- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
Biz görüşmek için gittik kendimizi birden muaynede bulduk ona ayrı para bir sürü test istedi ona ayrı para tahlilleri gostermiyolarEvet. Bir saniyelik muayeneler yapıp hiçbir bilgi vermeden annesi babası gidin size anlatacaklar diyen itici doktor. Nefret ettim ondan
Gerçekten oranın ismini duyduğum zaman kriz geçiriyorum. Test günüme bile oraya gitmeyecem artık paçamızı zor kurtardık iki denemeye 100 milyarımız gitmiştir oraya bide herkese başka fiyat söylüyorlar sizin mesleğinize gelirinize göre ne koprabilirlerse. Haram zıkkım olsun. 4 milyar verip çektirdiğim hsg 45 saniye sürdü düşünebiliyor musunuz 45 saniyede adam muayene etti??Biz görüşmek için gittik kendimizi birden muaynede bulduk ona ayrı para bir sürü test istedi ona ayrı para tahlilleri gostermiyolar
Öyle duruma getiriyolarki insanı bazen embriyo transfer ettiklerinden bile şüphe ediyorumGerçekten oranın ismini duyduğum zaman kriz geçiriyorum. Test günüme bile oraya gitmeyecem artık paçamızı zor kurtardık iki denemeye 100 milyarımız gitmiştir oraya bide herkese başka fiyat söylüyorlar sizin mesleğinize gelirinize göre ne koprabilirlerse. Haram zıkkım olsun. 4 milyar verip çektirdiğim hsg 45 saniye sürdü düşünebiliyor musunuz 45 saniyede adam muayene etti??
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.. sizin problem neydi bizim sperm sayısı çok az olmasıÖyle duruma getiriyolarki insanı bazen embriyo transfer ettiklerinden bile şüphe ediyorum
Bende pco vardiBen de aynı şekilde düşünüyorum.. sizin problem neydi bizim sperm sayısı çok az olması
Belirtiniz falan varmı de n benim 7. Günümdu dayanamayıp test verdim 7.62 çıktı çatlamanin etkisimi acaba kafam çok karisikHayırlısı olsun
Ara ara adet belirtilerim oluyor göğüslerim hassaslaşıyor estrofem etkisi muhtemelen benim de 9.9 çıktı sonra 4.4 çıktı çatlatma iğnesi etkisi heralde bakalım göreceğizBelirtiniz falan varmı de n benim 7. Günümdu dayanamayıp test verdim 7.62 çıktı çatlamanin etkisimi acaba kafam çok karisik
Bana estrofem vermediler herkes kullanmış bana neden vermediler acabaAra ara adet belirtilerim oluyor göğüslerim hassaslaşıyor estrofem etkisi muhtemelen benim de 9.9 çıktı sonra 4.4 çıktı çatlatma iğnesi etkisi heralde bakalım göreceğiz
Onların ne yaptığına dair bir fikrim yok ama iyiki vermemişler yani estrofem kadar psikoloji bozan bir ilaç yok bence kıllanma kilo artışı bir sürü yan etkisi var. Boşver yine de olumlu düşün bi yerde de hayırlısı olacak sonuç ne olursa olsun. Ama sen 7.gün vermişsin yani bence artık olmuştur 5.gün embriyosu sonuçtaBana estrofem vermediler herkes kullanmış bana neden vermediler acaba
Çatlatmanin etkisi varmı acaba onun etkismi diyorum .kizimdaa Klomenle hamile kaldım 12. Gün 27 çıkmıştı umarım çıkan sonuç doğrudur katlanirOnların ne yaptığına dair bir fikrim yok ama iyiki vermemişler yani estrofem kadar psikoloji bozan bir ilaç yok bence kıllanma kilo artışı bir sürü yan etkisi var. Boşver yine de olumlu düşün bi yerde de hayırlısı olacak sonuç ne olursa olsun. Ama sen 7.gün vermişsin yani bence artık olmuştur 5.gün embriyosu sonuçta
İnşallah öyledir .güzel haberler veririz rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinKötüyü düşünme var şuan olarak gör hiçbir şeyin etkisi değil
Sperm sayısını transfer öncesi artırmak için ilaç verdiler mi ben sonradan fark ettim eşimin spermi ilk 6 milyondu transfer sırasında 12 milyon olmuştu bir ay içinde demekki isterseler sperm sayısını artırabiliyorlar para için mi bize bu eziyetler diye düşünmeden duramıyorumBen de aynı şekilde düşünüyorum.. sizin problem neydi bizim sperm sayısı çok az olması
Hiçbir ilaç vermedi mersindeki iki denememizde de doktor. Ama ilk denememizde ankarada verilmiştiSperm sayısını transfer öncesi artırmak için ilaç verdiler mi ben sonradan fark ettim eşimin spermi ilk 6 milyondu transfer sırasında 12 milyon olmuştu bir ay içinde demekki isterseler sperm sayısını artırabiliyorlar para için mi bize bu eziyetler diye düşünmeden duramıyorum
Bu şekilde olup artan var mıymışİkinci testim çıktı 8.1 dün 7.67
Hiç bilmiyorum düşme olmadı ama artış çok az pazartesi test günüm pazartesi merkeze gidip test yapacam iki gün daha beklicem bakımBu şekilde olup artan var mıymış
İnşallah olur stressiz hiçbir şey olmuyor zatenHiç bilmiyorum düşme olmadı ama artış çok az pazartesi test günüm pazartesi merkeze gidip test yapacam iki gün daha beklicem bakım
Aynen öyle yapı olarakta çok stresliyim kısmet artık .siz ne yaptinizİnşallah olur stressiz hiçbir şey olmuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?