- 28 Ocak 2021
- 3.132
- 2.120
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.901
Kuzum öyle düşünüp kendini strese sokma heeeeAynen bak 12. Ci gun cok sukur ogrendim Ama doktor az deyince mahvoldum surekli kendi kendime stres cikariyorum sen bekle bence de
Ayy cok sukur su keseyi de gorsek kalbi bir duysakKasik agrilarim ara ara oluyor olmayinca beni bir umitsizlik cokuyor stres yapmamak icin biseyler yapim olmazki oyle
Ay ben de alıyorum şuan emzik,mama kaşığı,meyve püresi emzigi gibi bisey var o,agiz mendili ve muffin örtü varValla ben arada bakıyorum fiyatını uygun gördüm bir şey varsa alıyorumcanım kocam yeter alma daha bebek yok diyor ama bende sus yapıcam bebek diyorum
Al al kuzum valla cinsiyet gerektirmeyecek herşeyi bence almaya başla biberon emzirme yastığı göğüs pompası vs vs alacak çok şey varKuzum öyle düşünüp kendini strese sokma heeee
Yarin doktorum kan ister diye biz de aksam kan vermeye gidicez beklememek için bakalim degerim kac oldu
Ay ben de alıyorum şuan emzik,mama kaşığı,meyve püresi emzigi gibi bisey var o,agiz mendili ve muffin örtü var
Buyuk şeylere henüz cesaretim yok
Ve evet eniste duysun bizi yegenimiz olacak
Senin hala beta bakiyormu Kuzum cok degilmi yaKuzum öyle düşünüp kendini strese sokma heeee
Yarin doktorum kan ister diye biz de aksam kan vermeye gidicez beklememek için bakalim degerim kac oldu
Ay ben de alıyorum şuan emzik,mama kaşığı,meyve püresi emzigi gibi bisey var o,agiz mendili ve muffin örtü var
Buyuk şeylere henüz cesaretim yok
Ve evet eniste duysun bizi yegenimiz olacak
İğne saatlerini eşine söyleme dün doktorum da aynı şeyi söyledi erkekler saatli ilişkilerde daha çok stres yapıyor spermler çok etkinleniyor diyeKendimi tebrik ederim
Bugünde değerlendirmemiz lazım diye adamı strese soktumve sonuç yapamadık =)
Ya benim eşim iğne olduğumda acayip stres yapıyo baskı hissediyorum üstümde diyorbunu halletmemiz lazım
Yarın ola Hayrola artık=)
Kan testim negatif. Hamile degilmisim. Ama bu testl3r niye boyle yaniltiyir?Vala canım 15.gün bugün artık test yapmıyorum adet belirtilerim var. normalde en geç 16.gün oluyorum yarın hem 16.gün hemde adet günüm bakalım nolcak olucak muhtemelende içimde de hep bişey var yani
Gitti eşimin maaşAl al kuzum valla cinsiyet gerektirmeyecek herşeyi bence almaya başla biberon emzirme yastığı göğüs pompası vs vs alacak çok şey var
Yarın istemez diye düşünüyorum ama eşimin de baska hastanede randevusu var isterse araya sıkışmasın haftaici geç düşüyor sisteme yetisemeyiz dediSenin hala beta bakiyormu Kuzum cok degilmi ya
AynenGitti eşimin maaş
Yarın istemez diye düşünüyorum ama eşimin de baska hastanede randevusu var isterse araya sıkışmasın haftaici geç düşüyor sisteme yetisemeyiz dediyarin izinli çünkü askeriye çok gıcık yer sürekli izin alınca sıkıntı çıkıyor
Vallahi kuzum ne alabilirim bilmiyorum ki,kalp atışı duymadan elim gitmiyordaAynenerken almaya başlamak bence en mantıklısı her şey gün geçtikçe daha pahalı oluyor bence kıyafete girmeden ilk diğer eskilerle başla abartmadan tabi adamada yazık
Keseyi gördün mü canım?Vallahi kuzum ne alabilirim bilmiyorum ki,kalp atışı duymadan elim gitmiyorda
Kitap aldim sirf eksikleri daha iyi anlayim diye kitabi okuyorum sadece
Kac cikti Peki sonuc ?Gitti eşimin maaş
Yarın istemez diye düşünüyorum ama eşimin de baska hastanede randevusu var isterse araya sıkışmasın haftaici geç düşüyor sisteme yetisemeyiz dediyarin izinli çünkü askeriye çok gıcık yer sürekli izin alınca sıkıntı çıkıyor
Iste bu insan korkuyor ya hemen biseyler yapilmiyorVallahi kuzum ne alabilirim bilmiyorum ki,kalp atışı duymadan elim gitmiyorda
Kitap aldim sirf eksikleri daha iyi anlayim diye kitabi okuyorum sadece
Yarin gorucez inşallahKeseyi gördün mü canım?
Akşam vercem bebeğim kanı Türkiye saatiyle 8e dogru gideriz hic veresim yok kolum aciyor artıkKac cikti Peki sonuc ?
Iste bu insan korkuyor ya hemen biseyler yapilmiyor
Hadi inşallah güzel haberler ver bizeYarin gorucez inşallah
Akşam vercem bebeğim kanı Türkiye saatiyle 8e dogru gideriz hic veresim yok kolum aciyor artık
Bura saatiyle 6 ou bekliyorum hadi bakalimYarin gorucez inşallah
Akşam vercem bebeğim kanı Türkiye saatiyle 8e dogru gideriz hic veresim yok kolum aciyor artık
Bende adet oldum testlere inanmıyorum artık insanı yıpratmaktan başka bir işe yaramıyorlarKan testim negatif. Hamile degilmisim. Ama bu testl3r niye boyle yaniltiyir?
Ayyyy inşallah tüm duam bu vallaHadi inşallah güzel haberler ver bize
Aynen bebeğim,kesin yarin istemicek ben öyle düşünüyorum ama garanticiyiz illa garanti olsun diye kan vercezBura saatiyle 6 ou bekliyorum hadi bakalimkeseyi gorunce zaten beta birakir artik
Olsun icin rahat eder en azindanAyyyy inşallah tüm duam bu valla
Aynen bebeğim,kesin yarin istemicek ben öyle düşünüyorum ama garanticiyiz illa garanti olsun diye kan vercez
Aynen. Hele sozde clearblue en dogru test. Hicte bile. Vallahi bizim orda Azerbaycandaki testeler cok ucuz ve cok dogru. Sizin parayla 1 lira testin 1 tanesi.Bende adet oldum testlere inanmıyorum artık insanı yıpratmaktan başka bir işe yaramıyorlar
sende mi adet oldunAynen. Hele sozde clearblue en dogru test. Hicte bile. Vallahi bizim orda Azerbaycandaki testeler cok ucuz ve cok dogru. Sizin parayla 1 lira testin 1 tanesi.
Yansıma mı yapmış 2. Çizgide bir şeyler var gibiOff ya bisey var gibide yok gibi de c cizgisi de gec geldiEki Görüntüle 2981734
Cok’sukur varmisYansıma mı yapmış 2. Çizgide bir şeyler var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?