- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.021
Ya ne demek insallah mucizene kavus tez zaman daözelden yazıyorum ismimi çok mutlu ettin beni
Insallah olmazsin da sormaya ihtiyac kalmazGidince sorayım regl olursam neden iğne kullanmadığımı
Ama 18 mm de ilaci biraktirmis doktor ben klomenden pek anlamiyorum ama erken geldi birakmasiEvde kendi yapabilir aslında,erken değil adet gününe 2 gun kalmis
Ama 18 mm de kendi çatlaması için 3-4 gun gecmesi gerek
Galiba çünkü ilacı bıraktıktan 3 sonra ilişki olduYa ne demek insallah mucizene kavus tez zaman da
Insallah olmazsin da sormaya ihtiyac kalmazaceba yumurtalarin buyumeye devammi eder diye dusundu
Ya ne demek insallah mucizene kavus tez zaman da
Insallah olmazsin da sormaya ihtiyac kalmazaceba yumurtalarin buyumeye devammi eder diye dusundu
18 mmde belki catliyordur ben bilmiyorumdur insallah bir mucize olur dur hemen umit kesme benim yuzumden
Hayırlısı artık18 mmde belki catliyordur ben bilmiyorumdur insallah bir mucize olur dur hemen umit kesme benim yuzumdeninsallah ol der ve olur
Dedigim gibi önermiş iliskiyo,yumurtaliklarin zor büyümüyor direnc gostermiyorsa klomeni onerip iğne yapmadan bir denemek istemis olabilir
Bana da öyle geldi tutmuştur İnşallahDedigim gibi önermiş iliskiyo,yumurtaliklarin zor büyümüyor direnc gostermiyorsa klomeni onerip iğne yapmadan bir denemek istemis olabilir
Hani iki uc gun ara vermis ya o gunlerde yumurtalar 1 mm den buyudu desek 21-22 mm olur buda catlatma icin iyi bir oranDedigim gibi önermiş iliskiyo,yumurtaliklarin zor büyümüyor direnc gostermiyorsa klomeni onerip iğne yapmadan bir denemek istemis olabilir
Yarinda bekle birgun test yap benceBana da öyle geldi tutmuştur İnşallah
Ay hadi İnşallah ben sabredemiyordum testler için sabirli olanlara hayranımBana da öyle geldi tutmuştur İnşallah
Aynen kuzum kesinlikle.Hani iki uc gun ara vermis ya o gunlerde yumurtalar 1 mm den buyudu desek 21-22 mm olur buda catlatma icin iyi bir oran
Yarinda bekle birgun test yap bence
Kuzum hala cevap gelmedi benim doktordan ne diyecek sabirsizlikla bekliyorumAy hadi İnşallah ben sabredemiyordum testler için sabirli olanlara hayranım
Aynen kuzum kesinlikle.
Doktorun sana keseyi ne zaman gorursun bisey dedi mi sistem nasil orada bilmedigimden
Cm miKızlar bu sabah doktora gittim femera ve ovitrelle den sonra adet oldum bugün 2. Gün. bir 5 cm bir de 3.5 cm çatlamamış yumurta vardı. Günlerdir çektiğim karın ağrıları bu yüzdenmiş yumurtalarım çok büyümüş ve bu adetle dışarı atamamışım. Bu ay bir tedavi yapamayacağız sadece yumurtayı küçültmek için duphaston diye bir ilaç verdi. Bu yumurtanın çatlayıp döllenme olasılığı var mi diye sordum evet olabilir dedi ama nerdeyse tavuk yumurtası kadar olmuş bir yumurtabir de nasıl küçülecek o öyle tanrım sen aklımı koru
Aynen ya 50 mm 35 mm dedi şok oldum ekranda gördüm yakinlaşinca balon gibiydiler kimse böyle birşey yaşadı mi acabaCm miAy nolmus
Oyle insallah da catlar da hamile kalirsin buda mucize birsey olmus
Off sok oldum resmen birer yumurta Iyide neden kist de olmamis demi cok ilgincAynen ya 50 mm 35 mm dedi şok oldum ekranda gördüm yakinlaşinca balon gibiydiler kimse böyle birşey yaşadı mi acabakafam çok karıştı
İnşallah canım çok şükürGunaydin cicegim bugun de yukseldiyse sorun yok insallah yukselmistir
Doktoruma sonuclar gitmis cuma gununun
Sey yazmis dayanamadin demi
Sonuclar iyi ama bugunu gorelim Ay insallah rabbim ya
Doktor kist değil dedi ama anladığım kadarıyla sağlıklı da değilOff sok oldum resmen birer yumurta Iyide neden kist de olmamis demi cok ilginc
Insallah en kisa zaman sa sanada nasip olsun beta bekleyelimİnşallah canım çok şükür
Yok y’a oyle dusunme sonucta catlayabilir demis dokyorDoktor kist değil dedi ama anladığım kadarıyla sağlıklı da değil
Evde test bulundurmamak en iyisi yoksa duramıyor insanAy hadi İnşallah ben sabredemiyordum testler için sabirli olanlara hayranım
Aynen kuzum kesinlikle.
Doktorun sana keseyi ne zaman gorursun bisey dedi mi sistem nasil orada bilmedigimden
Çarşamba sabaha kadar olmazsam kan vereceğim Allah izin verirseHani iki uc gun ara vermis ya o gunlerde yumurtalar 1 mm den buyudu desek 21-22 mm olur buda catlatma icin iyi bir oran
Yarinda bekle birgun test yap bence
Simdi bile evde var aklim orda yapsammi diyeEvde test bulundurmamak en iyisi yoksa duramıyor insan
Ayy insallah olmazsin da kan verirsin pozitifi gorursunÇarşamba sabaha kadar olmazsam kan vereceğim Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?