- 7 Ocak 2021
- 1.530
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.921
Bu dedkleriniz beni heyecanlandırıyor ve stresimi azaltıyor Allah razı olsuncanım bende de pcos var haşimato kilo hepsi var inşallah denemeye devam et doktorum 15 yıldır pcodan dolayı hamile kalmayan görmedim dedi ondan endişelenme
Helal olsun kız o ne demekHakkını helal bitanem ben mesajları kaçırmışım en nefret ettiğim şeyi kendim yapmışım iki buçuk yıl sonra ilk defa pembe çizgi görmenın heyecanıydı ama Allah büyük olmazları oldurur benim eşim askere gidiyor cuma günü 6 ay yok ve son ay şansımdı sadece Allahım nasip etti pozitifi gördüm ve biliyorum Allahım hepinize nasip edecek bu hüzünler mutluluğa dönecek o karınlara melekler yerleşecek Allah en tez zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma versin
Allah razı olsun canımın içii Rabbim hepimize sağ salim nasip etsinHelal olsun kız o ne demekvalla çok sevindim senin adına inşallah sağlıklıdır seninledir hem eşini hem bebeğini beklersin bu süreçte sağ salim gidip gelsin eşinde Son şans dersin ama bak Rabbimin hediyesine.. dualarım sizinle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Elbette ki tadarsin canım inşallah ben diyordum ki hep en olmazsa tüp bebek var onla denerim hiç canını sıkma stres yapma zaten hamilelik olunca daha çok stres yapacaksın . Allah yardımcın olsunBu dedkleriniz beni heyecanlandırıyor ve stresimi azaltıyor Allah razı olsunAllah beterinden korusun düştüm sanarsın ama kalkman için bi bahane demekki daha güzel olucak demekki devam birgün bende o heyecanı tadıcam sizler gibi inşallah
insAllah canım Allah razı olsun. hepimiz hayirli haberlerle geliriz insAllahEvet ben buralarda çok araştırdım için seni umutlandirmak gibi olmasın ama okumuştum canım yükselen var inşallah seninde yükselir
Tüp bebegide malesef durumu olabilen yaptırıyor ben hep dua ediyorum rabbim sen en hayırlısını bilirsin ama gücümün yetmucegi şeyle sınama diyeElbette ki tadarsin canım inşallah ben diyordum ki hep en olmazsa tüp bebek var onla denerim hiç canını sıkma stres yapma zaten hamilelik olunca daha çok stres yapacaksın . Allah yardımcın olsun
Ah ah o kadar haklısın ki canım bir de iyice arttı tedavi masraflarıTüp bebegide malesef durumu olabilen yaptırıyor ben hep dua ediyorum rabbim sen en hayırlısını bilirsin ama gücümün yetmucegi şeyle sınama diye
Çok yakınım iki gelininede tüp bebek yaptırdı imtihan işte 100 milyar dedi ilaçları herseyi icinde bir kişiAh ah o kadar haklısın ki canım bir de iyice arttı tedavi masrafları
Yok daha neler benim bildiğim 20 bin falan olması lazım Betülcum iyice bakmak lazım bilmiyorum amaÇok yakınım iki gelininede tüp bebek yaptırdı imtihan işte 100 milyar dedi ilaçları herseyi icinde bir kişi
Bende hiç arastirmadim bilmiyorum ama öyle dedi kadınYok daha neler benim bildiğim 20 bin falan olması lazım Betülcum iyice bakmak lazım bilmiyorum ama
Sonuc cikti mi KuzumBende hiç arastirmadim bilmiyorum ama öyle dedi kadın
Yok canım sen öyle şeyler düşünüp kendini üzme ben burda bakmıştım en son biri yirmi bin e yaptırmıştı Ankara da iyi bir yerde araştır istersen bi o kadar pahalı değilBende hiç arastirmadim bilmiyorum ama öyle dedi kadın
20 binse bizde yaptırırız inşallah tabi rabbim verir gerek kalmadan inşallah dediğin faiyattadir ya hiç değilde ulaşabilecegimiz Bi miktarYok canım sen öyle şeyler düşünüp kendini üzme ben burda bakmıştım en son biri yirmi bin e yaptırmıştı Ankara da iyi bir yerde araştır istersen bi o kadar pahalı değil
Simdi baktım biri İzmir de 20500 e yaptirmis canım sana kv olduğu için abartarak söylemişBende hiç arastirmadim bilmiyorum ama öyle dedi kadın
Arama yerine tüp bebek fiyatı yaz canım çıkıyor20 binse bizde yaptırırız inşallah tabi rabbim verir gerek kalmadan inşallah dediğin faiyattadir ya hiç değilde ulaşabilecegimiz Bi miktar
20 binse bizde yaptırırız inşallah tabi rabbim verir gerek kalmadan inşallah dediğin faiyattadir ya hiç değilde ulaşabilecegimiz Bi miktar
Bak bir üye yazmış fiyatıHayır dondurulmuş yumurtanız varsa sadece transfer ücreti ödüyorsunuz sonrasında + transferden sonra bebek tutunsun diye kullanılan ilaçlar. Şu an 20.500tl oldu benim ilaçlar dahil halen ilaç kullanıyorum. +2500 rahim filmi çektirmiştim
Çok teşekkür ederim canım benimevet hayalet çizgi var görülüyor inşallah sağlıkla olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?