- 9 Ağustos 2021
- 15.420
- 52.731
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.401
olmaz canım sürekli kaygılanma evdeysen kendine güzel bi dizi bul komikli falan how ı met your mother ve friends çok güzel diziler aç kafanı dağıt kendine meyve koy meyve ye aklından sürekli kötü şeyler geçirirsen bebeğin de etkilenir zaten olacak olan olur bunu sakın unutma sen yaşadığın güzelliğin tadını çıkar Rabbime emanet et kendini de bebeğini de olmadı bi idrar verirsin çok soğukta kaldın mı ben biraz soğuk olsa hemen enfeksiyon oluyorDoktora sordum daha cevap gelmedi o yuzden tedirginim su icmeye devam edim bari ya insallah bisey olmaz
Evet sanirim sogukta kaldim bu olabilri birde pantalon giyince diyordu ondan da suphe duydumolmaz canım sürekli kaygılanma evdeysen kendine güzel bi dizi bul komikli falan how ı met your mother ve friends çok güzel diziler aç kafanı dağıt kendine meyve koy meyve ye aklından sürekli kötü şeyler geçirirsen bebeğin de etkilenir zaten olacak olan olur bunu sakın unutma sen yaşadığın güzelliğin tadını çıkar Rabbime emanet et kendini de bebeğini de olmadı bi idrar verirsin çok soğukta kaldın mı ben biraz soğuk olsa hemen enfeksiyon oluyor
evet soğukta kalmamaya çalış birde mesela çok deterjan falan kullanıyorsan onlarda sebep olabiliyormuş dediğim gibi bol su iç sebze meyve tüket ayağını da sırtını da muhakkak sıcak tutEvet sanirim sogukta kaldim bu olabilri birde pantalon giyince diyordu ondan da suphe duydumTamam Kuzum doktor yazana kadar oyle yapim cok sagol insallah gecer ya
Haklisin aslinda dun usuttum sanirim birde yeni basladigina gore daha hafiftir demi ?doktor yazmazsa duramam aksam bir Acil turlarimevet soğukta kalmamaya çalış birde mesela çok deterjan falan kullanıyorsan onlarda sebep olabiliyormuş dediğim gibi bol su iç sebze meyve tüket ayağını da sırtını da muhakkak sıcak tut
Allah razı olsun canım tuvalete gidince yanma mı var üşütmüşsündür tabi git tahlil ver doktorlar ona göre ya ilaç verir bir şey yapar hafiftir tabi kiHaklisin aslinda dun usuttum sanirim birde yeni basladigina gore daha hafiftir demi ?doktor yazmazsa duramam aksam bir Acil turlarimacile gidene kadar yapim bunlari cok tesekkur ederim rabbim sana hayirli evlat versin mutlaka
Aksam gidiyim yoksa duramam EvetAllah razı olsun canım tuvalete gidince yanma mı var üşütmüşsündür tabi git tahlil ver doktorlar ona göre ya ilaç verir bir şey yapar hafiftir tabi ki
aynen git akşam için rahatlar gidene kadar da kendini kasma her insanda oluyo bende aylık olur çocukluğumdan beri kışlarıAksam gidiyim yoksa duramam Evet
Canim yaanma ve kasînma
Biraz psikolojik biliyormusun ilk hamilelikte oldugu icin canim felaket sikildiaynen git akşam için rahatlar gidene kadar da kendini kasma her insanda oluyo bende aylık olur çocukluğumdan beri kışları
eğer evdeysen kendini oyalayacak birşey bulmalısın acilenBiraz psikolojik biliyormusun ilk hamilelikte oldugu icin canim felaket sikildi
Evet evdeyimeğer evdeysen kendini oyalayacak birşey bulmalısın acilen
aynen buraya da bakma canım sevdiğin dizi film ne varsa aç birşey takılEvet evdeyim
Ayagima kalin corap giydim su iciyorum doktor yazana kadar dusunmemek en iyisi sanirim biseyler buluyum
Biraz daha iyim gecer insallah herseyden once su stresimi dindiriyim sonra olmadi doktora giderimaynen buraya da bakma canım sevdiğin dizi film ne varsa aç birşey takıl
tabi ki bak bir araştırmaya göre anne hamileyken stresliyse bebwk kaygı düzeyi yüksek doğarmış bebişin hayata olumlu bakması için senin relax olman lazım sen mutlu ol ki o da içerde tamam herşey yolunda diye düşünsünBiraz daha iyim gecer insallah herseyden once su stresimi dindiriyim sonra olmadi doktora giderim
Aminn inşallahBizim günler yakınmış 8. günüm benimde inşallah ikimizde pozitif oluruz
Off ben stresle basa nasil cikcam aceba bu dediginden sonra mutlaka dikkat etcemtabi ki bak bir araştırmaya göre anne hamileyken stresliyse bebwk kaygı düzeyi yüksek doğarmış bebişin hayata olumlu bakması için senin relax olman lazım sen mutlu ol ki o da içerde tamam herşey yolunda diye düşünsün
bilmiyorum ama genel olarak hayat kaliteni yükseltmek için de canım biliyorum zor birşey ama ben kendi çözümüm dediğim gibi sitcom diziler izlerim kimisi el işi yapar sende muhakkak birşey bul bulmaca çöz mesela ya da kitap okuOff ben stresle basa nasil cikcam aceba bu dediginden sonra mutlaka dikkat etcem
Sonunda paranoyak olcam dusun dusunbilmiyorum ama genel olarak hayat kaliteni yükseltmek için de canım biliyorum zor birşey ama ben kendi çözümüm dediğim gibi sitcom diziler izlerim kimisi el işi yapar sende muhakkak birşey bul bulmaca çöz mesela ya da kitap oku
Bencede canım..Sonunda paranoyak olcam dusun dusunen guzeli sakin kalmak bunun bir yolunu bulsam fena olmaz
Insallah sizden de guzel haber alalim yaBencede canım..
inşallahh canımInsallah sizden de guzel haber alalim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?