• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle İğnesi Bulamıyoruz Acilll

imren1941

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2023
38
5
6
33
Ovitrelle iğnesi piyasada maalesef ki karaborsaya düşmüş eczaneler ellerinde olmadığını söylüyor şehir şehir eczane arıyorum yardımcı olabilecek olanlar varsa bize yazsın, ilac arayanlar burada toplanalımm.

Ovitrelle iğnesi piyasada maalesef ki karaborsaya düşmüş eczaneler ellerinde olmadığını söylüyor şehir şehir eczane arıyorum yardımcı olabilecek olanlar varsa bize yazsın, ilac arayanlar burada toplanalımm.
Hangi ildesiniz benim elimde tüp bebek tedavimden kalma 5 tane var soğuk zinciri bozmadan saklıyorum. Lazım olanı bulsam herhangi bir ücret talep etmeden vereceğim. Ben Karabük Merkezdeyim.

Bizim tedavi sürecimizde de ilaçları bulmak büyük problemdi biz epey bir süre aradıktan sonra Ankara Etimesgutta A life hastanesinin tam karşısında Eva Eczanesine denk geldik oradan alıyorduk yoksa çoğu Ezcane reçete veya rapor ile ilaç vermek istemiyor SGK parayı 3 ay sonra ödediği için

Son düzenleme:
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul şişli memorialin yanında İdil eczanesinde var sorunsuz temin edebiliyoruz merhabalar simdi aradim ellerinde bir tane oldugunu söylüyorlar ben pek inanmadim acikcasi cunku ilk acan eczaci yok dedi sonra baska bir eczaciya verdi oda bir tane oldugunu soyledi

Hangi ildesiniz benim elimde tüp bebek tedavimden kalma 5 tane var soğuk zinciri bozmadan saklıyorum. Lazım olanı bulsam herhangi bir ücret talep etmeden vereceğim. Ben Karabük Merkezdeyim.

Bizim tedavi sürecimizde de ilaçları bulmak büyük problemdi biz epey bir süre aradıktan sonra Ankara Etimesgutta A life hastanesinin tam karşısında Eva Eczanesine denk geldik oradan alıyorduk yoksa çoğu Ezcane reçete veya rapor ile ilaç vermek istemiyor SGK parayı 3 ay sonra ödediği için
Merhabalar ben eskisehirdeyim ücreti mukabilinde nasil getirtebilirim acaba bilemedim oradan uzun yol çünkü

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul şişli memorialin yanında İdil eczanesinde var sorunsuz temin edebiliyoruz
Mesajı sizin mesajinizin icinde yazmışım o yüzden tekrar yaziyorum.

Aradım eczaneyi önce bir eczacıyla konustum bana ilacın olmadigini soyledi sonrasinda baska bir eczaci aldi telefonu elinden ben toplu halde almak istedigimi sehirdisinda oldugumu soyledim ellerinde bir tane oldugunu soylediler acikcasi ben inanmadım neden ilk acan yok dedi gercekten şaşırıyorum bu insanlara.

Mesajı sizin mesajinizin icinde yazmışım o yüzden tekrar yaziyorum.

Aradım eczaneyi önce bir eczacıyla konustum bana ilacın olmadigini soyledi sonrasinda baska bir eczaci aldi telefonu elinden ben toplu halde almak istedigimi sehirdisinda oldugumu soyledim ellerinde bir tane oldugunu soylediler acikcasi ben inanmadım neden ilk acan yok dedi gercekten şaşırıyorum bu insanlara.
Yani bilmiyorum 2 aydır transfer oluyorum aliyorum bir sıkıntı çıkarmadılar memorialda tedavi olan herkes ordan temin ediyor. Belki Memorial ile anlaşması olduğu için sorun çıkarmadı. Alıp gonderebilme şansım olsa gönderirdim Allah yardımcınız olsun ins. Bulursunuz.

Yani bilmiyorum 2 aydır transfer oluyorum aliyorum bir sıkıntı çıkarmadılar memorialda tedavi olan herkes ordan temin ediyor. Belki Memorial ile anlaşması olduğu için sorun çıkarmadı. Alıp gonderebilme şansım olsa gönderirdim Allah yardımcınız olsun ins. Bulursunuz
ben eskisehirdeyim burada bulamiyorum oradan kargoyla gönderim olmuyor herhafta gelip almak gerekiyor toplu halde hic bir yerden alamiyoruz malesefki

Merhaba bende Balıkesirdeyim, eczanelerde soğuk taşıma buz kapları var onlarla kargo ediliyor, kargoya verebilirseniz ben almak istiyorum çok ihtiyacım var Cuma gününe kadar bulmam lazım iğneği. Ücreti neyse onu da verebilirim, Yeterki iğneye ulaşayım 🙏🏻

Back
X