- 16 Ekim 2016
- 1.448
- 702
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Tamam eğer yemekten sonra çıkabilirsek bakayım nöbetçi eczaneden alayım. Sabah ilk idrarla yapmak lazımdı ama dimi şimdi doğru sonuç verir mi. Bi de benim reglden itibaren 21. Günüm yani normalde regl olacağım Bi tarih değil ama iğneden sonra durum değişiyor regl iğneye göre öne çekilmiş oluyor bu sancı da regl habercisi olabilir dimi o yüzden. İğnenin 11. Gunu bugunKaset test degilde erken gebelik yapiyorum
Ben hep
İgneden 10-14 gun sonra regl olunabilecegi yaziyor. Ben hep 17 ve 18. Gunlerde oldum gectigimiz iki ay. Alabilirseniz iki tane alin bakin bi simdi bide sabahtan yaparsininzTamam eğer yemekten sonra çıkabilirsek bakayım nöbetçi eczaneden alayım. Sabah ilk idrarla yapmak lazımdı ama dimi şimdi doğru sonuç verir mi. Bi de benim reglden itibaren 21. Günüm yani normalde regl olacağım Bi tarih değil ama iğneden sonra durum değişiyor regl iğneye göre öne çekilmiş oluyor bu sancı da regl habercisi olabilir dimi o yüzden. İğnenin 11. Gunu bugun
Tamam oyle yapayim inşallah regl değildirİgneden 10-14 gun sonra regl olunabilecegi yaziyor. Ben hep 17 ve 18. Gunlerde oldum gectigimiz iki ay. Alabilirseniz iki tane alin bakin bi simdi bide sabahtan yaparsininz
İgneden 10-14 gun sonra regl olunabilecegi yaziyor. Ben hep 17 ve 18. Gunlerde oldum gectigimiz iki ay. Alabilirseniz iki tane alin bakin bi simdi bide sabahtan yaparsininz
Yakinlastirinca cok sz gorebildim bende genellikle gitmis gibi bide sabah bakalimmEki Görüntüle 3469079 Eki Görüntüle 3469081
S Simssss6 testi yaptım o kadar silik hayalet Bi çizgi ki kamerada çıkmıyor belli belirsiz. İlk 10 dk içinde çektim. Yakinlastirinca kontrast yapınca o hayalet anca göründü kamerayla. Onu da attım. Hormonlar atılmış sayılır tamamen heralde dimi. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapcam. Bu arada testler pahalı falan değilmiş ben nette yanlış mı baktım ne yaptıysam30. Dk yi bekliyorum bakcam tekrar
Yakinlastirinca cok sz gorebildim bende genellikle gitmis gibi bide sabah bakalimm
12.gun negatif tamamen test. Sonradan pozitife döner mi kiYakinlastirinca cok sz gorebildim bende genellikle gitmis gibi bide sabah bakalimm
Evet donebilir12.gun negatif tamamen test. Sonradan pozitife döner mi ki
İnşallahEvet donebilir
Testim yok bugun interentten siparis verdim yarin gelir yarin yapacağım tekrarİnşallahsende durumlar nasıl baktın mı tekrar
İnşallah güzel haberler verirsinTestim yok bugun interentten siparis verdim yarin gelir yarin yapacağım tekrar
Ne var ne yokHangi testten yaptın ben erken gebelik mi yoksa normal test mi alsam
Sen ne yaptın bakalim testlerin geldimiTestim yok bugun interentten siparis verdim yarin gelir yarin yapacağım tekrar
Yok kargoda yarin gelir. Bu arada ben yanlis hesaplamisim ya. Pazartesi igne oldum igne gununu saymazsak persembe gunu 10. Günüm oldu benim kafam oyle gitmis ki fazla fazla saymisimSen ne yaptın bakalim testlerin geldimi
Ayın 12 sindeemi vuruldun igneYok kargoda yarin gelir. Bu arada ben yanlis hesaplamisim ya. Pazartesi igne oldum igne gununu saymazsak persembe gunu 10. Günüm oldu benim kafam oyle gitmis ki fazla fazla saymisim
Evet 12Ayın 12 sindeemi vuruldun igne
Benimde aynı ne zaman yapcaksin test şimdi bı arkadaş yaptı pozitif çıktı ama yalancimi acabaEvet 12
Ben bunu kaçırmışım hiç üzülme 15 gün tekrarla testi hatta 16 bile olabilir 15 negatif olan 16 pozitif olan varEki Görüntüle 3469118
30.dk bu şekilde Bi tık daha belli. Artık yarın sabahtan itibaren insallah regl olmazsam 3 gün bakcam koyulasma olur inşallah günden güne
Ben gecen yaprim iste silinmisti negatife dondu simdi pazar yaparim kesin sonuc cikar diye düşünüyorumBenimde aynı ne zaman yapcaksin test şimdi bı arkadaş yaptı pozitif çıktı ama yalancimi acaba
Kacinci gunu negatife donmusmuyduBenimde aynı ne zaman yapcaksin test şimdi bı arkadaş yaptı pozitif çıktı ama yalancimi acaba