Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 20 sinde vuruldum arada ağrım oluyor bel ağrısı kasık ağrısı bugün hiç ağrım yok mesela hamile kalanda var kalamayanda bu süreçte dikkatli ol ağır iş ve yük kaldırma ilişki zamanlarına da dikkat et inşallah güzel haberler alirizArkadaşlar ben ayın 12 sinde çatlatma iğnesi oldum polikistik hastasıyım ama ilerlemiş durumda değil.
Klomenden sonra iğnem vuruldu ve bugun iğne günü dışında 8.günüm
Regli olcakmışım gibi ağrılarım var bunu yaşayıpta hamile kalan oldumu aranızda ? Lütfen yardımmm
Evet bende de akıntı var beyaz ama daha erken bugün 4. Günüm iğneden sonra inşallah güzel sonuçlar alırız iğneden sonra herhangi bir ilaç kullanıyor musunuzMerhaba ben de 15 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Gün. İğne etkisine bakmak için bugün test yaptım silik çıktı hala etki devam ediyo sanırım. İğne olduğumdan beri 6. Güne kadar bi belirti yaşamadım 6. Günden beri yani 3 gündür göğüs acısı çekiyorum başım ağrıyor vücudum hasta gibi. Ve bir de bugün sağ kasığım ağrıyor. Afedersiniz peçeteye gelmeyen ama gördüğüm beyaz akıntım olmuş. Adet mi olucam yoksa gebelik mi oluşuyor bilemiyorum. Test günüme az kaldı hepimiz güzel haberler alalım
hepimiz pozitifleri görelim benim ilk iğnem herhangi bi ilaç ya da takviye kullanmadım doktorum vermediEvet bende de akıntı var beyaz ama daha erken bugün 4. Günüm iğneden sonra inşallah güzel sonuçlar alırız iğneden sonra herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz
Amin canım benimde ilk bir yil önce picos kullandım 2. Ayda hamile kaldım değerim 7 bin küsür çıkmıştı ama güzel sonuclanmadi kürtaj oldum 1 yıl ara verdim şimdi rahim filmi çekildi tüpler açık hersey iyi sadece perde çıktı ameliyatına girdim ve femara başladım iğne oldum bekliyorum inşallah bu ay olur beklemek yıpratıyor ama güzel günlere yakınız bencehepimiz pozitifleri görelim benim ilk iğnem herhangi bi ilaç ya da takviye kullanmadım doktorum vermedi
Kaybınız için üzüldüm rabbim yardımcınız olsun her şey güzel sonuçlanır inşallah adet görene kadar umut devamAmin canım benimde ilk bir yil önce picos kullandım 2. Ayda hamile kaldım değerim 7 bin küsür çıkmıştı ama güzel sonuclanmadi kürtaj oldum 1 yıl ara verdim şimdi rahim filmi çekildi tüpler açık hersey iyi sadece perde çıktı ameliyatına girdim ve femara başladım iğne oldum bekliyorum inşallah bu ay olur beklemek yıpratıyor ama güzel günlere yakınız bence
Sağol canım senin günün daha yakın güzel haberlerini ver inşallah bizede umut olsunKaybınız için üzüldüm rabbim yardımcınız olsun her şey güzel sonuçlanır inşallah adet görene kadar umut devam
O umut bulsun artık benide 16 aylık evliyim ilk denemem ama gerçekten yıpratıcı Allah bu yolda emek veren herkese bebeğini kucağına almak nasip etsinSağol canım senin günün daha yakın güzel haberlerini ver inşallah bizede umut olsun
Amin canım daha önce hamilelik oldu mu hicO umut bulsun artık benide 16 aylık evliyim ilk denemem ama gerçekten yıpratıcı Allah bu yolda emek veren herkese bebeğini kucağına almak nasip etsin
Yok olmadı hiçAmin canım daha önce hamilelik oldu mu hic
Kısmet canım probleminiz yoksa illaki olurYok olmadı hiç
Ben de pco var ama ileri düzey değil iki ay önce olduğumu öğrendim zaten ama bakalım nasibimizde varsaKısmet canım probleminiz yoksa illaki olur
Bende de var ama gebeliğe engel değil her ay düzenli adette görüyorum ama olmayınca olmuyor arkdasimda pcosluydu kilosuda vardı hatta adeti duzensizdi görmediği zamanlar oluyodu bebisi oldu bence çok takıyoruz eslerde problem yoksa bi şekilde olurBen de pco var ama ileri düzey değil iki ay önce olduğumu öğrendim zaten ama bakalım nasibimizde varsa