- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.341
Napıyım kuzum el el üstünde oturuyorum
Ah canim begumumNapıyım kuzum el el üstünde oturuyorumtestlerim negatif iğnenin 15.günü adet olmayı bekliyorum
Amin kuzumAh canim begumuminsallah bu son negatifin olur ne desem hafifletmez acini biliyorum
Bunda da vardir bir hayir rabbim en kisa zaman da kolaylikla nasip etsin sana
Ay hadi insallah kist felan olmasin da devam et bu son femera sana umut olsun da pozitifi gor Kuzum yaAmin kuzumşu an adet gelmesini bekliyorum kist vs olmadıysa evde son femara kaldı onu kullanıcam yine olmaz ise tüp bebek artık
İnşallah kuzumAy hadi insallah kist felan olmasin da devam et bu son femera sana umut olsun da pozitifi gor Kuzum ya
Of bende test fobisi olusmustu artik yapa yapaİnşallah kuzumkaç gündür ilk idrar ile test yapma hastalığına yakalandım iğneden 1 hafta sonra her gün sabah kalkıp test yaptım şu an ister istemez saçma sapan saatlerde uyanıyorum
kuzum çatlatma iğnesinden sonra spor yapabilir miyiz bi bilginiz var mı spor yapmak istiyorum da?Of bende test fobisi olusmustu artik yapa yapao testte pozitif gorene kadar yapma Kuzum Birde cift cikti cizgi daha cok itti seni buna
Cok yorma ziplama yapabilirsin amakuzum çatlatma iğnesinden sonra spor yapabilir miyiz bi bilginiz var mı spor yapmak istiyorum da?
mesela leslie yapmak istiyorum kuzum bazı hareketleri zıplamalı bi sıkıntı olmaz inşallah demi ya :/Cok yorma ziplama yapabilirsin ama
Olacaksa her turlu tutar ama bizimki biraz korku evham iste
Kuzum cok takma yap ama iste yaparsan beynine takilacak oda kotu istersen yavas yapmesela leslie yapmak istiyorum kuzum bazı hareketleri zıplamalı bi sıkıntı olmaz inşallah demi ya :/
yapıcam kuzum ya çok yüklenmem ama olacağı varsa valla oluyor neler okudum burda hayırlısı inşallahKuzum cok takma yap ama iste yaparsan beynine takilacak oda kotu istersen yavas yap
Bisey olmasa bile pisman oluyoruz biliyorsun
Ama tutunacaksa her turlu unutma bunu
Aynen oyle Kuzum Doktor bana sey demistiEskiden kadınlar tarlalarda çalışırmış kilolarca yük taşırmış birşey olmazmış, biz korkuyoruz cidden.. Doktoruma soracaktım ulaşadım bende spor salonu üyeliğimi dondurayım en iyisi
Doğru söylüyorsun valla. Bende çalışıyorum çok düşünemiyorum AllahtanAynen oyle Kuzum Doktor bana sey demisti
Eger zaten saglikliz bir embriyo ise istedigin kadar yat tutmaz
O yuzden takma
Nasibi varsa gelir ama bizim kafalarimiz hic rahat degil
E L B A cok dusunmemeye calis gene de ben de dusunmemek icin elimden geleni yapiyorum zor ama
Aynen ise basladim bende dusunmemeye calisiyorum ama bende anksiyete var cok artti o yuzden savas veriyorum resmenDoğru söylüyorsun valla. Bende çalışıyorum çok düşünemiyorum Allahtan
Kuzum herkeste farkli bir sonuc veriyor agri olmamasi kotu oldugu anlamina gelmez tabiKızlar ben cumartesi günü çatlatma iğnemi vuruldum ve iğneden 9 saat sonra falan kasığımda belirgin bi seğirme oldu 15 20 saniye kadar sürdü hatta eşim elini koydu o bile hissetti kıpırtıyı çok netti. Ondan sonra bende ne bi ağrı ne bi batma hiçbişey olmadı bu normal mi sizce? Böyle bişey yaşayan oldu mu?
İnşallahKuzum herkeste farkli bir sonuc veriyor agri olmamasi kotu oldugu anlamina gelmez tabiInsallah tutunur bu defa
Dualarimdasinİnşallahdua et bana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?