• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası yerleşme kanaması yaşayan var mı beta HCG kaç çıktı

Meltem cals

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
7
0
16
32
Kızlar merhaba. Gonal f 450 sonrası ovitrelle vurdum iğne gününü saymazsak bugün 10.günüm. sabah idrar sonrası sarı akıntı ve şiddetli ağrı oldu. Hemen hastaneye gittim dizlerimin bağı çözüldü. Rahimden baktı Dr bi şey yok zaten gebelik kesesi için erken. Beta HCG sonucum 3,03 çıktı. Gün içinde ara ara kahverengi pembe akıntım oldu şu anda kesildi. Beta HCG yükselir mi yerleşme kanaması mı bu acaba aynı durumu yaşayan var mı

Kimse yok mu kızlar.... Kanamam devam ediyor 11. Gün kırmızıya döndü ama her yerde 14 günden önce adet başlamaz yazıyor

Kimse yok mu kızlar.... Kanamam devam ediyor 11. Gün kırmızıya döndü ama her yerde 14 günden önce adet başlamaz yazıyor
Kırmızıya döndüyse maalesef adetiniz gelmiştir.İllaki 14 günden sonra adet olunur diye bişey yok eğer kahverengi şeklinde lekelenmeleriniz olsaydı yerleşme kanaması olabilirdi .Yinede Allahtan umut kesilmez inşallah gebelik vardır 🤲🏻

Back