- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ovitrelle iğnesi elinde olan var mı Çorumdayım
- Konu Sahibi asli1808
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nerede var acabaEczanelerde var hep
Merhaba igne bulabildiniz mi acaba bizde ariyoruzMerhaba Çorum’da ovitrelle elinde olan var mı yada eczanede bulabilen var mı
merhaba iğne bulabildinizmi bende arıyorum ama bulamadımMerhaba igne bulabildiniz mi acaba bizde ariyoruz
mrb siz buldunuZ mu acaba. Ben de arıyorumİğneyi bulabildiniz mi acaba ben de arıyorum
mrb siz buldunuZ mu acaba. Ben de arıyorummerhaba iğne bulabildinizmi bende arıyorum ama bulamadım
Merhaba igne bulabildiniz mi acaba bizde ariyoruz
Geçen tedavimde bulmuştum evet ama başka şehirden bi tanıdığım vasıtasıyla ulaşmıştım.mrb siz buldunuZ mu acaba. Ben de arıyorum
ben geçen ay bulamamıştım daha sonra bi arkadaşım şehir dışından gönderdi bana bu ay kullandım onu ama bulunmuyo malesefmrb siz buldunuZ mu acaba. Ben de arıyorum
Çorumda mısınız siz deben geçen ay bulamamıştım daha sonra bi arkadaşım şehir dışından gönderdi bana bu ay kullandım onu ama bulunmuyo malesef
hayır Bursa’dayım benÇorumda mısınız siz de