı sorunları yaşamakta doktorum bi çok kişi bu sebepszi kısırlığı yaşıyor elbet vardır vakti zamanı diyor ama bende dediğim gibi kabullenemiyorum. Bu arada bi çok kişi klomenle hamile kalabiliyor canlı örnekleri de çok fazla çok fazla kafanıza takmayın derim daha yeni evlisiniz bazen vücut kabullenemiyor gebeliği oluşum o yüzden gecikiyor. klomen de 6 ay a akadar tedavi uygulanabilyor zaten riskli bi durum oluştursa doktorda önermez kimseye.güzel haberler alalım inş allah gönlüne göre versin canım seninde birazcık kafanı rahat tut sanırım düşününcede başaramıyoruz.

Yine sizin bi yane olmus allah uzun omur versin insallh bizde oda olmadi zaten doktorunu degdtrdm klomen kist yapiyor dedi ve daha etkili bir ilac verdi letrasan diye tipki klomen gibi2 ictim gunde v suanda yumurta takibi yapiyor yumrtaliklarin calisiyor dedi ama yavas dedi 13 mm olmus suan iki gun iliski dedi sali gunu tekrar yumurta kontrolu icin cagrdi

Yine sizin bi yane olmus allah uzun omur versin insallh bizde oda olmadi zaten doktorunu degdtrdm klomen kist yapiyor dedi ve daha etkili bir ilac verdi letrasan diye tipki klomen gibi2 ictim gunde v suanda yumurta takibi yapiyor yumrtaliklarin calisiyor dedi ama yavas dedi 13 mm olmus suan iki gun iliski dedi sali gunu tekrar yumurta kontrolu icin cagrdi

Çatlatma iğnesi olmadan küçükken hamilelik ihtimali varmı ki ilişki önermiş size? Ben de tam bilmiyorum ama benim de 18-19 mm olmuştu pazartesi günü,salı akşamı iğneyi yaptır çarşamba perşembe cuma c.tesi pazar a kadar her gün yada gün aşırı önerdi.ben ilk defa dün hissettim çatladığını 3 yumurta oluşmulştu toplamda bekliyorum şimdilik günleri değerlenmdirmeye çalışıyorum.

Çatlatma iğnesi olmadan küçükken hamilelik ihtimali varmı ki ilişki önermiş size? Ben de tam bilmiyorum ama benim de 18-19 mm olmuştu pazartesi günü,salı akşamı iğneyi yaptır çarşamba perşembe cuma c.tesi pazar a kadar her gün yada gün aşırı önerdi.ben ilk defa dün hissettim çatladığını 3 yumurta oluşmulştu toplamda bekliyorum şimdilik günleri değerlenmdirmeye çalışıyorum.
Iliskiyi neden onerdi bilmyrm ama sanirim bos gecmesin diye onerdi ayrica dedim ya daha yumurta kontrolu yapiyor 13 mm ido sali gunu bakck iste 18 19 olunca yaptr diycm dedi suan olmamis yavas büyüdüğü icin yani bakalom ins bu kez olur cunku yoruldm bi tane bile olsa cpcugum diye icim gidiyor doktpr olur ddi ama bakalim rabbm ne zmaan nasp edck

Bugun gttm sabah 13 olmus henuz yanls hatirlamiyorsam bi doktorum bana her gun 1 mm buyur 12 13 olduktan sonrami ne demisyi sanki

Bugun gttm sabah 13 olmus henuz yanls hatirlamiyorsam bi doktorum bana her gun 1 mm buyur 12 13 olduktan sonrami ne demisyi sanki
Çoğunlukla yada bir kere, bir folikül gelişir. Folikülün büyümesi ultrasonda , vajinal probe aracılığıyla takip edilebilir. Folikül 7-8mm çapına eriştiğinde ultrason yardımıyla görülebilir boyuta gelir. Folikül ultrasonda yuvarlak, içi sıvı dolu bir kese şekilnde görülür. Günde 1-2 mm kadar büyür. Çapı 18 ile 25 mm arasında bir büyüklüğe eriştiğinde yumurtlama için hazır hale gelmiş demektir. diye yazıyodu internette benim doktorda ona göre iğneyi verdi ve birliktelik günlerini söyledi. Snede hissedersin zaten çatladığını illaki canım.iğne için bişi söledimi sana?

Çoğunlukla yada bir kere, bir folikül gelişir. Folikülün büyümesi ultrasonda , vajinal probe aracılığıyla takip edilebilir. Folikül 7-8mm çapına eriştiğinde ultrason yardımıyla görülebilir boyuta gelir. Folikül ultrasonda yuvarlak, içi sıvı dolu bir kese şekilnde görülür. Günde 1-2 mm kadar büyür. Çapı 18 ile 25 mm arasında bir büyüklüğe eriştiğinde yumurtlama için hazır hale gelmiş demektir. diye yazıyodu internette benim doktorda ona göre iğneyi verdi ve birliktelik günlerini söyledi. Snede hissedersin zaten çatladığını illaki canım.iğne için bişi söledimi sana?
Hayir soylemedi sanirim sali gunu kontrolden sonra soyler klomenden daha etkili letrasan dedi onu kullandim bakalim ona gore yol izlcz sanrm istenilen konuma gelir o zamana kdar ve ins artik olur 14 aydir bekliyorm çünkü peki igneden sonra gunde 1 iliski mi iki kez mi ilski etkili olur doktora sorcm ama size bisey ddmi bu konuda

Hayir soylemedi sanirim sali gunu kontrolden sonra soyler klomenden daha etkili letrasan dedi onu kullandim bakalim ona gore yol izlcz sanrm istenilen konuma gelir o zamana kdar ve ins artik olur 14 aydir bekliyorm çünkü peki igneden sonra gunde 1 iliski mi iki kez mi ilski etkili olur doktora sorcm ama size bisey ddmi bu konuda

Evet biz sorduk canım iğneden sonraki gün dahil olmak üzere her gün yada gün aşırı dedi bize,size bağlı dedi takip eden 5 gün için.iğne yapılan gün içinse hamilelik oluşturmaz sakıcnası yok ama pek tavsiye etmiyoruz demişti.iğneden sonraki ve devamındaki 5 gün birliktelik olması en rahatı.bende salı iğne oldu birliktelik çarşamba akşam oldu ama dün çatladığını hissettiğim için dünde oldu ama bugün birliktelik olmaz artık,yarın akşam anca olur.hergün olması da sperm kalitesini düşürebilr yazıo internette özelliklede sayısı düşük olan erkekler için. hergün yada gün aşırı şeklinde söyler doktor günleride sana kalır hangi gün uygunsan yada istersen. aslında en büyük sorun burda başlıyo konuya odaklı olduğun için pek kafan rahat olmuyo.

Back