- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.001
Yaa yumurtalarin masallah cok iyi buyumusler insallah pozitifi gorursun aslinda adetine bisey kalmamis’ama riske atma diye test yap istemiyorum insallah da tutunmustur mucizenİnşallah çatlamıştırdoktor kontrolüne 24ünde gittim 17 18 iki yumurta var bir hafta değerlendir adet olursan 2nci günü gel dedi
Ah neden modun dusukEvet beklemesi en sıkıcı tarafıAma genel olarak modum düşük ve mutsuzum yine de değerlendirmeleri yapıyorum inşallah sağlıkla tutunur bu sefer
İğneden iki gün sonra yaptım pozitifti daha da yapmadım kuzum. Ama zor dayaniyorumBende 30 Aralıkta iğne oldum. Ama daha önce yaptın mı test negatifi gördün mü canım? Şimdi yapsan belki yalancı pozitif göreceksin yada bebeğin olsa bile negatifi göreceksin. Bence iğnenin üzerinden geçmesi gereken 15. Günü bekle. Bende kendimi zor tutuyorum ama genede sabretmekte fayda var. En azından hamileysek gördüğümüz pozitif bebeğimiz olacak.
Ay evet az kaldı inşallah tutmuşturYaa yumurtalarin masallah cok iyi buyumusler insallah pozitifi gorursun aslinda adetine bisey kalmamis’ama riske atma diye test yap istemiyorum insallah da tutunmustur mucizen2 gun kaldi bisey kalmamis
Ah neden modun dusukhic mutsuz olma rabbim sana bir mucize nasip etsin
Bebekle ilgili değil kuzum ya genel bir mod düşüklüğü maalesef yumurtama zamanına denk geldi ama yine de değerlendiriyorumYaa yumurtalarin masallah cok iyi buyumusler insallah pozitifi gorursun aslinda adetine bisey kalmamis’ama riske atma diye test yap istemiyorum insallah da tutunmustur mucizen2 gun kaldi bisey kalmamis
Ah neden modun dusukhic mutsuz olma rabbim sana bir mucize nasip etsin
Azıcık daha sabır aynı zamanlarda öğreneceğiz inşallah güzel haberleri veririzİğneden iki gün sonra yaptım pozitifti daha da yapmadım kuzum. Ama zor dayaniyorum
Yapma biraz daha sabirİğneden iki gün sonra yaptım pozitifti daha da yapmadım kuzum. Ama zor dayaniyorum
Ayy insallah ya direk gorursun nolur rabbimAy evet az kaldı inşallah tutmuşturçarşamba kan versem? Bugün verecektim sağlık ocağı Çarşamba alıyormuş
Rabbim gonlune insirah ferahligi versin cicegimBebekle ilgili değil kuzum ya genel bir mod düşüklüğü maalesef yumurtama zamanına denk geldi ama yine de değerlendiriyorum
İnşallahYapma biraz daha sabir
Ayy insallah ya direk gorursun nolur rabbimEvet oyle yap direk en guzeli
Az kaldi iki gun daha
Rabbim gonlune insirah ferahligi versin cicegim
Peki catlatma ignesi icin ne dedi doktorunİnşallahçok amin
Hiç söz etmedi gebelik olmazsa öyle mi deneyecek anlamadımPeki catlatma ignesi icin ne dedi doktorun
Ne testi kuzumAyy sonra kendisi catladi oylemiAyy insallah ya adet gelmez de hamile olursun mutlutablo sen bilirsin teste erkenmi
Ama 17-18 mm den sonra devam ettin demi ilacaHiç söz etmedi gebelik olmazsa öyle mi deneyecek anlamadım
CicegimNe testi kuzum
Hayır devam etmedim etme dediAma 17-18 mm den sonra devam ettin demi ilaca
CicegimMorm sadece klomen kullanmis yumurtalari 17-18 olunca da doktor kendi kendine catlasin deyip igne vermemis iki gun sonra adet gunuymus insallah gelmez ama test icin erken demi
Ah bu Cok sacma amaHayır devam etmedim etme dedi
Kuzum bu benim 5. Tedavim cok tesekkur ederimMagnifiaque canım ne tedavi gördün bu kaçıncı denemendi çok sevindim kan sonucun da iyi çıkmış maşallah
Daha demin namazda nikini soyleyerek dua ettimbu arada buradaki hamilelerden rica ediyorum bana da dua edin bu süreçte
sizin gibi taze hamilelerin inşallah duaları kabul olur
Anlamadım ki . İlk defa kullandımAh bu Cok sacma ama
Kuzum bu benim 5. Tedavim cok tesekkur ederimrabbim tez zaman da sana da nasip etsin
Daha demin namazda nikini soyleyerek dua ettimIsmini soyle istersen direk ismin le edim
Normal de igne verecekse 17-18 mm cok iyi ama ilac devam etmesi gerekirdi ki biraz daha buyuyup kendi catlasin insallah catlamistir ama bu tavri garip geldiAnlamadım ki . İlk defa kullandım
özelden yazıyorum ismimi çok mutlu ettin beniAh bu Cok sacma ama
Kuzum bu benim 5. Tedavim cok tesekkur ederimrabbim tez zaman da sana da nasip etsin
Daha demin namazda nikini soyleyerek dua ettimIsmini soyle istersen direk ismin le edim
Gidince sorayım regl olursam neden iğne kullanmadığımıNormal de igne verecekse 17-18 mm cok iyi ama ilac devam etmesi gerekirdi ki biraz daha buyuyup kendi catlasin insallah catlamistir ama bu tavri garip geldi
Evde kendi yapabilir aslında,erken değil adet gününe 2 gun kalmisAma 17-18 mm den sonra devam ettin demi ilaca
CicegimMorm sadece klomen kullanmis yumurtalari 17-18 olunca da doktor kendi kendine catlasin deyip igne vermemis iki gun sonra adet gunuymus insallah gelmez ama test icin erken demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?