Ovitrelle sonrası beta hcg değeri:(

Aynen öyle yapı olarakta çok stresliyim kısmet artık .siz ne yaptiniz
Ben düşüş gördükten sonra bidaha hiç yaptırmadım 3.gün manyak gibi test yaptırıp 9.9 değeri görünce iki gün sonra hemen yine gittim yani 5.gün 4.4 e düşmüştü sonra da gitmedim

Ben düşüş gördükten sonra bidaha hiç yaptırmadım 3.gün manyak gibi test yaptırıp 9.9 değeri görünce iki gün sonra hemen yine gittim yani 5.gün 4.4 e düşmüştü sonra da gitmedim
İnşallah vardır test gününüz ne zaman .Mersin'de yasiyosunuz dimi

Ben biliyordum kesin benim de öyle çünkü ben oranın canlı embriyo koyduğuna bile inanmıyorum. Kalitesi nedir kaç tane transfer ettiniz diyorum bana cevap olarak doktor bey en iyisini yapmıştır diyorlar. Doktor beyin yüzünü 30 saniyeden fazla gören zaten cennetlik. Sürekli işiniz muhasebeyle. Allah o merkezi kahretsin yansın binaları inşallah bir sürü paramızı yediler. Ne fatura verirler ne rapor hiçbirşey!! Sinirlendim ya hayırlısı olsun en azından annesin boşver canın sağ olsun

Aynı soruları bende sordum . Embriyoların kalitesi oluyormuş dedim nedir benimki hepsi iyi kalite dedi . Tahlil sonuclarimi görmek istiyorum dedim tabi dedi geçiştirdi vermedi. Adetin 3 günü tahlil istedi 900 dedi gorumcemle gittim gorumcem çok dedi biraz itiraz etti 300 indirdi.900 nerede 300 nerde hakkımı helal etmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum eşimi bekliyorum kızım hergun karnımı opupkardesini seviyordu ya nasıl anlatılır ki 4 yaşındaki cocuga

Naptiniz test verdinizmi inşallah sizin sonucunuz iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…