İnaşşalh biraz daha bekleyip kan vereceğim güzel şeylerin ol adını umut ediyorumVar görünüyor ama önemli olan kanda çıkıp artması inşallah gönlünüzce olur herşey
İnşallah olur sen içini ferah tutİnaşşalh biraz daha bekleyip kan vereceğim güzel şeylerin ol adını umut ediyorum
Var görünüyor canım hayırlı olsunMerhaba Kızlar sizce var mı dersiniz
Bugünde yaptım birkaç gün tekrarlar sonra kan veririm malum ortalık karışık iyice koyulaşınca kan vermeyi düşündümVar görünüyor canım hayırlı olsun
Sağol canım inşallah olumlu sonuçlanır 12 haftalık bebeğim düştü kaybım var önceki hamileliğimdeBugünde yaptım birkaç gün tekrarlar sonra kan veririm malum ortalık karışık iyice koyulaşınca kan vermeyi düşündüm
Allah’ın izniyle var gibi hadi inşallahÜstekini de bugün yaptım diğeri dünkü yüklediğim
İnşallah canım inşallahAllah’ın izniyle var gibi hadi inşallah
Ay inanamıyorum ki canım önceki hamileliğim kötü sonuçlandı korkar oldumHayırlı olsun cnm hamişsin
İnşallah bu iyi olacaktır cnmAy inanamıyorum ki canım önceki hamileliğim kötü sonuçlandı korkar oldum
İnşallah bu iyi olacaktır cnm ☺
İnşallah canım inşallah
Bende ovitrelle iğnesi oldum 19unda inşallah vardır canim ikimizdede :)İnşallah canım inşallah
Ben 30 ocakta düşük yaşadım klomen felan verdi doktor onuda kullandım 6 martta adetim geldi ve 19unda hem ovitrelle iğnesi verdi hemde adet söktürücü tarlusal bende adet olmak istemedigim için bebek istediğim için o hapa baslamadim 19unda igne vuruldum ama mide bulantim var gibi ama psiklojik olabilir sende hangi belirtiler var canimİnşallah canım inşallah
benim mide bulantım yok sadece kasık ve bel ağrım var hafif hafif canım başka bir şey hissetmedim dinlememeye çalışıyorum kendimi daha önce bu hatayı çok defa yaptım
Ben 30 ocakta düşük yaşadım klomen felan verdi doktor onuda kullandım 6 martta adetim geldi ve 19unda hem ovitrelle iğnesi verdi hemde adet söktürücü tarlusal bende adet olmak istemedigim için bebek istediğim için o hapa baslamadim 19unda igne vuruldum ama mide bulantim var gibi ama psiklojik olabilir sende hangi belirtiler var canim
İnşallah canım bende sadece bel ve kasık ağrısı var belim sürekli kasıklarım ara ara ağrıyorBende ovitrelle iğnesi oldum 19unda inşallah vardır canim ikimizdede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?