- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.941
Doğal yolla catlamayinca iğne kesin catlatiyormuKızlar herkese selam
Ben geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım 21-23 mm iki adet yumurtam vardı çatladı ama tutmadı. Bu ay 23 mm yumurtam varken iğne oldum kendi doğal yoldan çatlamadığı için ve bugün 13. Günüm.
Bir önceki ay 11. Günü 12’ye bağlayan gece adet olmuştum ve test yapacak bir anım bile olmadan aniden gelivermişti.
Yarına kadar adet olmazsam bir test patlayayım diyorum. Hepimiz güzel haberler alalım
TabikiiiM-Mavera2048
Hemsirecik
@Selizay
Ozellikle sizi etiketledim bekleme surecindeyken okumak istersiniz diyeSize bu duayi paylasiyorum
oyy kuzu çok sağol, hergünmü okuyacağız bunuM-Mavera2048
Hemsirecik
@Selizay
Ozellikle sizi etiketledim bekleme surecindeyken okumak istersiniz diyeSize bu duayi paylasiyorum
Kesin çatlatıyor diye bir şey yok ama ihtimali arttırıyor en azındanDoğal yolla catlamayinca iğne kesin catlatiyormu
Magnicim değerin yükselmiş çok sevindim takip edemediğim için hemen yazamadım kusuruma bakma canımCok’sukur varmisbeta cikti yarin tekrar kan vercem
İnşallah canım sagolasinOlabilirdoktoruna bir sor istersen kist yoktu demi sende betus
Kuzum zamani varmis demek insallah bu basladigin hayirli olurguzel haberlerini bekliyorum onceden rdvu al ne olur ne olmaz
Hmm anladım doktor banada dedi de yumurtalarin catlamiyor diyeKesin çatlatıyor diye bir şey yok ama ihtimali arttırıyor en azından
Yok canim bir kez okuyup niyetini yapman yeterliymis insallah kabul oluroyy kuzu çok sağol, hergünmü okuyacağız bunu
Catlatma ignesiyle catlama ihtimali yuzde 92Kesin çatlatıyor diye bir şey yok ama ihtimali arttırıyor en azından
Kuzum cok Cok tesekkur ederim yarin kan verip doktorlarla konuscam insallah guzel sonuc alirim Amiin insallahMagnicim değerin yükselmiş çok sevindim takip edemediğim için hemen yazamadım kusuruma bakma canımAllah kalp sesini duymayıda nasip etsin inşallah arkadaşım yarın ben gidiyorum bakalım yeni tedavi için
Ayy keske bir mucize nasip etsin mevlam insallah ol der olur cuma bu surprizi bizimle paylassan insallah hepinizden bebek haberi almayi oyle cok isterim kiİnşallah canım sagolasin
Cumaya alıyorum randevuyu İnşallah
Ah keşke bi sürpriz olsa ve hiç ihtiyaç kalmasa. Cuma sabahı çift çizgi görsem ve kimyasal da olmasa sağlıklı devam etse amin
Ah kistte gidiyor olabilir o zamanKist vardı kız 4cm
Yaa kusura bakma yeni gordumKızlar herkese selam
Ben geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım 21-23 mm iki adet yumurtam vardı çatladı ama tutmadı. Bu ay 23 mm yumurtam varken iğne oldum kendi doğal yoldan çatlamadığı için ve bugün 13. Günüm.
Bir önceki ay 11. Günü 12’ye bağlayan gece adet olmuştum ve test yapacak bir anım bile olmadan aniden gelivermişti.
Yarına kadar adet olmazsam bir test patlayayım diyorum. Hepimiz güzel haberler alalım
Kuzum cok kasma bu kadar yemegini ye sadece oglen 2 den sonra yapcaksan ondan 3-4 saat once su tuketimini birak yeter varsa hep gosteriyorKızlar,
Sabah ilk idrarımi yaptım sonra yarım bardak su içtim
3 saat boyunca sadece bir incir yedim üzerine bir yudum su içtim ikinci idrarla değil de üçüncü idrar ile yaptım
Dogrumu yapmışım acaba yiyip içme olayı doğrumu hergun 16 da mı yapcam
Ay Saol canım ben çok su içen biriyim birşey diyince hemen su icesim geliyor ondan yemedim bakalım yarın nasıl çıkacakYaa kusura bakma yeni gorduminsallah pozitifi gorursun heycanla bekliyorum testini
Kuzum cok kasma bu kadar yemegini ye sadece oglen 2 den sonra yapcaksan ondan 3-4 saat once su tuketimini birak yeter varsa hep gosteriyor
Hergun 16 da yapcaksan 12 den sonra sivi tuketme yeter canina yazik diger turlu
Keske bende icsemAy Saol canım ben çok su içen biriyim birşey diyince hemen su icesim geliyor ondan yemedim bakalım yarın nasıl çıkacak
Cok cok iyi bence,benden yüksekAjjajjaja Of kafam cok kariisk
Ayy insallah cicegim 200lere geldiyse daha ne isterim insallah saglikli artiyordur
Sence benim sat 10 aralikti 11 aralikta igne yaptim buna gore degerlerim iyidir insallah ya bazilarini okuyorum kafam karisiyor
Hadi hayirlisi inşallah canımSagolun canlar
Doktorum başlayacaktı aslında da ben kaçtım bi kac ay. O zaman önümüzdeki hafta giderim inşallah bakalim perşembe Bat
Teşekkür ederim
Kac cikti sonucunCok cok iyi bence,benden yüksek
Hadi hayirlisi inşallah canım
Gitmedim kuzum,artan benzin mazot parasi hastane kan ücreti derkenKac cikti sonucuninsallah tablom ya inan sabahi bekliyorum heycanla
Ahhahah Allah’imGitmedim kuzum,artan benzin mazot parasi hastane kan ücreti derken
İçimde ki pinti çıktı,istemez kan diye düşündüm amann dedim
Sen de güzel haberler getir bebegimAhhahah Allah’imaman bosver yarin guzel haberler getir yeter bize
Ayy bende oyle varya bir yanim sakin bir yanim korkuyorSen de güzel haberler getir bebegim
Ben bugün uyuyamam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?