- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.881
Hadi sen yine kurtuldunKuzum insallah sende guzel haberler getir ya korkma icini ferah tut
Ah tek pozitif olsun da bekliyelim be biliyorum cok zorama sonu guzel olsun
Off sevismekten sogudum
Jajajajja tek hayirlisiyla dogsun da el arabasinda gezdir
Tablosum ben surekli korkuyorum ya sende de oylemiydiagrim Yok neden belim agriyor neden bir kez dusuk yapinca ikinci kez stres oluyromus insan napsam ki
Ayyy sorma bebegim yaaaaa..Evet evet hadi onları aldın diyelim kıyafetleri daha pahalı birde bebeklerin çabuk büyüdüğünü düşünürsek asıl mesele kıyafet bence
Benim belim kopuyor kizzzzzzKuzum insallah sende guzel haberler getir ya korkma icini ferah tut
Ah tek pozitif olsun da bekliyelim be biliyorum cok zorama sonu guzel olsun
Off sevismekten sogudum
Jajajajja tek hayirlisiyla dogsun da el arabasinda gezdir
Tablosum ben surekli korkuyorum ya sende de oylemiydiagrim Yok neden belim agriyor neden bir kez dusuk yapinca ikinci kez stres oluyromus insan napsam ki
Hayir bos gecmek yokHadi sen yine kurtuldunkız şaka bir yana gerçekten bu ay resmen yaşama sevincim yok ya bu ayı boş bile geçebilirim
Oh icimi rahatlattin stres yapmamaya calisiyorum ama zor ya herzaman kasik agrin oluyormu acebaAyyy sorma bebegim yaaaaa..
Canı sagolsun da
Bizim canimiz cikacak belli
Benim belim kopuyor kizzzzzz
Belirti arama valla ben aramiyorum relaxxxxx
Ayrıca rahmetlik babamın içinde ukte kalmış bana araba alamadiklarindan bir nevi biricigimin isteğini yapmaya calisicam ama aşırı pahali en ucuz 1.200den başlıyor
Valla bende bakıyorum arada benim beğendiğim 5-6 bin arası yuh yani ben ikinci el olarak bakıyorum mesela nuna marka ana kucağı var geçen gün dolap uygulamasından aldım sıfırdan farkı yok 1500 tl verdim çok iyi bir yatırım yaptığımı düşünüyorumAyyy sorma bebegim yaaaaa..
Canı sagolsun da
Bizim canimiz cikacak belli
Benim belim kopuyor kizzzzzz
Belirti arama valla ben aramiyorum relaxxxxx
Ayrıca rahmetlik babamın içinde ukte kalmış bana araba alamadiklarindan bir nevi biricigimin isteğini yapmaya calisicam ama aşırı pahali en ucuz 1.200den başlıyor
Kötü düşünme canım benim Allahın izni ile sağlıkla kucağına alıcaksınHayir bos gecmek yokdevam durmak hic yok insallah sag salim kucagima alirim da kurtulurum begumum y’a
Oh icimi rahatlattin stres yapmamaya calisiyorum ama zor ya herzaman kasik agrin oluyormu aceba
Ayy kiyamam insallah al icinde kalmasinne tatli olur o arabalar da
InsallahKötü düşünme canım benim Allahın izni ile sağlıkla kucağına alıcaksın
Valla ben 2 günde bir kan verdim gerçekten mahvoldum iki kolumda morardı ya bir dahakine hemen kan vermicem kaset ile takip edicemInsallahKuzum inan bu yoldaki herkes icin cok zor Dogana kadar bende bitmez bu sanirim
Dun biraz rahatladim pazartesi de bir kan verseydimdun arkadasim dedi bebek kanla besleniyor cok kan verme niye pazartesi beklemedin o bile kafamda kaldi
Oluyor kuzum hele şu kontrolden sonra,bebek kese şekli mi ne alıyormuş biseylermis doktorum dedi rahmin şişer korkma dıştan da anlasilcak dedi doğru valla şişik oldukHayir bos gecmek yokdevam durmak hic yok insallah sag salim kucagima alirim da kurtulurum begumum y’a
Oh icimi rahatlattin stres yapmamaya calisiyorum ama zor ya herzaman kasik agrin oluyormu aceba
Ayy kiyamam insallah al icinde kalmasinne tatli olur o arabalar da
Ayyyy 1500 mu AllahValla bende bakıyorum arada benim beğendiğim 5-6 bin arası yuh yani ben ikinci el olarak bakıyorum mesela nuna marka ana kucağı var geçen gün dolap uygulamasından aldım sıfırdan farkı yok 1500 tl verdim çok iyi bir yatırım yaptığımı düşünüyorum
Aynen bak 12. Ci gun cok sukur ogrendim Ama doktor az deyince mahvoldum surekli kendi kendime stres cikariyorum sen bekle bence deValla ben 2 günde bir kan verdim gerçekten mahvoldum iki kolumda morardı ya bir dahakine hemen kan vermicem kaset ile takip edicem
Ayy cok sukur su keseyi de gorsek kalbi bir duysakOluyor kuzum hele şu kontrolden sonra,bebek kese şekli mi ne alıyormuş biseylermis doktorum dedi rahmin şişer korkma dıştan da anlasilcak dedi doğru valla şişik oldukkiz cok guzeller özellikle travel öneriyorlar
Ayyyy 1500 mu Allah
Ben alalım diyorum kocam beye,kalp atışını duyalım bakarız diyor.
Kalp atışını duysam anne baba kartlari aldim onlarla foto cekilcez
Supriz yapamadim bari bunu yapalım
Valla ben arada bakıyorum fiyatını uygun gördüm bir şey varsa alıyorumOluyor kuzum hele şu kontrolden sonra,bebek kese şekli mi ne alıyormuş biseylermis doktorum dedi rahmin şişer korkma dıştan da anlasilcak dedi doğru valla şişik oldukkiz cok guzeller özellikle travel öneriyorlar
Ayyyy 1500 mu Allah
Ben alalım diyorum kocam beye,kalp atışını duyalım bakarız diyor.
Kalp atışını duysam anne baba kartlari aldim onlarla foto cekilcez
Supriz yapamadim bari bunu yapalım
Evet ilk pozitifte kan veririm sonra kaset test ile koyulaşmaya bakarım doktora gideceğim zaman kan veririm o kadar. Yumurtlama takip ediyorum yumurtalama gördükten sonra yine 7.gün progesteron testi vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu ay sağlıklı gebelik olurAynen bak 12. Ci gun cok sukur ogrendim Ama doktor az deyince mahvoldum surekli kendi kendime stres cikariyorum sen bekle bence de
Ayy cok sukur su keseyi de gorsek kalbi bir duysakKasik agrilarim ara ara oluyor olmayinca beni bir umitsizlik cokuyor stres yapmamak icin biseyler yapim olmazki oyle
Benim doktorum 4 gün üst üste olsun demişti 4.günü bizde yapamamıştıkKendimi tebrik ederim
Bugünde değerlendirmemiz lazım diye adamı strese soktumve sonuç yapamadık =)
Ya benim eşim iğne olduğumda acayip stres yapıyo baskı hissediyorum üstümde diyorbunu halletmemiz lazım
Yarın ola Hayrola artık=)
Evet cicegim ya valla fazlasi stres iki gundjr kafayi yedim en temizi buEvet ilk pozitifte kan veririm sonra kaset test ile koyulaşmaya bakarım doktora gideceğim zaman kan veririm o kadar. Yumurtlama takip ediyorum yumurtalama gördükten sonra yine 7.gün progesteron testi vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur
Benim esim de ayni hep kavga ederdik bu surecte ama sen takma buna sperm uc gun yasiyor sonuctaKendimi tebrik ederim
Bugünde değerlendirmemiz lazım diye adamı strese soktumve sonuç yapamadık =)
Ya benim eşim iğne olduğumda acayip stres yapıyo baskı hissediyorum üstümde diyorbunu halletmemiz lazım
Yarın ola Hayrola artık=)
Normalde ben bunalıyorum sürekli fiti fitiBenim doktorum 4 gün üst üste olsun demişti 4.günü bizde yapamamıştıkolsun canım yarın olur artık
Aynen kuzu napimmEvet cicegim ya valla fazlasi stres iki gundjr kafayi yedim en temizi bu
Benim esim de ayni hep kavga ederdik bu surecte ama sen takma buna sperm uc gun yasiyor sonucta
Evet iyi gecinmekte fayda varAynen kuzu napimmkavga edemem şimdi yarında yapmamız lazım
Yarın ola hayrola artık=)
İnsallahEvet iyi gecinmekte fayda var
Insallah olur Kuzum ya heycanla bekliyorum
Valla canım ben daha önce ovülasyon ile takip ettiğimde hep o günlerde saçma sapan bir şeyden kavga çıkıyordu ve büyüyordu olay hiç değerlendirememiştik inşallah bu sefer sessiz sakin geçerde 3 gün değerlendirebilirizEvet cicegim ya valla fazlasi stres iki gundjr kafayi yedim en temizi bu
Benim esim de ayni hep kavga ederdik bu surecte ama sen takma buna sperm uc gun yasiyor sonucta
Hep oyle oluyor Kuzum o sinirlense sen ses etme yeterki su is bitsin inan bizim her gun bagris cagris yatakta bitiyorduValla canım ben daha önce ovülasyon ile takip ettiğimde hep o günlerde saçma sapan bir şeyden kavga çıkıyordu ve büyüyordu olay hiç değerlendirememiştik inşallah bu sefer sessiz sakin geçerde 3 gün değerlendirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?