- 8 Aralık 2021
- 369
- 453
- 33
- 29
- Konu Sahibi Magnifiaque
Kızlar ovitrelle etkisi mi bilmiyorum ama ölüyorum resmen. Regl sancısını hiç bu kadar ağır yaşamamıştım bütün vücudum uyuştu yaa bacaklarım felç gibi. Böyle olan var mı benden başka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bu 3 denemem ben 2.cisinde hamile kaldim bir kez Aynen kalan o kadar cokki imkansiz degil
Ah bende cok arastirma yaptim cok zor bu konu yumurta tembelliginden cok daha farkli ve maalesef doktorum beyne bisey yapilamayacagi icin ilaclarin buyutmesinden baska bisey yok dedi direk hipofiz bezine bir tedavi Yok maalesef veya arastirdim bulamadim kurlerin iyi geldigi bisey de yok
Bunlari hep not ediyim yapcam insallah Cok tesekkur ederim kuzum insallah bizlere de ise yarar Allah ol dedikten sonra
Benim bu 3 denemem ben 2.cisinde hamile kaldim bir kez Aynen kalan o kadar cokki imkansiz degil
Ah bende cok arastirma yaptim cok zor bu konu yumurta tembelliginden cok daha farkli ve maalesef doktorum beyne bisey yapilamayacagi icin ilaclarin buyutmesinden baska bisey yok dedi direk hipofiz bezine bir tedavi Yok maalesef veya arastirdim bulamadim kurlerin iyi geldigi bisey de yok
Bunlari hep not ediyim yapcam insallah Cok tesekkur ederim kuzum insallah bizlere de ise yarar Allah ol dedikten sonra
Bende gonal f kullandım Bende de bir etkisi pek olmadı açıkçası başka neler kulandiniz ve istanbulda önerebileceğiniz bir doktor varmiAyy iyiymis ama ilac icmesi cok kotu Peki senin yumurtalar da zor mu buyuyor
ben fransadayim burda klomen ve femera Yok maalesef ben igneyle buyutmeye calisiyorum tek menopur yaramisti ama gene onunla olur umarim
Hayir hic gelistirmedi onun ustune baya igne denedik
Ayy Bugun mu bat insallah tutunmustur mucizen sana hayirlisiyla
Tiroitime baktirdim canim onda bir sorun yoktu ikisi baglantilimi hic bilmiyorum ama ikiside ayri bir bez beyin icinde ve hipofiz icin pek fazla bir sey yapamiyorlar
Istanbulda hic bilmiyorum canim ya ben ama gonal f sonrasi pergoveris birde menopur kullandim ikiside gonal f e gore daha iyiydiBende gonal f kullandım Bende de bir etkisi pek olmadı açıkçası başka neler kulandiniz ve istanbulda önerebileceğiniz bir doktor varmi
Yaaaaaa güzel mervemmmmm inşallah mucizeler göbüşlere oturur tez zamanda güzel haberler alırız inşallahLna16 cicegim sen ve tinnim de insallah tez zaman da sizsiz olmaz
Insallah cicegim bu son adetimiz olsun mucizeler bizim olsun Olacak inaniyoruz demiYaaaaaa güzel mervemmmmm inşallah mucizeler göbüşlere oturur tez zamanda güzel haberler alırız inşallah
Evet bende oyleyim asiri sancim var demekki etkisi boyle mi cikiyor acebaKızlar ovitrelle etkisi mi bilmiyorum ama ölüyorum resmen. Regl sancısını hiç bu kadar ağır yaşamamıştım bütün vücudum uyuştu yaa bacaklarım felç gibi. Böyle olan var mı benden başka?
Ay sorma ya öldüm öldüm dirildim ben. Ağrıdan ağladım. Bayılacaktım elim ayağım tutmuyodu. Eşim yalvardı kalk hastaneye gidelim böyle olmaz diye ama gitmedim. Vücuduma başka ilaç almak istemiyorum tedavinin devamında problem çıkarsa diye korkuyorum. Ama bildiğin rahim tertemiz olacak gibi duruyor minik minik ama birsürü parça döküyorum ben sende de öyle mi?Evet bende oyleyim asiri sancim var demekki etkisi boyle mi cikiyor aceba
Evet bende de oyle ben zaten 5 aydir adet olmuyordum direk adet oldum ve bugun ucuncu gun hala surunuyorum o derece agriyor bende icim temizleniyor diye dusundum insallah oyledirAy sorma ya öldüm öldüm dirildim ben. Ağrıdan ağladım. Bayılacaktım elim ayağım tutmuyodu. Eşim yalvardı kalk hastaneye gidelim böyle olmaz diye ama gitmedim. Vücuduma başka ilaç almak istemiyorum tedavinin devamında problem çıkarsa diye korkuyorum. Ama bildiğin rahim tertemiz olacak gibi duruyor minik minik ama birsürü parça döküyorum ben sende de öyle mi?
Ayyyy deme yaa beni adetin 3. Günü çağırdı doktorum zaten nefret ediyorum vajinal ultrasondan bide öyle yoğun kanama olursa ne halt ederim ben yaEvet bende de oyle ben zaten 5 aydir adet olmuyordum direk adet oldum ve bugun ucuncu gun hala surunuyorum o derece agriyor bende icim temizleniyor diye dusundum insallah oyledir
Benimde ağrım var valla kendim de değilim bu ignede bebis harici hersey getirdi bizeAy sorma ya öldüm öldüm dirildim ben. Ağrıdan ağladım. Bayılacaktım elim ayağım tutmuyodu. Eşim yalvardı kalk hastaneye gidelim böyle olmaz diye ama gitmedim. Vücuduma başka ilaç almak istemiyorum tedavinin devamında problem çıkarsa diye korkuyorum. Ama bildiğin rahim tertemiz olacak gibi duruyor minik minik ama birsürü parça döküyorum ben sende de öyle mi?
Doğum sancılarına hazırlık yapıyoruzBenimde ağrım var valla kendim de değilim bu ignede bebis harici hersey getirdi bize
Ay adetliyken nasil bakcakmis ultrasonda ilgincAyyyy deme yaa beni adetin 3. Günü çağırdı doktorum zaten nefret ediyorum vajinal ultrasondan bide öyle yoğun kanama olursa ne halt ederim ben ya
Kizlar simdi baslarsaniz siz yumurta buyutme kullaniyormususunuz ? Yoksa direk catlatma miBenimde ağrım var valla kendim de değilim bu ignede bebis harici hersey getirdi bize
İlaç kullanıyorum letu dün başladım haftaya pzrtesi de kontrole gidicemKizlar simdi baslarsaniz siz yumurta buyutme kullaniyormususunuz ? Yoksa direk catlatma mi
Ha buyutmek icin Peki ilk tedavinde de mi kullandin bunuİlaç kullanıyorum letu dün başladım haftaya pzrtesi de kontrole gidicem
Evet ilaç kullanmadan iğne vuruluyor mu kiHa buyutmek icin Peki ilk tedavinde de mi kullandin bunu
Iyi yapmissin aslinda zaman kaybiDoktor Bi sıkıntın yok ama bide böyle deneyelim demişti ben bir senedir olmuyor dedim Bi sene olmayanlara ilk bu yumurta buyutme ilacı ve iğneyle deniyorlar tedavi ama ben 6 aydır deniyorum olmuyor 1 sene bilerek dedim versin diye
Evet bazilari direk catlatma yapiyor diye okumustum kkdeEvet ilaç kullanmadan iğne vuruluyor mu ki
Hmm ben hiç denk gelmedim kontrole gidip inşallah vurulmuslardir büyümesi boyutu falanda önemli yaIyi yapmissin aslinda zaman kaybi
Hic Bisey bulmuyorlarsa en guzeli birseyleri denemek insallah bu sefer olur
Evet bazilari direk catlatma yapiyor diye okumustum kkde