• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası kaşıkta şişlik ve ağrı

Dilandilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
63
30
Kızlar yarın bir hafta olacak iğneyi olalı dün geceden beri kasıklarım yumurtalıklarım şiş ve ağrım var sizce bu bir erken belirti mi yoksa vücudum bana bir oyun mu oynuyor? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Yarın doktora gidene kadar biraz rahatlamak istiyorum deneyimlerinizi duymak istiyorum sevgiler 💕

Kızlar yarın bir hafta olacak iğneyi olalı dün geceden beri kasıklarım yumurtalıklarım şiş ve ağrım var sizce bu bir erken belirti mi yoksa vücudum bana bir oyun mu oynuyor? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Yarın doktora gidene kadar biraz rahatlamak istiyorum deneyimlerinizi duymak istiyorum sevgiler 💕
Canım benim de ağrım oldu kist oluşmuş

Ben de yarın baktıracağım bu kadar kısa sürede (daha bir hafta olmadı 6.gündeyim iğnenin) hamilelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum 😞
Yok kuzum daha erken biraz daha bekle sen çünkü kullanmış oldugun hormon iğnesi vücutta illahki bir yan etkisi olur sişilik vs gibi inşallah hemen hamile kalırsın da yeni yıla bebisinle girersin

Yok kuzum daha erken biraz daha bekle sen çünkü kullanmış oldugun hormon iğnesi vücutta illahki bir yan etkisi olur sişilik vs gibi inşallah hemen hamile kalırsın da yeni yıla bebisinle girersin
İnşallah canım her yazdığımda cevap veriyorsun çok teşekkürler allah ne muradın varsa versin inşallah 🥰

Sonucunu merak ettim çünkü bende önümüzde ki ay çatlama iğnesi vurulacagim..
Muayneden sonra tekrar bilgilendirir misin?

İnsallah canım Allah isteyen herkese versin beklemek zor
Canım bilgi veririm demiştim şimdi aklıma geldi unutmuşum... dün gece ağrılarım geçti bugün uyandığımda da gayet iyi hissediyordum ağrılar kayboldu hala biraz şişlik var ama zaten önümüzdeki hafta her şey olacağına varacak bekleyip görmek istedim 😊

Canım bilgi veririm demiştim şimdi aklıma geldi unutmuşum... dün gece ağrılarım geçti bugün uyandığımda da gayet iyi hissediyordum ağrılar kayboldu hala biraz şişlik var ama zaten önümüzdeki hafta her şey olacağına varacak bekleyip görmek istedim 😊
Doktora gitmedin yani..
Ay inşallah bu bekleyişin sonuç bulur canım..
Benim daha söktürücü bile bitmedi. İlaç 3 haftalık çok uzun .. 1 hafta içinde adet gelecek ve benim adetim 8 gün sürüyor kafadan 1 buçuk ay yiyecek boş beleş işler.. bende bir an önce ilacımı içip ignemi olup bekleyişe geçmek istiyorum..

Back