- 28 Ocak 2021
- 3.135
- 2.121
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.081
Ahaaaaaaa beklenen renkKızlar ben çalışmalara başlıyoruzbakın dua etmeye bugünden başlayabilirsiniz hamilelere sesleniyorum Magnifiaque mutlutablo Eki Görüntüle 2986009
İnşallah sağlıklı olur kuzum bol ceviz fındık yiyorumAhaaaaaaa beklenen renk
Olacak kesin ben inanıyorum
Duamdasin bebeğim,her bebegim icin dua ederken konustugum arkadaslarimin isimlerini telefonumda notlara ekledim sizin icinde kullanici adinizla dua ekliyorum
Olacak olacakİnşallah sağlıklı olur kuzum bol ceviz fındık yiyorumhepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
1 tane yumurta var bu ay 22 mm sabırla bekleyeceğim artık tek atış hakkımız varYumurtaliklar kac mm canım?
Birliktelik sonrasi fix 30 dk kalkmaayaklar duvara popo altina yastık her birliktelik sonrası mutlaka ve duş ertesi gün al
amin canım hepimize nasip olur inşallah en sağlıklı en hayırlı şekildeinşallah kısa zamanda nasip eder Allah kendini germe yaşında gençmiş ben bu ay sekiz iğne vuruldum cidden psikolojik olarak yıpratıcı ama her şeyin bir vakti vardır değil mi
geçmiş olsun canım inşallah bu ay seviniriz hepimizEvet kuzum maalesef yıpratıcı bir süreçbenim geçen ay kimyasal oldu bu ay doktorum ilaca 1 ay ara verelim dedi ovülasyon ile takip ediyorum inşallah bu ay güzel haberi alırız
ayağını sürüseydin şöyle güzelceInsallah hepinizden bu ay guzel haberler aliriz
oo çok güzel büyümüş maşallah1 tane yumurta var bu ay 22 mm sabırla bekleyeceğim artık tek atış hakkımız var
inşallah sonucu güzel olur geçen ay 3 tane yumurta vardı bu ay aşırı stresim vardı birde çok sağlıklı beslenmedim sanırsam bekleyeceğiz inşallah bu ay ikimizde güzel haberler alırızoo çok güzel büyümüş maşallah
Cok iyi,hadi bakalım1 tane yumurta var bu ay 22 mm sabırla bekleyeceğim artık tek atış hakkımız var
Kuzum iliskiyi bol tut ve 36. Saati denk getir birde burda okumustum 12. Saat diye iste bol bol sévisinben bugün ovitrelle vuruldum 36 saat sonra dedi doktor hamile hanımlar sonra ne yaptınız
Ayy sukur rabbime hadi bakalimKızlar ben çalışmalara başlıyoruzbakın dua etmeye bugünden başlayabilirsiniz hamilelere sesleniyorum Magnifiaque mutlutablo Eki Görüntüle 2986009
Ayaklarimizi surukleyerzk gezelim yeterki olsun daamin canım hepimize nasip olur inşallah en sağlıklı en hayırlı şekilde
geçmiş olsun canım inşallah bu ay seviniriz hepimiz
ayağını sürüseydin şöyle güzelcehatta ayakkabının altına adımızı yaz
ya bir kısımda da diyorlar ki 12. saatte ilişki sperm kalitesini düşürüyor ondan kafam karıştı doktorum 36. saat olsun da devamı kafana göre dediKuzum iliskiyi bol tut ve 36. Saati denk getir birde burda okumustum 12. Saat diye iste bol bol sévisinbirde helen kalkma bir iki saat uzan tabloskomun dedigi gibi insallah tutar ya
bana dua et hamilelerin duası kabul olurCok iyi,hadi bakalım
İnşallah tutar canım yaKuzum iliskiyi bol tut ve 36. Saati denk getir birde burda okumustum 12. Saat diye iste bol bol sévisinbirde helen kalkma bir iki saat uzan tabloskomun dedigi gibi insallah tutar ya
Ayy sukur rabbime hadi bakalimdualarimdasin begusum
Ayaklarimizi surukleyerzk gezelim yeterki olsun da
Kafana gore takil gitsinya bir kısımda da diyorlar ki 12. saatte ilişki sperm kalitesini düşürüyor ondan kafam karıştı doktorum 36. saat olsun da devamı kafana göre dedi
İnşallah tutar canım yayine 3 gün üst üste değerlendirip beklemeye geçicem inşallah bu ay sağlıklı gebelik nasip olur
İnşallah olurİnşallah tutar canım yayine 3 gün üst üste değerlendirip beklemeye geçicem inşallah bu ay sağlıklı gebelik nasip olur
çoook teşekkür ederim ben işin stresli tarafını atlattım bakalımKafana gore takil gitsinolur insallah tum kalbimle dualarimdasiniz
Bol bol dua etçoook teşekkür ederim ben işin stresli tarafını atlattım bakalım
kaydediyorum canım hemenBol bol dua etmubin duasi ismi azam da oku insallah
Sey var dur atim hemenkaydediyorum canım hemen
sen nasılsın canım mide bulantın var mıSey var dur atim hemen
Evliyaullâhın Kendisine Ulaşmak İçin Ömür Ve Mal Tükettigi 11 İsm-i Şeriften Mürekkep İsmi Azam
cubbeliden.blogspot.com
Niyet et Bir duani oku bir niyetini soyle 15-20 dakikaya bitiyor zaten
111 kere hem dua hem niyet etmis oluyorsun sonunda duani et Tamam
Insallah kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?