Ovitrelle sonrası beta hcg değeri:(

Evet. Bir saniyelik muayeneler yapıp hiçbir bilgi vermeden annesi babası gidin size anlatacaklar diyen itici doktor. Nefret ettim ondan
Biz görüşmek için gittik kendimizi birden muaynede bulduk ona ayrı para bir sürü test istedi ona ayrı para tahlilleri gostermiyolar

Biz görüşmek için gittik kendimizi birden muaynede bulduk ona ayrı para bir sürü test istedi ona ayrı para tahlilleri gostermiyolar
Gerçekten oranın ismini duyduğum zaman kriz geçiriyorum. Test günüme bile oraya gitmeyecem artık paçamızı zor kurtardık iki denemeye 100 milyarımız gitmiştir oraya bide herkese başka fiyat söylüyorlar sizin mesleğinize gelirinize göre ne koprabilirlerse. Haram zıkkım olsun. 4 milyar verip çektirdiğim hsg 45 saniye sürdü düşünebiliyor musunuz 45 saniyede adam muayene etti??

Öyle duruma getiriyolarki insanı bazen embriyo transfer ettiklerinden bile şüphe ediyorum

Belirtiniz falan varmı de n benim 7. Günümdu dayanamayıp test verdim 7.62 çıktı çatlamanin etkisimi acaba kafam çok karisik
Ara ara adet belirtilerim oluyor göğüslerim hassaslaşıyor estrofem etkisi muhtemelen benim de 9.9 çıktı sonra 4.4 çıktı çatlatma iğnesi etkisi heralde bakalım göreceğiz

Ara ara adet belirtilerim oluyor göğüslerim hassaslaşıyor estrofem etkisi muhtemelen benim de 9.9 çıktı sonra 4.4 çıktı çatlatma iğnesi etkisi heralde bakalım göreceğiz
Bana estrofem vermediler herkes kullanmış bana neden vermediler acaba

Bana estrofem vermediler herkes kullanmış bana neden vermediler acaba
Onların ne yaptığına dair bir fikrim yok ama iyiki vermemişler yani estrofem kadar psikoloji bozan bir ilaç yok bence kıllanma kilo artışı bir sürü yan etkisi var. Boşver yine de olumlu düşün bi yerde de hayırlısı olacak sonuç ne olursa olsun. Ama sen 7.gün vermişsin yani bence artık olmuştur 5.gün embriyosu sonuçta

Çatlatmanin etkisi varmı acaba onun etkismi diyorum .kizimdaa Klomenle hamile kaldım 12. Gün 27 çıkmıştı umarım çıkan sonuç doğrudur katlanir

Ben de aynı şekilde düşünüyorum.. sizin problem neydi bizim sperm sayısı çok az olması
Sperm sayısını transfer öncesi artırmak için ilaç verdiler mi ben sonradan fark ettim eşimin spermi ilk 6 milyondu transfer sırasında 12 milyon olmuştu bir ay içinde demekki isterseler sperm sayısını artırabiliyorlar para için mi bize bu eziyetler diye düşünmeden duramıyorum

Hiçbir ilaç vermedi mersindeki iki denememizde de doktor. Ama ilk denememizde ankarada verilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…