- 28 Ocak 2021
- 3.132
- 2.120
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.541
Ay anam sisteminiz ne değişikYayayayyahadi bakalim insallah ya cok umutla bekliyorum bende
Bu hafta baska sehirdeydi o yuzden mi bakmadi anlamadim tam o olmadigi zaman problem cikiyor zaten
Doktor degistirsem bosta kalirim cicegim en erken rdv bulmak istesem doguma anca
Cok sukur vakit kaldi esinle sana insallah da ol der olur simdi 14 gun sabir
Doktorum iciyormu kafasimi guzel anlamiyorum son zamanlar daAy anam sisteminiz ne değişik
Neyse pazartesiye az kaldı
İnşallahInsallah cicegim geriye tek beklemek kaldi insallah pozitifi verirsin de oyle gider gonul rahatligiyla
Igne haric 14 gun en erken 12. Gunde kesin bilgi aslinda ama 14 iyi yani
Aslinda sana kalmis bekleyebilirsen adet gunu bekleyemezsen 13-14. Gunde yapabilirsin az kalmis senin de insallah vardir ya
Birinci kullanisinmi canimİnşallaho zaman ben 14. Gün bir yaparım sonra da regl dönemini beklerim. Hem çok heyecanlanıyorum hemde heyecanlanmamaya çalışıyorum üzülmiyim diye. İnşallah Allah’ım nasip eder bana ve tüm yürekten isteyenlere
Kuzumm progestan kaç gün kullanıp bırakıcazBirinci kullanisinmi canim
Stres yapma dusunme baska seylerle ugras bu surecte biliyorum zor ama kafaya takmak pek iyi olmuyorrabbim mutlaka nasip etsin
Hahahaha Allah seniDoktorum iciyormu kafasimi guzel anlamiyorum son zamanlar da
Bildiğim kadarıyla kan testi verene kadar kullanılıyor canım. Yani iğne olduğunu düşünürsek 14 gün (12.gunde ogrenirsen hamileligi doktora danısmalisin)Kuzumm progestan kaç gün kullanıp bırakıcaz
Kuzum sen ignenin son gunune kadar kullan insallah hamile kalirsan devamKuzumm progestan kaç gün kullanıp bırakıcaz
Insallah gidebilirim saya saya hal oldumHahahaha Allah seni
Neyse sabredelim son 2 gün inşallah
Insallah tutmusturBenim karnim agrimaya basladi ya galiba tutmadi
Kuzum adet olmayı bekliyorum 6 gün bata günler geçmiyor tabiKızlarr
bgm21
Begum cicegim nasilsin
Kuzum sen ignenin son gunune kadar kullan insallah hamile kalirsan devam
Insallah gidebilirim saya saya hal oldum
Insallah tutmustur
Stresli gidiyorKuzum adet olmayı bekliyorum 6 gün bata günler geçmiyor tabisen napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik
Valla canım ne yalan söyleyim geçen ay hissediyordum ama bu ay yok bence femara başlıcam tekrar büyük bir ihtimalle inşallah sağlıklı olurStresli gidiyorKuzum y’a insallah adet olmazsin
Umut kesmek yok femera da iyi yeterki bos gecirmeValla canım ne yalan söyleyim geçen ay hissediyordum ama bu ay yok bence femara başlıcam tekrar büyük bir ihtimalle inşallah sağlıklı olur
Kuzumm ben iğnemi dün vuruldum zaten iğneden sonra kullanılmıyormunyada kullanılıyorsa kaç gün kullanılıyorKızlarr
bgm21
Begum cicegim nasilsin
Insallah tutmustur
Nedense femaraya güvenim tamUmut kesmek yok femera da iyi yeterki bos gecirme
Evet ilk kullanışımBirinci kullanisinmi canim
Stres yapma dusunme baska seylerle ugras bu surecte biliyorum zor ama kafaya takmak pek iyi olmuyorrabbim mutlaka nasip etsin
İnşallah askoKızlarr
bgm21
Begum cicegim nasilsin
Insallah tutmustur
Kuzumsen progestan fitil kullanmaya nezaman başlıyacaksın iğneden sonra ?İnşallah güzel kalplimçok şükürr İğneyi vurdum 2 ya da 3 şubatta test yapıcam nasipse eşim gitmeden birlikte öğrenelim var ya da yok telefonda söylemek istemiyorum
Canım genelde iğneden sonra başlanıyor ben aşılama olduğum zaman öyle başlamıştım günde 1 tane kullanıyordumKuzumsen progestan fitil kullanmaya nezaman başlıyacaksın iğneden sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?