- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.101
Iyim sukur canim sabahlari var yumurtanin kokusundan midem bulaniyor birde mutfaga girincesen nasılsın canım mide bulantın var mı
ayy gönlünü ferah tut inşallah görünürIyim sukur canim sabahlari var yumurtanin kokusundan midem bulaniyor birde mutfaga girinceyoksa iyim hamdolsun insallah artiyordur doktor cagirdi ya insallah kese de gorunur
Insallah bir kez dusuk yapmistim kalbi durmustu o yuzden birae tedirgin oluyorum hayirlisiayy gönlünü ferah tut inşallah görünür
bu zamanlarını güzel geçir eşinle de çatışma ya erkekler pek bebek görünmeden anlamıyorlarInsallah bir kez dusuk yapmistim kalbi durmustu o yuzden birae tedirgin oluyorum hayirlisi
Aynen ya hani cok bekledik ya ben daha yogun tepki beklemistim ama siradan bir tepkileri var acayip sinir oluyorum bu huyunabu zamanlarını güzel geçir eşinle de çatışma ya erkekler pek bebek görünmeden anlamıyorlar
Erkekler düzdür bence şaşkınlıktan da tepki vermemiştirAynen ya hani cok bekledik ya ben daha yogun tepki beklemistim ama siradan bir tepkileri var acayip sinir oluyorum bu huyuna
Okuz diyorumErkekler düzdür bence şaşkınlıktan da tepki vermemiştir
gerçekten öyle erkek olmak varmışOkuz diyorumbunlar neden bu kadar kalas ya az stres yapsam diyor ne var bunda takacak herseyi takiyorsun bu erkeklerin beyninden olsa zaten stres kalmazdi
Cicegim sakin korkma pembe renk yerlesme kanamasi az geliyorsa hele hic korkma dualarimdasin insallah guzel haberlerle keseyi gorerek gel zaten ilac kullaniyorsun insallah bisey olmazKizlar dua edin yarim saate acile gidiyorum
Aglamamak icin kendimi sıkıyorum
Pembe leke geliyor ara ara,kan gelmedi renk pembe bildiğiniz
5.haftada normalmis ama her hamilelik aynı değil işte
Kuzum yerleşme kanamasıdır o bak ara ara geliyor diyorsun kırmızı olmadığı sürece korkmaKizlar dua edin yarim saate acile gidiyorum
Aglamamak icin kendimi sıkıyorum
Pembe leke geliyor ara ara,kan gelmedi renk pembe bildiğiniz
5.haftada normalmis ama her hamilelik aynı değil işte
Kanamanin siddeti arttimiKan alındı kizlar beta 3873
Sonuclari görmesi icin geri gidecegiz birazdan ama lekelenme devam ediyor maalesef
Kuzum kanama değil leke yani akıntının pembesi diyeyim çok şükür kanama yokKanamanin siddeti arttimi
Beta harika masallah hic korkma
Leke az ve kahve pembe renkteyse endise etme
Sen sakin endiselenme beta guzel benceKuzum kanama değil leke yani akıntının pembesi diyeyim çok şükür kanama yok
Birazdan geri gidicez kan sonuclarina göre ultrason görüntülemesi yapilcakti en son ki betayi sorduklarindandur bakalim gidicez birazdan
anım naptin baktılar mi ultrasonlaKuzum kanama değil leke yani akıntının pembesi diyeyim çok şükür kanama yok
Birazdan geri gidicez kan sonuclarina göre ultrason görüntülemesi yapilcakti en son ki betayi sorduklarindandur bakalim gidicez birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?