- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.941
hayırlı ve de uğurlu olsun ah ah stres yapma diyeceğim ama zor keşke bu kadar erken bakmasaydın o stres geçmiyorrKızlar gittim kan verdim beta 8 çıktı şimdi yerim kendimi artık düşecek mi çıkacak mı diye
Merakım batsınhayırlı ve de uğurlu olsun ah ah stres yapma diyeceğim ama zor keşke bu kadar erken bakmasaydın o stres geçmiyorr
Yaaa hamilesin sende bencekızlaaar dün testim negatifti sonucumda 1.97 idi. Şimdi tekrar test yaptım silik cizgi gördüm 11. gün bugün
Kuzum hayirli ugurlu olsunKızlar günaydın 11.gün bugün testim düne göre daha belirgin geldi gözüme ama napsam kan mı versem
Kızlar gittim kan verdim beta 8 çıktı şimdi yerim kendimi artık düşecek mi çıkacak mı diye
İnş artar cnmYaaa hamilesin sende benceyarin kan ver Kuzum
Kuzum hayirli ugurlu olsunCok erken yapmissin o yuzden telas cok olur ama insallah iki gune artar
Insallah koyulasir bakalim15. güne kadar bekliycem bakalim koyulascak mi
Artar tabikiİnş artar cnm
İnş cnmInsallah koyulasir bakalim
Artar tabikiiki gune guzel haberlerle gel insallah
Ayni saatlerde kan verİnş cnm
Kesinlikle cumartesi vericem tekrardan cnmAyni saatlerde kan ver
Insallah betan kat ve kat artmis olsunKesinlikle cumartesi vericem tekrardan cnm
Biranonce adet olmayı bekliyorum canım ilaca sonra iğne faln başlanacak 37 ci günüm daha olmadim beklemedeyim bebekte yok
Kan verdin demiBiranonce adet olmayı bekliyorum canım ilaca sonra iğne faln başlanacak 37 ci günüm daha olmadim beklemedeyim bebekte yok
EvetKan verdin demi
Ay kiyamam insallah o zaman hemen gelir de kurtulursjn kuzum
İnşallah ya nolur ismimle dua edin bana bu gece hayırlı sağlıklı evlat için çok yıprandım artikAy kiyamam insallah o zaman hemen gelir de kurtulursjn kuzum
Daha demin namazda gecirdim adiniİnşallah ya nolur ismimle dua edin bana bu gece hayırlı sağlıklı evlat için çok yıprandım artik
Allah razı olsun iyiki varsinDaha demin namazda gecirdim adinihep dualarimdasin hepiniz
Insallah
Ne demek sende iyiki varsinAllah razı olsun iyiki varsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?