Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle ile adeti gecikenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
30
Artvin
Merhaba arkadaşlar bu ay klomen ve ovitrelle kullandı doktorum. Bir düşüğe bağlı kürtajım var 19 aydır olmuyordu. İlk kullanımım çatlatma iğnesi ve klomeni. Adetlerim normalde 3-5 gün gecikmeli de olsa oluyordu. Bu ay 10 gün geçti. Kan test negatif. Bu iğne veya ilaç gecikmeye neden oluyor mu normal midir? Yumurtalarım çatladı kontrol ettirmiştik ama adet olamadım. Ve bu ilaçla ne kadar sürede hamile kaldınız acBa

Bu ilaçla hamile kalmadım ama 3-4 gün kadar gecikiyordu her kullandığımda ama sizin uzun olmuş sanki biraz kontrole gitseniz daha iyi olur bence

Bu ilaçla hamile kalmadım ama 3-4 gün kadar gecikiyordu her kullandığımda ama sizin uzun olmuş sanki biraz kontrole gitseniz daha iyi olur bence
Kontrole gittim doktor olabileceğini söyledi ama yinede bilgili arkadşlara da danışmak istedim. İlk kullanımda acaba geciken var mı belki vücut adapte olmuyor iğneye diye

Kontrole gittim doktor olabileceğini söyledi ama yinede bilgili arkadşlara da danışmak istedim. İlk kullanımda acaba geciken var mı belki vücut adapte olmuyor iğneye diye

Anladım. Bende gecikme yaşadım evet ama bu kadar uzun süreli olmamıştı 3 yada 4 gün geçmişti her kullandığımda bu yüzden hep hamileyim diye düşünürdüm

Back