- 28 Ocak 2021
- 3.128
- 2.117
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.581
Ay kaset testin yok mu yaaaa,kiz ben catladim13. Gundeyim gogus agrim artti ve kasiklarimda agri oluyor gerilme gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kaset testin yok mu yaaaa,kiz ben catladim13. Gundeyim gogus agrim artti ve kasiklarimda agri oluyor gerilme gibi
Yok vallahi yarin hasta olmazsam inanicam bir seylerin var oldugunaAy kaset testin yok mu yaaaa,kiz ben catladim
Yaaaaa, iğneden hemen sonra tutmayip gününe burada adet olan bendim tahtimi sana veremem maalesef direkt pozitif görme tahtini verebilirimYok vallahi yarin hasta olmazsam inanicam bir seylerin var olduguna
Sacma sapan gecikme olmasa bariyoksa bende o tahta talibimYaaaaa, iğneden hemen sonra tutmayip gününe burada adet olan bendim tahtimi sana veremem maalesef direkt pozitif görme tahtini verebilirim
13. Gundeyim gogus agrim artti ve kasiklarimda agri oluyor gerilme gibi
Ajjajajjjaja Aynen he bende meraktan bir hal oldum yap artik su testi ben dayanirim diyordum 11. Gun yaptimAy kaset testin yok mu yaaaa,kiz ben catladim
Cok korkuyorum negatif gormekten ya ondan biraz beklemek istedimAjjajajjjaja Aynen he bende meraktan bir hal oldum yap artik su testi ben dayanirim diyordum 11. Gun yaptim
Biz de korktuk canim,endiseni duygunu cok iyi anlıyorum ama sana bir şey diyeyim mi belirti arama sakın. Yarin nöbetçi eczaneden test mi alsan ki yaSacma sapan gecikme olmasa bariyoksa bende o tahta talibim
Kiz dimi, böyle sabirli istikrarli insanlara hayranimAjjajajjjaja Aynen he bende meraktan bir hal oldum yap artik su testi ben dayanirim diyordum 11. Gun yaptim
Ben günde 1 kez alıyorum ağızdan . Fitil olarak işe yaramamıştı bende cok fazla sonra ağızdan almaya basladım doktorumun önerisiyleKızlar hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız bun bunu aldım doğru olanınaldım heralde sadece kaç gün kullanıcam biliyormusunuz günde kaç adet kullanıyım kuzular? Dualarım hepinizle Rabbim sizlere tüm istiyenlere içindede bana nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah Birde kızlar benim dün adet bitiminin 4. Günüydü rahim duvarımın 5mm olması normal mi ozaman bazıları adetten snra rahim duvarı adetten snra zaten ince olur eğer bebek olursa hormon salgılanır ve kalınlaşmaya başlar dediler bi bilginiz var mı
Nobetci eczanedende test almaya utanıyorum ya dur bakalim esimi gondermeye calisiyimBiz de korktuk canim,endiseni duygunu cok iyi anlıyorum ama sana bir şey diyeyim mi belirti arama sakın. Yarin nöbetçi eczaneden test mi alsan ki ya
Kiz dimi, böyle sabirli istikrarli insanlara hayranim
Ayy,heyecan yaptim vallahiNobetci eczanedende test almaya utanıyorum ya dur bakalim esimi gondermeye calisiyim
Ay seni oyle iyi anliyorum ki bende test fobisi varCok korkuyorum negatif gormekten ya ondan biraz beklemek istedim
Tablos gaza getirmesen bende yapamazdim yaBiz de korktuk canim,endiseni duygunu cok iyi anlıyorum ama sana bir şey diyeyim mi belirti arama sakın. Yarin nöbetçi eczaneden test mi alsan ki ya
Kiz dimi, böyle sabirli istikrarli insanlara hayranim
Kendim dahil bütün bebiklerimi gaza getiriyorumAy seni oyle iyi anliyorum ki bende test fobisi var
Tablos gaza getirmesen bende yapamazdim ya
Insallah bizde seni gaza getiririz intiggaaamKendim dahil bütün bebiklerimi gaza getiriyorum
Aman kuzum şuan dursun. Yeni yeni şeyler öğreniyorum düşük yapan 40 günlük lohusa sayılırmis kanama devam edermis bide üstüne adet gorulurmus neler öğrendim çok şaşırdım ne kadar doğru bilemiyorumInsallah bizde seni gaza getiririz intiggaaam
Evet Kuzum bunu bende ogrendim oyle maalesef insallah su gunleri atlat hazir ol rabbim bu gunleri tekrar yasatmasinAman kuzum şuan dursun. Yeni yeni şeyler öğreniyorum düşük yapan 40 günlük lohusa sayılırmis kanama devam edermis bide üstüne adet gorulurmus neler öğrendim çok şaşırdım ne kadar doğru bilemiyorum
İnanmam uffffNegatif kizlar...
Femara canimİnanmam uffff
Klomen mi kullandin canim sen
Ah Kuzum ya sakin uzulme nasip simdi degilse bile olacak insallahFemara canim