- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.421
Hepinizden guzel haber bekliyoruminşallahh canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinizden guzel haber bekliyoruminşallahh canım
Tamam canim insallah deniycem hamileikte olunca korkum biraz rdv aldim aile doktorundan aksam gitcem bakalimMagnifiaque canım enfeksiyon için bol su iç, ayaklarını ve sırtını sıcak tut bir de alt çamaşırını ütüle giy muhakkak
Magnisim enfeksiyon derken nasil bir sey?Tamam canim insallah deniycem hamileikte olunca korkum biraz rdv aldim aile doktorundan aksam gitcem bakalim
Magnisim enfeksiyon derken nasil bir sey?
Rengi önemli kuzum, akıntı beyaz hafif sariysa korkmaSanirim idrar yolu enfeksiyonu cicegim
Benimde aynı problemim vardı 1,5 sene ilişki yaşayamadık ve en sonunda tedaviye başladım 1 hafta içinde çözdüm kendi kendime. Çözdükten sonra da bu kadarmıymış dedim. Öncelikle kendini sakinleştirmen gerekiyor. Ve kafana oturt ben bunu çözebilirim diye. Önce eşinle hemen ilişki deneme. Eczaneden anestol ve fito krem al ve dilatör seti satılıyor internette ondan satın al 4 boy var içinde en küçüğünden başla üzerine iki kremide aynı anda sık ve derin nefes alıp verip içine sokmayı dene evde kimse yokken En rahat olduğun zaman günde yarım saat 1 saat çalış bu şekilde. Gör bak nasıl aşacaksın vajinismusu. Suan orda sanki duvar varmış gibi hissediyorsundur ama aslında bomboş uzay boşluğu gibi sormak istediğin bir şey olursa sor yardımcı olmaya çalışırım. Biliyorum ne can sıkıcı bsey olduğunu.Ama çok acıdı ağladım bıraktık nolcak nereye kadar böyle bilmiyorum ya dua edin bana hiç degilse bu derdiniz yok
Akintim hic yok ama oda ayri bisey sadece yanma ve kasinma varRengi önemli kuzum, akıntı beyaz hafif sariysa korkma
Yeşile dönerse acile git hemen
Bir sey yapıyorlar mi orada bilmiyorum tabi
Korkma ondan kuzum,icine sinmiyorsa git acile hemenAkintim hic yok ama oda ayri bisey sadece yanma ve kasinma var
Insallah bisey olmaz cicegim ya doktor buldum 18.45 e bakalimKorkma ondan kuzum,icine sinmiyorsa git acile hemen
Bende de oldu geçti sonra ilk başlarda
Canım sen hamile değil misin ? Ne pikiKizlar sizce pik varmiEki Görüntüle 2992053
Hamileyim ben bu arkadasimina
Canım sen hamile değil misin ? Ne piki
Belirtileri cok sayma takilma iki turlu oluyor ya gebesindir ya adet sonuc beklemek gerekiyorMerhabalar bende 10 ocakta çatlatma iğnesi oldum ilk günler hafif karın ağrılarım oldu ama en çok igneden sonra 7 ve 8 gün arttı ağrım şiddetli alt karın ağrısı bel ağrısı ve karında şişlik benzer durumlar yaşadıniz mı acaba şuan da adet olacakmış gibi ağrılarım var ilk ignem çok fazla bilgim yok bu konuda tecrübesi olanlar dönüş yaparsa çok sevinirim.
Aslında belirtileri saymak değil de ilaç yan etki mi yaptı diye korktum bu ağrılar normal mi yani sizde de oldu mu? Bu arada hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'ım siz ilk iğne sonrasında mi hamile kaldınız peki ?Belirtileri cok sayma takilma iki turlu oluyor ya gebesindir ya adet sonuc beklemek gerekiyor
Var kuzum,yarin daha net olur pik.Kizlar sizce pik varmiEki Görüntüle 2992053
Gittim Kuzum korkma dedi ama ben korkuyorum yaVar kuzum,yarin daha net olur pik.
Sen naptin bebegim gittin mi
Allah razı olsun canım azonce yine denedik biraz daha fazla girdi kendimi okadsr rahat bıraktım zevk bile aldim ama iste hepsi girmedi yineBenimde aynı problemim vardı 1,5 sene ilişki yaşayamadık ve en sonunda tedaviye başladım 1 hafta içinde çözdüm kendi kendime. Çözdükten sonra da bu kadarmıymış dedim. Öncelikle kendini sakinleştirmen gerekiyor. Ve kafana oturt ben bunu çözebilirim diye. Önce eşinle hemen ilişki deneme. Eczaneden anestol ve fito krem al ve dilatör seti satılıyor internette ondan satın al 4 boy var içinde en küçüğünden başla üzerine iki kremide aynı anda sık ve derin nefes alıp verip içine sokmayı dene evde kimse yokken En rahat olduğun zaman günde yarım saat 1 saat çalış bu şekilde. Gör bak nasıl aşacaksın vajinismusu. Suan orda sanki duvar varmış gibi hissediyorsundur ama aslında bomboş uzay boşluğu gibi sormak istediğin bir şey olursa sor yardımcı olmaya çalışırım. Biliyorum ne can sıkıcı bsey olduğunu.
Başka bir şey demedi mi?Gittim Kuzum korkma dedi ama ben korkuyorum ya