- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 31
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.081
ahArkadaşlar herkese çok selamlar.. Bende yine ve yine klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım uzuuuuun zamandır buralarda değildim.. Ara verdim doktor değiştirdim vs. Dayanamayıp 9.gün test yaptım negatif 10.gün yaptım negatif... Ama testleri gün içinde yaptım ilk idrar değil.. 9. Gün iğne etkisi bile yoktu.. Bu sabah ilk idrarla test yaptım yine albi marka herkes güvenilir değil demiş.. Böyle gölge gibi bişey çıktı ama kamerada görülmedi sonra birkaç saat geçtikten sonra tekrar foto çektim daha belli gibi ama buharlaşma olmuştur büyük ihtimal paylaşıcam şimdi hiç görünmeyen 5.dk hemen sonrası... 11. Gün bu akşam kan versem varsa çıkar mı acaba erken mi doktor 12 gün bekle demişti ama hazır pazar ve evdeyken gitsem mi
Canım yoktum buralarda iş güç birde bu problemler burayla pek ilgilenemedim epey zamandır.. Albi marka pek güvenmedim ama yaa.. Daha önce bebtime de beni böyle üzmüştü.. Sen neler yapıyorsun bakalımahInsolsun bende senti aradim nerelerdesin diye
insallah vardir burda gorunmuyor ama cizgi gorduysen kan ver en azindan betaya bakariz
Kuzum ben turkiyedeki markalari Pek tànimiyorum acikcasi o yuzden arkadaslar bilir guvenilirmi ama 11. Gun normzlde Erken dedigin gibi ama kac gundur négatif gorup sonra pozitif gormen buyuk bir umut bence kan ver bugun en azindan beta kacta bakarsin hem tatillon oldugun icin baktin daha dusuk yarin testlere devamCanım yoktum buralarda iş güç birde bu problemler burayla pek ilgilenemedim epey zamandır.. Albi marka pek güvenmedim ama yaa.. Daha önce bebtime de beni böyle üzmüştü.. Sen neler yapıyorsun bakalım11. Gün git kan mı ver diyorsun yani çıkar mı sence
Testin kendi çizgiside olabilir gibide geliyor gölge gibi ama duramıyorum da dediğin gibi kan vereyim de haftaya en azında rahat rahat gireyim negatif ya da pozitif.. Artık o kadar çok alıştım ki inan nötr duygudayım yaniKuzum ben turkiyedeki markalari Pek tànimiyorum acikcasi o yuzden arkadaslar bilir guvenilirmi ama 11. Gun normzlde Erken dedigin gibi ama kac gundur négatif gorup sonra pozitif gormen buyuk bir umut bence kan ver bugun en azindan beta kacta bakarsin hem tatillon oldugun icin baktin daha dusuk yarin testlere devam
y’a oyle dusunme mesela ayni testten uc defa yaptin ikisi negatif biri pozitifmiyfi olma sansi da var bilemeyiz 10. Gunden sonra donmesi bir ihtimalTestin kendi çizgiside olabilir gibide geliyor gölge gibi ama duramıyorum da dediğin gibi kan vereyim de haftaya en azında rahat rahat gireyim negatif ya da pozitif.. Artık o kadar çok alıştım ki inan nötr duygudayım yani
Hepsi farklı markaydı canım 2.yaptığım erken gebelik testiydi hattay’a oyle dusunme mesela ayni testten uc defa yaptin ikisi negatif biri pozitifmiyfi olma sansi da var bilemeyiz 10. Gunden sonra donmesi bir ihtimal
Ah o zaman karisir isler baska test varmi elindeHepsi farklı markaydı canım 2.yaptığım erken gebelik testiydi hatta
Var canım albi varAh o zaman karisir isler baska test varmi elinde
Onuda bir yapsana bakalim ikiside ayni cikarmaz sonuctaVar canım albi var
Biraz idrar için zaman geçsin canım su içtim doğru çıkmaz biraz bekliyeyimOnuda bir yapsana bakalim ikiside ayni cikarmaz sonucta
Baktin buda cift ilk bes dakika icin de cok cok silik cikmasi gerekir zaten kan verirsinBiraz idrar için zaman geçsin canım su içtim doğru çıkmaz biraz bekliyeyim
Tamam canım öyle yapıyımBaktin buda cift ilk bes dakika icin de cok cok silik cikmasi gerekir zaten kan verirsin
Tamam canım öyle yapıyımyazarım sana
Evet canım herkes kesinlikle almayın falan demiş ama bu denk geldi işte hemde 4 tane birden aldımInsolsun dedigin gibi biraz arastirdim da bu test asiri guvenilir degil canim ya sen bir daha yap ne olur ne olmaz zaten negatif bile gorsen umudunu kaybetme kesin sonuc 14. Gun biliyorsun
Senin sansina Niye bu testler seni buluyorEvet canım herkes kesinlikle almayın falan demiş ama bu denk geldi işte hemde 4 tane birden aldım
Ayy Allah ım ne biliyim bazen özellikle seçiyorum ama dün rastgele aldım yaniSenin sansina Niye bu testler seni buluyor
Merhaba 26 Aralık'ta ovitrelle yaptım 9 Ocak test günüm bu kez umutluyum 3 tane yumurta vardıSelam kaderdaslarim
Topik bize ugur getirsin
Umarim hic birimiz adet olmayiz
Belirtileri catlatma ignesi tarihlerini bati ve hamile kaldiktan sonra herseyi paylasalim
KULLANICI ADI Ovitrelle @mutlutablo 15.12.21 @bgm21 Bat: @Betulx Bat: @Ema20 Bat: Magnifiaque 24.12.21 @Sevm57 23.12.21 @Pamukseker38 26.12.21 @MiLissy 20.12.21 @dumansmom 24.12.21 @Hemsiree2e 18.12.21 @sutlaacc 23.12.21 @greengirl1 19.12.21 @Semsem21 23.12.21
Digeri neydi beybi gibi biseyAyy Allah ım ne biliyim bazen özellikle seçiyorum ama dün rastgele aldım yani
Ay hadi insallahMerhaba 26 Aralık'ta ovitrelle yaptım 9 Ocak test günüm bu kez umutluyum 3 tane yumurta vardı
O da bebetime Dı nerde dandik test var ben onu buluyorumDigeri neydi beybi gibi biseyoda ayri bir dertti
Ay hadi insallahbenden iki gun sonra yapmissiniiz sonuc guzel olsun insallah uc yumurta harika uc sans ekleyim mi listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?