- 28 Ocak 2021
- 3.132
- 2.120
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.961
Ben de Türkiye saati ile 10 gibi hastanede olurum orada saat daha 8 olur kuzum sanırımAyy bende oyle varya bir yanim sakin bir yanim korkuyorstres tavan yapti turkiye saatiyle onda kan veririm insallah cabuk cikar sene benden once gidersin zaten
İğne gününü saymazsak henüz 9.gunMerhaba, bende 31 Aralık'ta ovitrelle iğnesi oldum çok kaliteli solda bı yumurta vardı. Yarın test yapsam cikarmi acaba?
Cok erken canim ya 3 gun sonra yap en azMerhaba, bende 31 Aralık'ta ovitrelle iğnesi oldum çok kaliteli solda bı yumurta vardı. Yarın test yapsam cikarmi acaba?
Ayy ayni anda hadi bismillah rabbim sen keseyi gor bende guzel sonuc alimBen de Türkiye saati ile 10 gibi hastanede olurum orada saat daha 8 olur kuzum sanırımhesaplamam süper
İğne gününü saymazsak henüz 9.gun
Yalancı pozitif cikabilir ya da iğne etkisi geçtiği için negatif cikabiliren sağlıklısı 12 veya 14.gun
Canim 11. Gün kesin sonuç alamazsın. Ben 12. Gün testte silik bir çizgi gördüm 13. Gün kan verdim sonuç negatif çıktı Önce sevinip sonra hayal kırıklığı yaşadım o yüzden kendini tutup 13. Veya 14. Günü bekleAklıma girdin benimde yarın 11. Günüm olacak ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişse ya yalancı pozitif alırsam daha hiç yapmadım cünkü test. Neyse ben bekliyim daha 5 günüm kaldı sonucta. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Uyuyamiyorum ayCok erken canim ya 3 gun sonra yap en az
Ayy ayni anda hadi bismillah rabbim sen keseyi gor bende guzel sonuc alim
Off sorma bendeUyuyamiyorum ay
Nolacak bizim bu halimizOff sorma bendecok korkuyorum
Haklısınız zaten bu zamana kadar heycanlanıpta zamanından önce test yaptıkta ne oldu. En iyisi beklemek bişey kalmadı zaten 3-4 gün dahaCanim 11. Gün kesin sonuç alamazsın. Ben 12. Gün testte silik bir çizgi gördüm 13. Gün kan verdim sonuç negatif çıktı Önce sevinip sonra hayal kırıklığı yaşadım o yüzden kendini tutup 13. Veya 14. Günü bekle
Nolacak bizim bu halimiz
Gunaydin kizlarrrrrrr
Naptin bittumi doktorİdrara sıkışmak için 2 saattir bekliyorum catlicam
Bende 30 Aralıkta iğne oldum. Ama daha önce yaptın mı test negatifi gördün mü canım? Şimdi yapsan belki yalancı pozitif göreceksin yada bebeğin olsa bile negatifi göreceksin. Bence iğnenin üzerinden geçmesi gereken 15. Günü bekle. Bende kendimi zor tutuyorum ama genede sabretmekte fayda var. En azından hamileysek gördüğümüz pozitif bebeğimiz olacak.Merhaba, bende 31 Aralık'ta ovitrelle iğnesi oldum çok kaliteli solda bı yumurta vardı. Yarın test yapsam cikarmi acaba?
Amin inşallah canım benim Rabbim nasıl derseYok canim bir kez okuyup niyetini yapman yeterliymis insallah kabul olur
Catlatma ignesiyle catlama ihtimali yuzde 92
Kuzum cok Cok tesekkur ederim yarin kan verip doktorlarla konuscam insallah guzel sonuc alirim Amiin insallahYarin senin icin de guzel bir baslangic olsun rabbim en kisa zaman da hayirli evlat nasip etsin sana
Ayy keske bir mucize nasip etsin mevlam insallah ol der olur cuma bu surprizi bizimle paylassan insallah hepinizden bebek haberi almayi oyle cok isterim kiAmin cok amin
Gunaydin cicegim bugun de yukseldiyse sorun yok insallah yukselmistirAmin inşallah canım benim Rabbim nasıl derse
Göremedik keseyi kuzum ya,tuvalet olarak aşırı sıkıştım ama yok minicik gölge gibi gördük cumaya kaldiNaptin bittumi doktor
Of ben olcem beklemekten heyecandan
Ah daha erkendi demekGöremedik keseyi kuzum ya,tuvalet olarak aşırı sıkıştım ama yok minicik gölge gibi gördük cumaya kaldi
Sen ne yaptin
Ay bilmiyorum kuzum valla 2 bucuk lt su içtim yok yaniAh daha erkendi demekbende kan verdim sonuc bekliyorum omrum sonuc beklemekle geciyor
Su ne icin Peki ? Doktor ne dediAy bilmiyorum kuzum valla 2 bucuk lt su içtim yok yani
Onu beklemesi de heyecanli
İdrara sıkışık olunca daha net çıkıyor kese bebeğimSu ne icin Peki ? Doktor ne dedi
Ayy hepsi cok heyecanli insallah cuma gorursun
Bizede güzel haberlerini verAh daha erkendi demekbende kan verdim sonuc bekliyorum omrum sonuc beklemekle geciyor
Ayy hadi insallah yerim o golgeyiİdrara sıkışık olunca daha net çıkıyor kese bebeğim
Gölge gibi gördük bas parmak kadar ama saklandi geri
Kan sonucunu demeyi unutma bekliyoruz
Kizlar sonuc 484Bizede güzel haberlerini ver
Ayyyyyyyyyyyy harikasinnnnn kiz benden hizli seninkiAyy hadi insallah yerim o golgeyicuma gor insallah kan cikti
Kizlar sonuc 484iyi demi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?