- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.101
Off guluyoruz ama insallah Sonu guzel olacakO da bebetime Dı nerde dandik test var ben onu buluyorumama inanki pozitif çıkar mı heyecanıyla para umrumda bile olmuyor ama yinede dandikler geliyor yani
Amin amin olsun yaaIstedigin gibi yeterki olsun da
Bu sperm olayini anlamiyorum sperm kalitesi varsa niye bazi doktorlarlar neden hep diyor
Onu söylemedi işte çok güzel 2 yumurtan var iğne yazcam yarın vurul 36 saat sonrada ilişki dediYunurtaliklarin kac mm di?
Doktorun iyimi ,?Onu söylemedi işte çok güzel 2 yumurtan var iğne yazcam yarın vurul 36 saat sonrada ilişki dedi
Ayy inşallah pozitifse firmasına teşekkür mesajı yazıcam yaniOff guluyoruz ama insallah Sonu guzel olacakblkide o pozitif gercek
Ahhgazg savas acariz kotu diyeneAyy inşallah pozitifse firmasına teşekkür mesajı yazıcam yani
Görüntü var mı elinde pekiOnu söylemedi işte çok güzel 2 yumurtan var iğne yazcam yarın vurul 36 saat sonrada ilişki dedi
Off insallahYarın 11. Günüm test yapmaya baslayacağım bakalim insallah silikte olsa görünür
Yani özel hastanede bi seferliğine gittim çok öneren var işinde de iyi çok naif Güler yüzlü bir doktorDoktorun iyimi ,?
memmunmusun
Hayır yok canımGörüntü var mı elinde peki
Yaptım Canım negatif bu kez çıkmadı gölge bile.. Idardan kaynaklı olabilir mi ki acaba sabah ilk idrarla Bi daha yapıcam 12. Gün olucak hala ümit var mı sence ya
Tabiki adet olana kadar umut varYaptım Canım negatif bu kez çıkmadı gölge bile.. Idardan kaynaklı olabilir mi ki acaba sabah ilk idrarla Bi daha yapıcam 12. Gün olucak hala ümit var mı sence ya
Ya pek ümidüm yok ama daha varsasda daha yeni olduğu için gün içi idrarında çıkmamış olabilir sonuçta sabah idrarı daha yoğun oluyor.. Negatifte çıksa kan vericem yinede doktor 12.gün sonrası kan ver demişti bu testerde psikolojimizi bozdu heeeTabiki adet olana kadar umut varyarin kalkar kalkmaz yap ya pe
yani daha colk erken Kesin sonuc herzaman 14. gunde cikar bugun benimde 9.cu gunumYa pek ümidüm yok ama daha varsasda daha yeni olduğu için gün içi idrarında çıkmamış olabilir sonuçta sabah idrarı daha yoğun oluyor.. Negatifte çıksa kan vericem yinede doktor 12.gün sonrası kan ver demişti bu testerde psikolojimizi bozdu heeesende durumlar ne canım sordum ama arada kaynadıi
Sen naptın klomen ve çatlatma iğnesi mi yapıldı.. Bi sorunu in yoktu diye hatırlıyorum canımyani daha colk erken Kesin sonuc herzaman 14. gunde cikar bugun benimde 9.cu gunum
ben delirdimkola icemiyorum korkudan o derece sizofreniyim kendimide cok baglamak istemiyorum uzulurum
İcine sinmediyse baska doktora git canim öğren yumurtaligi ya da doktorunu dinleyip igneni yapHayır yok canım
Noldu bebeğim kaçırdım
Cicegim ya belirti aramak istemiyorum amaİcine sinmediyse baska doktora git canim öğren yumurtaligi ya da doktorunu dinleyip igneni yap
Noldu bebeğim kaçırdım
Hemen uyuyayım sabah olsunOff insallahson yavas yavas geliyor insallah ol der olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?