- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.721
Ya çok züldüm allah acil şifalar versin canım
Doktoruna söyledin mi
Allah razi olsun kizlar saka gibi asi olmaya gittim korona ciktimGecmis olsun canim❤
Artımed güvenilir diğerini eczanede o var diye aldımPeki hangisi daha guvenilir
Geçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırsınKorona pozitif cikti
Gunaydin canim,test yaotin mi mesajlara baktım göremedimÖyle negatif düşünme bak bende negatif değilim bu ay çok olumsuzluk yaşadım ama eninde sonunda olumlu olacak inanıyorum hem senin için hem benim için
Ayyyy hadi bize pozitif haberlerle dön inşallahBende nedense femaraya çok güveniyorum inşallah ikinci kez sağlıklı olur
Yaaa magnisimKorona pozitif cikti
Günaydın canim,ozelde mi verdin kani? Ay inşallah pozitiftirArtımed güvenilir diğerini eczanede o var diye aldımdün kan verdim de baya geç bi saatte verince sonuçlar bugün elime gelcek merakla bekliyorum dua eder misin Magniş
Canim benim inşallah sana da Allah kalbine huzur versin sağlıkla atlatCani gonulden bekliyorum guzel haberini
Ayy hadi insallah inaniyorum bu sefer olacak
Birşey diyim miGunaydin canim,test yaotin mi mesajlara baktım göremedim
Adet olacagindan emin olup gebelik haberi verirsen varyaaaaaBirşey diyim mi
Hala yapmadim ..
Bat tarihi 26 siydi ama bu ay Corona aşısı oldum Alman olanı o geciktirmis olabilir ama bugün de olmazsa akşam test yapacağım ne bileyim o kadar arada kaldım ki adet olacagimdan eminim
Hadi cnaim ama gebeler bile asi yaptiriyor ben hiç duymamistim onuAdet olacagindan emin olup gebelik haberi verirsen varyaaaaa
Evet ya aşı adeti geciktiriyormus ve aşıdan en az 3 en fazla 6 ay sonra gebelik düşünülmesi gerekiyormus
Özelde verdim sonuç geldi 1.10 çıkmışGünaydın canim,ozelde mi verdin kani? Ay inşallah pozitiftir
Adet oldum yaGunaydin canim,test yaotin mi mesajlara baktım göremedim
Ayyyy hadi bize pozitif haberlerle dön inşallah
Bende ki delilik,bebitom mart bebesi olsun diye haziran temmuz gibi düşüncem bebegi
Yaaa magnisimAllah'ım nazara mi geliyorsun yaaaa,nasil oldu bu
Ya iste herkes bir şey diyor,cogu arkadaşım sıfır asılı ve dogurduHadi cnaim ama gebeler bile asi yaptiriyor ben hiç duymamistim onu
Sakin canini skma,adetin olsun denemeye devamÖzelde verdim sonuç geldi 1.10 çıkmış
Ayyy yasasinnnnnAdet oldum yahemen doktordan yarın için randevu aldım femaraya başlıcam benim doğum günümde mart sana ara vermek daha iyi gelir kuzum inşallah sağlıkla gelir
Ay o kadar çok şey diyorlar ki ben takip etmiyorum yoksa stres oluyor insan sen nasıl oldun cnaimYa iste herkes bir şey diyor,cogu arkadaşım sıfır asılı ve dogurdu
Ben stres olamiyorum artikAy o kadar çok şey diyorlar ki ben takip etmiyorum yoksa stres oluyor insan sen nasıl oldun cnaim
İnşallah kuzumYa iste herkes bir şey diyor,cogu arkadaşım sıfır asılı ve dogurdu
Sakin canini skma,adetin olsun denemeye devam
Ayyy yasasinnnnnhadi bakalim inşallah subat ugurlu gelsin sana canim benim
Aaa ben de mart kiz
Ya iste herkes bir şey diyor,cogu arkadaşım sıfır asılı ve dogurdu
Sakin canini skma,adetin olsun denemeye devam
Ayyy yasasinnnnnhadi bakalim inşallah subat ugurlu gelsin sana canim benim
Aaa ben de mart kiz
Ben stres olamiyorum artik
Adet bekliyorum, belirtilerim var hala olamadim ya.
Bir de düşükte kendi doktorumu suclamist8m internette tezler okudum kanamam oldugunda doktorum doğru olanı yapmış adamin gunahini aldim diye kendime kiziyorum 2 gundur
Canımm ya biz de napacağımızı şaşırdık ki Allah büyük biz de kavuşuruz inşallah bebelerimize
Yok ya onlar cidden tahmin edebiliyor geçmişe hiç takılma canım inşallah yeni ve güzel günlerin olsunBen stres olamiyorum artik
Adet bekliyorum, belirtilerim var hala olamadim ya.
Bir de düşükte kendi doktorumu suclamist8m internette tezler okudum kanamam oldugunda doktorum doğru olanı yapmış adamin gunahini aldim diye kendime kiziyorum 2 gundur
Allah razi olsun kuzum ama sen de uzulme insallah en kisa zaman da nasip etsin rabbimGeçmiş olsun canım inşallah en hafif şekilde atlatırsın
Valla hic anlamadim Kuzum asi olmaya gittim Atesim cok cikti teste yaptim positivGunaydin canim,test yaotin mi mesajlara baktım göremedim
Ayyyy hadi bize pozitif haberlerle dön inşallah
Bende ki delilik,bebitom mart bebesi olsun diye haziran temmuz gibi düşüncem bebegi
Yaaa magnisimAllah'ım nazara mi geliyorsun yaaaa,nasil oldu bu
Canim benim inşallah sana da Allah kalbine huzur versin sağlıkla atlat
Ayy insallah bu sefer guzel olur herseyAdet oldum yahemen doktordan yarın için randevu aldım femaraya başlıcam benim doğum günümde mart sana ara vermek daha iyi gelir kuzum inşallah sağlıkla gelir
İnşallah kuzumAllah razi olsun kuzum ama sen de uzulme insallah en kisa zaman da nasip etsin rabbim
Valla hic anlamadim Kuzum asi olmaya gittim Atesim cok cikti teste yaptim positiv
Amin insallah kuzum
Ayy insallah bu sefer guzel olur hersey
Bugun de biraz daha Iyim Kuzum iki belirtiler de birbirine girdi acim susuzum usuyorum hepsi varİnşallah kuzumsen nasılsın pozitif çıkmışsın dikkat et kendine bol C vitamini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?